Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 gerçek bir khalesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 mono aorta vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 zehirlenip olmus bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bi 400 yıldır filan böyle şeyler görmüyoduk. iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 mono said: Yeni neslin dandini ingilizce ile internete acilmasindan sonra, iste genel konseptini 2-3 ergen zeka ile "kkthnx anladim" sanip, uzerine birde yeni cicek acan kafanin ozgur-dusunce adi altinda imrenip, filtrelenmemis deyimlerini ayni sikko azinlik ekolunde paylasabilmis olmanin "gercekten" oznel birsey oldugunu dusunme heyecanindan dogan, "interwebz=world" mantiginda ki pislik lehce/jargonun Paticige salca olmus hali. Zamanla olgunlasirlar muhtemelen. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/397/625/be7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 mono bir takım yuvarlak organlarını afiyetle yedirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 mono said: Absolut said: Olayın tartışılacak bir yanı yok direk vahşet ötesi ama Kum Zencisi ne demek? Yeni neslin dandini ingilizce ile internete acilmasindan sonra, iste genel konseptini 2-3 ergen zeka ile "kkthnx anladim" sanip, uzerine birde yeni cicek acan kafanin ozgur-dusunce adi altinda imrenip, filtrelenmemis deyimlerini ayni sikko azinlik ekolunde paylasabilmis olmanin "gercekten" oznel birsey oldugunu dusunme heyecanindan dogan, "interwebz=world" mantiginda ki pislik lehce/jargonun Paticige salca olmus hali. Zamanla olgunlasirlar muhtemelen. bi dk şimdi biz kum zencisi değil miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kimine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 tabiri uyduran kesime göre öyleyiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 amarigan redneck'inden kötü birşey varsa wannabe türk redneck'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sansürsüzünü izledim ama fake diyenler var bi de adam öyle kibar ısırıyor ki öyle kes biç savaş naraları at sonunda o kibar ısırığı at toptan zarar ziyan ya şu bedeviler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 adam isterse keser çükünü yer nedir yani?? dahada acınası durum kum zencisi nedir a be kaymağı alınmış negro yarısı.. mono'ya canı gönülden katılıyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sansürsüze öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 NeoStyle said: sansürsüzünü izledim ama fake diyenler var bi de adam öyle kibar ısırıyor ki öyle kes biç savaş naraları at sonunda o kibar ısırığı at toptan zarar ziyan ya şu bedeviler kibar ısırıyor ne abi. nasıl yapacaktı adam. eti ziyan mı etmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yok yahu yaygara kopartıyor tekbir getiriyor keserken falan vahşilik diz boyu ama iş ısırığa gelince getir ucundan bir tadayım edası var insan hart diye ısırıp koparacak falan sanıyor o manada söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yamyamdır belki de? sonuçta öldürdüğü adamı yiyor. Öldürmesinden daha abartı bir eylem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 öldürüp vücuduna bakarak masturbasyon yapmaktan farklı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ziyan mi etseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 niceeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 mono said: Absolut said: Olayın tartışılacak bir yanı yok direk vahşet ötesi ama Kum Zencisi ne demek? Yeni neslin dandini ingilizce ile internete acilmasindan sonra, iste genel konseptini 2-3 ergen zeka ile "kkthnx anladim" sanip, uzerine birde yeni cicek acan kafanin ozgur-dusunce adi altinda imrenip, filtrelenmemis deyimlerini ayni sikko azinlik ekolunde paylasabilmis olmanin "gercekten" oznel birsey oldugunu dusunme heyecanindan dogan, "interwebz=world" mantiginda ki pislik lehce/jargonun Paticige salca olmus hali. Zamanla olgunlasirlar muhtemelen. 3.satıra kadar gelebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 mono said: Absolut said: Olayın tartışılacak bir yanı yok direk vahşet ötesi ama Kum Zencisi ne demek? Yeni neslin dandini ingilizce ile internete acilmasindan sonra, iste genel konseptini 2-3 ergen zeka ile "kkthnx anladim" sanip, uzerine birde yeni cicek acan kafanin ozgur-dusunce adi altinda imrenip, filtrelenmemis deyimlerini ayni sikko azinlik ekolunde paylasabilmis olmanin "gercekten" oznel birsey oldugunu dusunme heyecanindan dogan, "interwebz=world" mantiginda ki pislik lehce/jargonun Paticige salca olmus hali. Zamanla olgunlasirlar muhtemelen. cekoslavakyalilastiramadiklarimizdan biri bu arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Gizli ozne dalinda rekora kosmus olabilirim, dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 guinness'in fazla kaçmış monocum. ama ayranın fazla kaçmasından iyidir gene boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 he mad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bir kum zencisi olarak mononun ifadesini son derece saldırgan buldum. Şikayet etmeyi düşünüyorum. Peki bu kalp yiyen adamların yeni yeni ortaya çıkan görüntüleri neye işaret? Boy boy batı medyasında görüyoruz? Çipetin kankaları gözden mi düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar