Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

suriye'de kalp yiyen kum zencisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mono said:

Yeni neslin dandini ingilizce ile internete acilmasindan sonra, iste genel konseptini 2-3 ergen zeka ile "kkthnx anladim" sanip, uzerine birde yeni cicek acan kafanin ozgur-dusunce adi altinda imrenip, filtrelenmemis deyimlerini ayni sikko azinlik ekolunde paylasabilmis olmanin "gercekten" oznel birsey oldugunu dusunme heyecanindan dogan, "interwebz=world" mantiginda ki pislik lehce/jargonun Paticige salca olmus hali.

Zamanla olgunlasirlar muhtemelen.

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/397/625/be7.jpg
Mesaj tarihi:
mono said:

Absolut said:

Olayın tartışılacak bir yanı yok direk vahşet ötesi ama Kum Zencisi ne demek?

Yeni neslin dandini ingilizce ile internete acilmasindan sonra, iste genel konseptini 2-3 ergen zeka ile "kkthnx anladim" sanip, uzerine birde yeni cicek acan kafanin ozgur-dusunce adi altinda imrenip, filtrelenmemis deyimlerini ayni sikko azinlik ekolunde paylasabilmis olmanin "gercekten" oznel birsey oldugunu dusunme heyecanindan dogan, "interwebz=world" mantiginda ki pislik lehce/jargonun Paticige salca olmus hali.

bi dk şimdi biz kum zencisi değil miyiz?
Mesaj tarihi:
sansürsüzünü izledim ama fake diyenler var
bi de adam öyle kibar ısırıyor ki
öyle kes biç savaş naraları at sonunda o kibar ısırığı at
toptan zarar ziyan ya şu bedeviler
Mesaj tarihi:
NeoStyle said:

sansürsüzünü izledim ama fake diyenler var
bi de adam öyle kibar ısırıyor ki
öyle kes biç savaş naraları at sonunda o kibar ısırığı at
toptan zarar ziyan ya şu bedeviler

kibar ısırıyor ne abi. nasıl yapacaktı adam. eti ziyan mı etmiş?
Mesaj tarihi:
yok yahu
yaygara kopartıyor tekbir getiriyor
keserken falan vahşilik diz boyu ama iş ısırığa gelince getir ucundan bir tadayım edası var
insan hart diye ısırıp koparacak falan sanıyor o manada söyledim
Mesaj tarihi:
mono said:

Absolut said:

3.satıra kadar gelebildim
Mesaj tarihi:
mono said:

Absolut said:

cekoslavakyalilastiramadiklarimizdan biri bu arkadas
Mesaj tarihi:
Bir kum zencisi olarak mononun ifadesini son derece saldırgan buldum. Şikayet etmeyi düşünüyorum.

Peki bu kalp yiyen adamların yeni yeni ortaya çıkan görüntüleri neye işaret? Boy boy batı medyasında görüyoruz? Çipetin kankaları gözden mi düşüyor?
  • Yeni Oluştur...