pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 hangimiz basmiyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Killer said: takılmıyom da dersimi verebilceğini sanmıyorum dfgd facts yani kaldırdığın kilolar. eğer bunun bi tartışma konusu olmadığını düşünüyosan rahatsız olmaman lazım. oluyosan yogayı bırakıp lift moar Yogayı niye bırakayım ya ne alaka. Herkes çalıştığı şeyde iyi olur ben şimdi hayatımda dumbbell ile çalışmadım mesela. Ağırlığı da eskisi gibi yapmıyorum 6 ay çalışmıştım geçen sene o kadar şu an arada bir yapıyorum. Ama en son bıraktığımda 90-100 kg squat 110-120 filanda deadlift yapabiliyordum bench de 70 deydi power clean 55 press de 40 da filandı. Genetik olarak üstüm zayıf. Herkesin amacı farklı kimisi estetik gözükmek için çalışıyor. Kimisi atletik performans için çalışıyor. Ben de bir ara atletik performans için çalışmıştım. Ama şimdi o da tırı vırı geliyor çünkü sporcu değilim bir şey değilim vücut ağırlığı tarzı çalışmalara yönelicem hem yoga ile de bütünleşiyor. Rüzgarda uçacak 50 kg bir adam olmadığım için vücut hareketleri ile yine makul oranda güç inşa edeceğimi düşünüyorum. Ayrıca tili ben bile basıyorum ne ya sen tabi basarsın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Baslik vg ya ondandir sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bench de 90 vurdum bu gün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 kol gaslarım şahane, 44-45cm filan bu resimde. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q72/s720x720/971210_10153446592230714_95311073_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 @soris abi ben sana direk yogayı bırak demedim ki lol wot döşemişin. az kaldırıyosun lafımdan rahatsızSAN yogayı bırak ağırlık kaldırmaya yönel dedim. he evet tarzım bu de geç şu postundaki gibi dff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 abi yogayla vucut geliştirme zıt şeyler değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 zıt tokai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 soris vg yapmıyoki, ağırlık idmanı yapıyo ara sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 yoga kasları azaltıyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Esh said: abi yogayla vucut geliştirme zıt şeyler değil mi? yok abi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 lan bi ara bundan içiyodum ben iyi ölmemişim http://img238.imageshack.us/img238/8003/aminojz3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yutarken bogulma riski var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Jaegerjaquez said: Esh said: abi yogayla vucut geliştirme zıt şeyler değil mi? yok abi değil yoga ters kasları çalıştırmıyo muydu? ya da kasları uzatarak çalıştırıyordu. vücut geliştirme kasları kısaltmıyo muydu ya disclaimer: doktor tavsiyesi değildir inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yoga esnetiyor işte abi kasları. birde bir çok denge hareketi var oda hipertrofi yapmıyor ağırlıktaki gibi ama inanılmaz güçlendiriyor insanı. izole çalışanların esnetmesi daha kolay oluyor kaslarını bunu gördüm direk. compound çalışanların biraz daha uzun sürüyor. ha ama gördüğüm çoğu atletde hayvan gibi mobility var onlar direk olaya esneklik açısından bakıyorlar. Esnek oldukları zaman hem sakatlanma riskleri çok düşük oluyor hem de performansları artıyor. Bence salonunuzda varsa 1-2 ders bakın değişiklik olur. Pilatese i hiç siklemeyin gördüğüm en salak şey hele birde aletli bişi var ona çok gülüyorum ya deli saçması bişi. Belki sakatlık geçirenler için faydalı olabilir ama bir yerini kaldıramayan kadınlar kullanıyor hep onu çok salakça ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 hangi kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yoga kas mı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Çok kas yapmıyorsa biz de başlayalım yogaya. Benim amacım fit olmak, fight clubdaki bred pitt kadar olsam yeter. Fazlasını istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 düzgün görünmek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/11/trre.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Cons said: lan bi ara bundan içiyodum ben iyi ölmemişim http://img238.imageshack.us/img238/8003/aminojz3.jpg aa amino fitilleri http://www.hayatlab.com.tr/urunler/necipbey/papatya_vazelin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 papatya kokulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Necipbey markalı bir ürünü dibime değdirmek istemem açıkçası. Papatya mapatya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1382173_558066980939733_327379727_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 duvardan duvara halıyı çok yanlış anlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar