Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ne orjinal adamlarsiniz ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 niye inanmiyonuz lan 95 kg basamyan erkekmi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kanuni said: simdi oldu. yuzme abi isin sirri bence. TERS KASLAR CALISIYOR AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kol omuz guclu yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yüzme yapıyo olsa -95kg kaldırması lazım bu işte bi terslik var basket zaten yatayla 35 derece açı yapıcak şekilde çalıştırıyor kasları o yüzden salladığını burdan anlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 he degil efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Jaegerjaquez said: yüzme yapıyo olsa -95kg kaldırması lazım bu işte bi terslik var basket zaten yatayla 35 derece açı yapıcak şekilde çalıştırıyor kasları o yüzden salladığını burdan anlıyoruz Haci salladigini anlamak icin o bilgilerin hicbirine gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 50 kg bench denemistim 5 tekrar zar zor yaptım adam 95 diyor 4 ayla sdhfsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 siz kaldıramıyorsunuz diye ben neden sallıyor oluyorum ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 50 kilodan yukarsı yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 15-16 yaşındaki cocuk kaldırıyor 100kg benchde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Fistan said: siz kaldıramıyorsunuz diye ben neden sallıyor oluyorum ya ? Sen demedin mi su anda kaldiramam eskidendi diye? Biz mi kaldiramiyoruz simdi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben istesem kaldiririm, ama ne gerek var. gercek hayatta lazim olmayan seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 şimdi kaldıramıyor olmam 3 yıl önce kaldıramadıgım ve kaldırıyorum diye salladigim anlamına mi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben eskiden ikisini üstüste koyup kaldırırdım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Fistan said: şimdi kaldıramıyor olmam 3 yıl önce kaldıramadıgım ve kaldırıyorum diye salladigim anlamına mi geliyor Bunu anlatma ihtiyaci duyduguna gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 insanlar bişeyleri anlatmak ihtiyacında oldugunda(o nasıl bi ihtiyac ise) genelde sallarlar zaten evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 troll herhalde anlamadim niye bu kadar ustelediginizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben hiç anlamadım 4 ay fitness yaptım 95kg bench press yaptım dedim inanmadılar sanki adamla yediğimiz içtiğimiz bir, kanımda dolaşan hemoglobin anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bir haftadır salona gitmiyorum ya ne üşengeçlik çöktü amk. ama son 1 haftada 4 kere koşuya çıktım geceleri. nedense ağırlık kaldırma isteğim azaldı şu ara. motive edemiyorum kendimi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 toraman gençlik rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 35cm kolla 100kg bp giren insanlara imreniyorum lan. Helal fistan. Gecmisinle gurur duyduk. (tu) Oldu mu boyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben neden inanilmadigini anlamadim acikcasi. adamin gecmisini gucunu bilmeden yapabilitesi mumkun olacak bir seyde neden bu kadar usteledik ? 13 yasinda 100kg bench basan kiz. bir garip basiyor ama basiyor. gidin bakin bir suru ornek var. http://www.youtube.com/watch?v=bxAc97K2I5M 14 yasinda 320 lbs http://www.youtube.com/watch?v=si60Bz9x67I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar