Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lbs olmasin o gercekten. gecmisinde vardir belki gogus guclendiren bir spor.. olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Adam dogustan powerlifter belki? Ne biliyonuz? 8-9 ay daha yapsa kendi sikletinde dunya rekoru kirarmis. Onunu kesmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 5 ay aradan sonra nasıl bi programla başlamak lazım panpalar? eski programdaki hareketleri 2 şer set hafif hafif mi gireyim yoksa her bölgeye 2 harekete falan düşürüp öyle mi takılayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ben 10+10 , 20kg ile bench press yapiyorum. Biraz farkli yapiyorum yalniz. Yukarda 5-8 saniye tutuyrum. Yukarda kollari tam duz acmiyoruz. O zamanlar kemikler kitleniyor ve dinleniyorsun. Kollar en yukarda iken govdeye dogru hafif kivrik duruyor. Aslanda bu her turlu agirlik calismasinda bu sekilde yapilmali. Sonra cok cok yavasca govdeye indiriyorum.Gogse temas ediyor hafifce. Dayayip dinlenmiyorum tabiki. Burada da 5-8 saniye tutuyorum Govdeye degerken ki kollarin durusu cok onemli. Kollari acabildigimiz kadar arkaya acmaya zorluyoruz. Omuzlar , kollar 180 derece acik ve hatta kafaya dogru yukari zorluyoruz. O zaman koltuk alti kismi yanmaya acimaya basliyor. Dayanabildigin kadar kollari geriye ve kafaya dogru yukari aciyorsun. Yatarkende dumduz yatmiyorsun. Beli kopru seklinde kaldiriyorsun. Sadece kalca ve omuzlar degiyor. Hatta bacaklari yukari da kaldirabilirsin ama benim dengem bozuluyor, parmak ucuyla destekliyorum sadece. 10 - 15 tekrar dayanabildigin kadar 2 posta yapiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 khala said: 4 ayda kendi ağırlığından fazla bp yapmak, hayırlı işler. kendi ağırlığından 1 kg fazla olsa şaşırtmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hunty said: Ben 10+10 , 20kg ile bench press yapiyorum. Biraz farkli yapiyorum yalniz. Yukarda 5-8 saniye tutuyrum. Yukarda kollari tam duz acmiyoruz. O zamanlar kemikler kitleniyor ve dinleniyorsun. Kollar en yukarda iken govdeye dogru hafif kivrik duruyor. Aslanda bu her turlu agirlik calismasinda bu sekilde yapilmali. Sonra cok cok yavasca govdeye indiriyorum.Gogse temas ediyor hafifce. Dayayip dinlenmiyorum tabiki. Burada da 5-8 saniye tutuyorum Govdeye degerken ki kollarin durusu cok onemli. Kollari acabildigimiz kadar arkaya acmaya zorluyoruz. Omuzlar , kollar 180 derece acik ve hatta kafaya dogru yukari zorluyoruz. O zaman koltuk alti kismi yanmaya acimaya basliyor. Dayanabildigin kadar kollari geriye ve kafaya dogru yukari aciyorsun. Yatarkende dumduz yatmiyorsun. Beli kopru seklinde kaldiriyorsun. Sadece kalca ve omuzlar degiyor. Hatta bacaklari yukari da kaldirabilirsin ama benim dengem bozuluyor, parmak ucuyla destekliyorum sadece. 10 - 15 tekrar dayanabildigin kadar 2 posta yapiyorsun. guillotine press diyolar buna. omzu sakat olana veya benchte yüksek ağırlıklar kaldırmak isteyene tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yalan mi aticam durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Peki daha mı etkin böyle çalışmak? Hani QQ çekiyorum ama 50 basmışım 30 basmışım şekil daha iyi geliştiği sürece çok da önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 axe sen kaldırıyor musun yoksa sadasd başladın mı çalışmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 axe iyi kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 fistan oncesinde hic spor yapmadinmi ? gogsun gucludur bir sey diyen yok da hani sifirdan dimdizlak cikipta bir anda 4 ayda 95 elre gelmek ciddi bir basari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sallıyo ya. pound dır onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hic spor yapmadim demedim ki, fitnessa ilk basladigimda dedim spora degil yillardir yuzerim, cok fazla basketbol oynuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Potaya top ata ata gelismis olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 simdi oldu. yuzme abi isin sirri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 gücünüze mi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Fistan bizim gibi labinya değil arkadaşlar, gerçek bir erkeg. Normal bu kadar güçlü olması. Bıngıl 8 aydır falan kaldırıyorum ben, hatta 15*2+20 (oha lan barlar 20 kilo mu) 50kg ile 8 tekrar yapıyorum. Gerçi 6da 7de yalan oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Perfectionist said: Potaya top ata ata gelismis olmali. Ben de diyordum nasıl bu kadar basıyor, aydınlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Fistan ete gelmiş işte, 4 ayda imkansız değil. ama genede o ağırlıklar LBS olabilir, bi kontrol etmekte fayda var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kilogram alala ya ne degisik ciktiniz sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sallama ziya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 tamam rocky, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 siz sakin bence :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Video isteruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 video yok birakali cok oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar