Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 YA AHAHAHAH iki videoda da muzik inanilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ezLLaCNp0kA abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Squat sırasında bu kadar aşağı inmek doğru mu? Ben oturur pozisyonda kesmeye çalışıyorum 90 derece gibi, hangisi daha iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 belini yamultmadığın sürece inebildiğin kadar inmek doğru, herhangi bir sakatlık yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bu ablanin yaptigi en dogrusu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 şu an sağlıklı düşünemiyorsun aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 genel olarak dusunmuyorum ben pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 axedice said: Squat sırasında bu kadar aşağı inmek doğru mu? Ben oturur pozisyonda kesmeye çalışıyorum 90 derece gibi, hangisi daha iyidir? tilinin dedigi gibi bu kiz gibi yapmak iyi. o bahsettigin stage den daha fazla oturunca, yuk buyuk glutes a biniyor o evrede. Çok agir calismadigin surece sorun yok. Yoksa oturunca kalkmasi zor oluyor birde dizi sakatlama riski baya artiyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 off canım benim ya ne kadar sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Abi yanliz soyle calisan kizlari gorunce cok imreniyorum ve ozeniyorum niye bizde yok boyle diye. Bir kizla konusmustum. 45 kg falan heralde birsey kiz. Bende vucut calissam kilo alir miyim falan diye sordu. Alirsin tabi kalcalar falan cok guzel sekillenir falan diye motive etmeye calistim. Ya boyle kas falan olmaz ama dimi deyince butun inancimi kaybettim. Bir keresinde su salak ender saracin sabah programini actim. Kadinin teki aradi; "Ben yuruyom sabahlari erkenden eve gelince kahvalti yapmak icin 1 saat falan bekliyom. Cunku hemen yersem o zaman kas olurmus dogru mu yapiyom doktor bey" seklinde birseyler anlatti. Ulan cahile bakar misin kicini yirtsa yapamicak halbuki. off cok doldum bu kadinlarin kas korkusu yuzunden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 dat squat. Ben eğilebildiğim kadar eğilmeye çalışıyorum yaparken bazen belim ağrıyor ama sebebi nedendir? Ağırlıksız, Bodyweight olarak yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 videoya al kritiğini yapalım. bw belin ağrıyosa formun yanlış net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Nekro said: Abi yanliz soyle calisan kizlari gorunce cok imreniyorum ve ozeniyorum niye bizde yok boyle diye. crossfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 BB Squat mevzusuna uzaksanız forma en iyi adapte eden hareketlerden olan kettlebell swings ve goblet squat'ı yapın yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 selam pati kaslilari, 5 hafta once uzun aradan sonra basladim tekrar spora. 1.92cm 99kg ebatlarindayim su an. Yag yuzdemi malesef bilmiyorum simdik fakat %20-24 arasinda diye tahmin ediyorum. Amac 80 kiloya inene kadar kardiyo agirlikli abanmak, bulking degil. Haftada 4 gun ayiricam. 1 saat kardiyo + agirlik (max 5 hareket her idmanda) olacak sekilde istiyorum. Genel olarak kollar ve sirt diger bolgelere oranla daha zayif. Icerik olarak hazirlarken buna yogunlasabilirim. hazir program olur, link olur bi el atin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 o boy için 80kg normal mi ? Ben 1.80'im 78-82 arası gelip gidiyorum (Hoş göbek jöle ama aman aman bişi yok vücutta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 80 anormal degil ya, soyle %15-16 yag yuzdesine bi ineyim sonraki 1-2 sene boyunca bulkinge abanirim. 88-91kg %14-15 yag yuzdesi benim kafamdaki ideal vucut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 O boyda 80kg ciroz olur. Iri ol kapi gibi ol. Ben acip bakiyorum bazen 75kg halime. Aglayip kapatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Abim, 3cm kisa versiyonum, onu 82kgye indirdik normal ya gayet oyle somalililer felan gibi degil. Ilk basta dedigim gibi 80 ideal degil, gecici hedef. 80e dusup oradan tirmanicam insallah. Su an asil ihtiyacim olan soyle 8-10 haftalik bi program. Hani degisim etki olcebilecgim ortalama birsey. 3-4 haftadir eski programlarimin karmasi tadinda oyle spontane calisiyorum, sikildim. Program pls(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 dün bi sırt bacak biceps girdim heryanım ağrıyor yahu :D Gripad iyi bişeymiş ya, tarlada kürek sallamış gibiydi ellerim. Büyük bar + 90kg la romanian deadlift yaptım sol elimdeki bi kaydı konsantrem bozuldu :( ilk defa ön kolumdaki temel reis kasları şişti (üst yüzeydeki), salonda bakakaldım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ad3m said: BB Squat mevzusuna uzaksanız forma en iyi adapte eden hareketlerden olan kettlebell swings ve goblet squat'ı yapın yaptırın. kb swing için ağır kb bulamıyorum ya. max 20 kg var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Diklemesine tutup dumbbell ile yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ya da bunu yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 abi pull through çok çirkin bi hareket. çok seviyorum ama çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Nasıl ya ahah nesi çirkinmiş anlamadım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar