Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Soris said:

bu pistol squat normal back squat dan daha fazla ağrıtıyor lan her yerimi ne iş anlamadım.

abi tek bacak üstnde durmaya inip kalkmaya çalışırken daha konsantre oluyorsun daha çok kas grubu kullanıyorsun normal :P
Mesaj tarihi:
Soris said:

bu pistol squat normal back squat dan daha fazla ağrıtıyor lan her yerimi ne iş anlamadım.

evde bulgarian split squat yapıyorum ağrımıyo bacaklar. hamken bile ağrımadı. pistol yapabiliyo musun tam?
Mesaj tarihi:
tiLi said:

sağ tarafla ağırlık mı taşıdın bol bol

Herşeyi sağa yüklemekten evet 2-1-1-1-2-1 temposuyla oblique çalışıyorum balance için.Ama bayağı zaman alır bu iş ve hep unutup yine yerden barı dumbbelli sağ taraftan çömelip alıyorum :/
Mesaj tarihi:
tiLi said:

Soris said:

evde bulgarian split squat yapıyorum ağrımıyo bacaklar. hamken bile ağrımadı. pistol yapabiliyo musun tam?

http://www.fitness666.com/2012/06/squat-progression.html
şurdaki 10. cu yu yapıyorum direk popoya vuruyor.
100-110 kg squat yaparken bile bu kadar vurmuyor 101 kg olmuşum bu arada.
Mesaj tarihi:
Off biraz fazla abandım o gün şu an nefes verirken zorlanıyorum
Egk ve ciğer filmleri normal çıktı
Bi düzine astım panikatak ilacı verdiler ama yok nefes verirken zorlanıyorum baya
Bütün mallıkta benim bi yandan çok kontrolsüz gereksiz abandım napabilirimki 3 gündür hastaneye gidiyorum :
Mesaj tarihi:
Soris said:

çok çılgın hareketmiş, kolay denge sağlanıyor mu bunu yaparken?

http://1.bp.blogspot.com/-FYzmi6heszg/UVyX1FMkusI/AAAAAAAAEIk/Oh1n4KOm4VE/s1600/pistol-squats2.jpg
Mesaj tarihi:
abi bu konuda basina gelen gelmis birisi sana kendinden bahsedebilir.

biz ne biliriz doktorluk sorun konusunda.

tek diyebilecegim kas lif gibi bir sey zorlanmistir zamanla gecer :(

hic bir fikrim yok acikcasi. nefes alirken degilde verirken agri ilginc.
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun abi

Benim de e5'te göğsüme taş çarptı 2 hafta önce, kaburga ağrısından 1.5 hafta ağır kaldıramadım. Nefes almada sıkıntı yoktu tabi:S. Sen 1 hafta dinlen bence D:
Mesaj tarihi:
onceki sayfayi gordum de

salonda dambil ve dua eder gibi karin calisilan zimbirti disinda hicbir halt yok dusununce
evde bu sekil calisma cok dandik mi olur
Mesaj tarihi:
Laorx said:

Soris said:

çok çılgın hareketmiş, kolay denge sağlanıyor mu bunu yaparken?

http://1.bp.blogspot.com/-FYzmi6heszg/UVyX1FMkusI/AAAAAAAAEIk/Oh1n4KOm4VE/s1600/pistol-squats2.jpg

Bir objeye tutunarak yapıyorum ben denge açısından yine eğilebiliyorum da tam bunun kadar ayağımı filan tutamam. Bu kadın hem esnek hem güçlü.
Mesaj tarihi:
Fly said:

adini unuttum aletin
cable crunch olabilir

evt aynen
squat falan hicbir halt yapamiyorum
istasyon yok

dene abi. evde kendini verebiliyosan neden olmasın. salonun ekipman artısı da yok madem. evde çalışabildiğini görürsen alırsın eve barfiks demiri ve biraz ağırlık
Mesaj tarihi:
ben arkadaşımla şakasına boğuşurken ona da böyle bir şey olmuştu.nefes alırken sağ kolunun alt kısmı acıyordu.doktora gittiğinde ezik olduğunu öğrendi.2-3 güne geçti
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...