Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Soris said: bu pistol squat normal back squat dan daha fazla ağrıtıyor lan her yerimi ne iş anlamadım. abi tek bacak üstnde durmaya inip kalkmaya çalışırken daha konsantre oluyorsun daha çok kas grubu kullanıyorsun normal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Soris said: bu pistol squat normal back squat dan daha fazla ağrıtıyor lan her yerimi ne iş anlamadım. evde bulgarian split squat yapıyorum ağrımıyo bacaklar. hamken bile ağrımadı. pistol yapabiliyo musun tam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 destekli barfix ne eğlenceli lan, geçen ay yeni makine geldi onu denedim bugün. güzel biceps triceps çalıştırıyo en ağır kilolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 tiLi said: sağ tarafla ağırlık mı taşıdın bol bol Herşeyi sağa yüklemekten evet 2-1-1-1-2-1 temposuyla oblique çalışıyorum balance için.Ama bayağı zaman alır bu iş ve hep unutup yine yerden barı dumbbelli sağ taraftan çömelip alıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 tiLi said: Soris said: bu pistol squat normal back squat dan daha fazla ağrıtıyor lan her yerimi ne iş anlamadım. evde bulgarian split squat yapıyorum ağrımıyo bacaklar. hamken bile ağrımadı. pistol yapabiliyo musun tam? http://www.fitness666.com/2012/06/squat-progression.html şurdaki 10. cu yu yapıyorum direk popoya vuruyor. 100-110 kg squat yaparken bile bu kadar vurmuyor 101 kg olmuşum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 site iyimiş, teşekkürler ^w^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Off biraz fazla abandım o gün şu an nefes verirken zorlanıyorum Egk ve ciğer filmleri normal çıktı Bi düzine astım panikatak ilacı verdiler ama yok nefes verirken zorlanıyorum baya Bütün mallıkta benim bi yandan çok kontrolsüz gereksiz abandım napabilirimki 3 gündür hastaneye gidiyorum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 naptın abi anlamadım? hangi harekette abandın noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Koşu sadece :/ nefesi kontrol edemeden amele gibi koştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Soris said: bu pistol squat normal back squat dan daha fazla ağrıtıyor lan her yerimi ne iş anlamadım. çok çılgın hareketmiş, kolay denge sağlanıyor mu bunu yaparken? http://1.bp.blogspot.com/-FYzmi6heszg/UVyX1FMkusI/AAAAAAAAEIk/Oh1n4KOm4VE/s1600/pistol-squats2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ahaha abi bu nedir:) bunu yapip video cekin ne olur :D elit hareket klasmaninda herhalde. hadi indin asagiya da nasil cikarsin yukari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 La kaslılar yaralı parmağa işemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 abi bu konuda basina gelen gelmis birisi sana kendinden bahsedebilir. biz ne biliriz doktorluk sorun konusunda. tek diyebilecegim kas lif gibi bir sey zorlanmistir zamanla gecer :( hic bir fikrim yok acikcasi. nefes alirken degilde verirken agri ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Geçmiş olsun abi Benim de e5'te göğsüme taş çarptı 2 hafta önce, kaburga ağrısından 1.5 hafta ağır kaldıramadım. Nefes almada sıkıntı yoktu tabi:S. Sen 1 hafta dinlen bence D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Yok bi daha çıkmam koşu bandına uzun bi süre :p en azından bu kadar zorlamam nasıl bi gaza geldiysem 11km koştum :3 hemen uyudum bide üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 cok terleyip uyurken usutup tutulmus olma. ya da kosarken aircondition falan varmiydi etrafta. kas tutulmus olabilir valla ama salliyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Yoktu normal balkona kurdum bi deniyim dedim max speed 12 11 de koştum baya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 onceki sayfayi gordum de salonda dambil ve dua eder gibi karin calisilan zimbirti disinda hicbir halt yok dusununce evde bu sekil calisma cok dandik mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 dua eder gibi karin calisma ne? yetersiz gym yerine evde calisiyim mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 adini unuttum aletin cable crunch olabilir evt aynen squat falan hicbir halt yapamiyorum istasyon yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Laorx said: Soris said: bu pistol squat normal back squat dan daha fazla ağrıtıyor lan her yerimi ne iş anlamadım. çok çılgın hareketmiş, kolay denge sağlanıyor mu bunu yaparken? http://1.bp.blogspot.com/-FYzmi6heszg/UVyX1FMkusI/AAAAAAAAEIk/Oh1n4KOm4VE/s1600/pistol-squats2.jpg Bir objeye tutunarak yapıyorum ben denge açısından yine eğilebiliyorum da tam bunun kadar ayağımı filan tutamam. Bu kadın hem esnek hem güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Abi pistol sakat hareket dizlere aşırı baskı kuruyor dikkat edin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Fly said: adini unuttum aletin cable crunch olabilir evt aynen squat falan hicbir halt yapamiyorum istasyon yok dene abi. evde kendini verebiliyosan neden olmasın. salonun ekipman artısı da yok madem. evde çalışabildiğini görürsen alırsın eve barfiks demiri ve biraz ağırlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ben arkadaşımla şakasına boğuşurken ona da böyle bir şey olmuştu.nefes alırken sağ kolunun alt kısmı acıyordu.doktora gittiğinde ezik olduğunu öğrendi.2-3 güne geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 barfiks demiriyle kas ypama filmlerde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar