PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Soris said: çok kaslı olmak istemiyorum fit bir vücudum olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi şu kasık kısmını en iyi ısıtan hareket nedir ya yarım saat temel ısınma hareketi yapıyorum ama sol kasık hep sıkıntı oluyor bende 2 senedir. sonunda patlicaz bi gün kasıktan. genel yazmışım da karın çalışırken oluyor özellikle. bacak çalışırken çok arada oluyor sol kasık problemim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 lunge, air squat, hafif kilo adductor machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 şu video: http://running.competitor.com/2013/01/video/monday-minute-wall-hip-flexor-mobilization_6684 ve şu video 2.07'den sonrasını yap http://www.mobilitywod.com/2010/09/episdoe-23-runners-legs/ hareket olarak da khalanın dediği gibi lunge bir de bulgarian split squat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 o masa hareketini yapıyordum ilk videodakini yapayım bi de lunge ve squat zaten yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Yoga yap esnekliğin artsın. Sakatlanma riskin azalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ama yoga pants giyicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bulgarian split squat =/= squat ama bss yapman şart da demedim tabi. daha sorununun kaynağını bilmiyoruz, tahmin yürüttüm sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 noob sorusu geliyor. şuradaki definition için aslolan hangi kas veya kaslar? biceps? triceps? omuz? omuz ise hangi omuz hareketidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 omuz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sabonis said: noob sorusu geliyor. şuradaki definition için aslolan hangi kas veya kaslar? biceps? triceps? omuz? omuz ise hangi omuz hareketidir? sende öyle omuz çıkmaz ama, zenci omuzu o. http://2.bp.blogspot.com/-9Ml_HqDxWX4/T2t_Epa31aI/AAAAAAAAA28/Z8yCp7KAzHc/s180/black-wrestler-gif-smiling.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Genetik gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 tiLi said: bulgarian split squat =/= squat ama bss yapman şart da demedim tabi. daha sorununun kaynağını bilmiyoruz, tahmin yürüttüm sadece çalıştırdığı bölgelerde ne gibi farklılıklar var. dambıl squat yapıyorum mesela ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sabonis, yağsızlık ve yan omuz red, bulgarian split squat şu: http://www.watermaniaclinic.com/wp-content/uploads/2010/02/bulgariansplitsquat.jpg ağırlık da alıyosun omzuna veya eline. denge açısından çok farklı. unilateral çalışmayı bazıları çok savunur bazıları hiç gerek yok squat gogo der. seninle alakasına gelirsek, hip flexor mobility sağlıyor bu hareket. güçlendirdiği bölgelerden dolayı değil mobility kazandırdığı için söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Nutri-godblesstoya geldi lan aklıma Http://i.imgur.com/Yh9wfhh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ankarada işe girersem saçma sapan bi vücudum olacak kesin her gün spora gitmekten. daha yazılmadım bir yere. var mı ankarada gym tavsiyesi olan? aradığım şeyler(ingilizce yazıvericem): chains prowler veya sled box squat ve box jump için box adam gibi power rack chest supported row trx, ring dumbbellda kilolar 40ı geçsin 30+ kg kettlebell unutmadan, trap bar hepsinin olması pek mümkün değil zaten de bu bizde var şurda var diyen çıkar diye umdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 tiLi said: sabonis, yağsızlık ve yan omuz bi an koyduğun resmi bana koydun sandım ne alaka diyorum :D bildiğin lateral ve front lateral raise mi yan omuz için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Laorx said: sabonis said: noob sorusu geliyor. şuradaki definition için aslolan hangi kas veya kaslar? biceps? triceps? omuz? omuz ise hangi omuz hareketidir? sende öyle omuz çıkmaz ama, zenci omuzu o. http://2.bp.blogspot.com/-9Ml_HqDxWX4/T2t_Epa31aI/AAAAAAAAA28/Z8yCp7KAzHc/s180/black-wrestler-gif-smiling.gif Soris said: Genetik gibi duruyor. abicim nasıl genetik ya, kas dediğin çıkar yani. O resmini koyduğum da Dwight Howard, dünyada sayılı omuza sahip hayvanlardan biridir muhtemelen. Öyle olmak gibi bir amacım yok. Zenci veya genetik olsa, Allah'ın avustralyalı kadınında da olmazdı :D çalışırsan her şey olur http://loadpaper.com/large/Tennis_wallpapers_563.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 tamamen yağsızlık. sıfır kaslı değilsen tabi. gereken kas da sadece omuz. en önemliden önemsize yan omuz, ön omuz, arka omuz. sadece bu görüntüden bahsediyorum tabi. bana sorarsan omuzda ön omuz en önemsizdir omuz yapmanın yıllarca gördüğüm ve emin olduğum en iyi hareketi de dumbbell press Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sağolasın şekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 http://2.bp.blogspot.com/-9Ml_HqDxWX4/T2t_Epa31aI/AAAAAAAAA28/Z8yCp7KAzHc/s180/black-wrestler-gif-smiling.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 press akar ama yana açmak daha zor ya deliriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yana açmak daha zor? kaç kiloyla press yapıyosun? o dambılı omzuma götürmek bile ne kadar zorluyodu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 130kg bench girdim deli gibi başım agrıyo lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 dumbell pressi bende tek geçerim omuz için, arnold press de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar