pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 1500e tamamladım guild silver ını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 death pijleri var çadırkent etrafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bingildak said: 5000 silver land claim ,vergisi var sonra 3 saatte bir. 5000 silveri 5 kişi 1 saatte falan yapıyor. rl money ile satmaları dezavantaj oluşturmuyor, satın alınca bitmiyor çünkü kirası sürekli ödüyorsun sürekli gold ile ödemek isterse why not? silver ile karşılanması güç bir şey değil. abi dungeon girelim ya, benim her oldurdugumden 1 silver cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 nası gircez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 dungeon cok netmis ya, her sourcedan max cikiyo sdfs 2 adim atinca yuruyememeye basliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yavsagin teki safe zonedaki cadirlari yikmis. 2 cadirim gitti. stack stack t3 t2 malzemeler ozelliklede demirlerim gitti :( resimde de sehirde kalan itemlar var, guilde lazimsa vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Esh said: dungeon cok netmis ya, her sourcedan max cikiyo sdfs 2 adim atinca yuruyememeye basliyosun. çanta ile gitmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Bir adet key'de ben isterim...Denemeye değer bişeye benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 2 video izleyim,nedir ne değildir dedim..İlk açtığım videoda ibret aldım...http://www.youtube.com/watch?v=PCXGcukBx4o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 asdasd skytea en güçlü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 zuhauah her video da biz varız ve her videoda da rezaletiz ya ahah ANNEN INC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 eddard itini kestik geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 adamlar t2 setlerle gelmiş, bizimkiler çapul set takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi benim orda dungeona girmeye çalışıp girememem ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bizimkilerin yarısı çıplak yarısı t1 gear. 1-2 kişide t2 var. herkesde debuff var. + olarak kimse inatla mumble kullanmıyor. ama izlerken eğlendim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hep aceleci olmalarının sucu, diyoruz 2 dk bekleyin mumble kuralım, yok bastılar gittler sanki dungeon kaciyor, kurmaya kalksak arkada kalıyoruz falan. t1 konusunda da bıngıldak ısrar etti :D bunlar ders oluyor alpha'da işte ya, oyun cıkınca neyi yanlıs yaptık biliyor olucaz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Apple kardeşim sen pek ders alacağa benzemiyorsun,o mağarayı öle zorlayan adam ders alamaz dsadsdasdsa.Arkadaşım girilmiyo işte ne zorluyon dsadasd..işte bunlar hep aşktan o an dsadaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yok abi ekranda girmek istiyormusunuz yazısı cıkıyor, ok diyorum girmiyor, geri geliyorum, yine yazı cıkıyor ok diyorum yine girmiyor. 3. denemede aldı sonunda içeri :D 3 kişi kaçtık derinlere doğru stuck cektik, son 20 saniye kala geldiler kestiler 3ümüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Anladım abi..Ama iyi eğlenmişsiniz anladığım kadarıyla:)beyler uo tadını veriyor mu azcık da olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 biraz veriyor cem ama bir uo değil elbette bir darkfall da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 4 kişi mumble'da diğerleri kafasına göre takılıyor gelmiyor falan kombata giriyoruz yarısı başı kesik tavuk gibi şuursuzca dolaşıyor ben mumble'da target belirliyorum falan bakıyorum bir tek ben dalıyorum herkes mağraya dönmeye çalışıyor falan saçma sapan. ha onun dışında yine de ölürdük kimsede gear yoktu + debuff bizdeydi (25% statları biçiyor). ee hem gear olmaz hem debuff yersen zaten pek şansın kalmıyor. iyi ders oldu bize de. neymiş pvp yapacaksan mumble'a girecekmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 o şekilde ezdiğimiz bir sürü senaryo oldu bu arada onları internette görmüyorsunuz tabii asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 1500 silver depositledim az önce ama daha para konmazsa 3 saate bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 xxbar said: 2 video izleyim,nedir ne değildir dedim..İlk açtığım videoda ibret aldım...http://www.youtube.com/watch?v=PCXGcukBx4o abaw. nasilda lootladi adam bingildagi.. rezillik :D intikam alin. saldirin. yiyin onlari. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar