Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

5000 silver land claim ,vergisi var sonra 3 saatte bir.

5000 silveri 5 kişi 1 saatte falan yapıyor.

rl money ile satmaları dezavantaj oluşturmuyor, satın alınca bitmiyor çünkü kirası sürekli ödüyorsun sürekli gold ile ödemek isterse why not? silver ile karşılanması güç bir şey değil.

abi dungeon girelim ya,

benim her oldurdugumden 1 silver cikiyo.
Mesaj tarihi:
hep aceleci olmalarının sucu, diyoruz 2 dk bekleyin mumble kuralım, yok bastılar gittler sanki dungeon kaciyor, kurmaya kalksak arkada kalıyoruz falan.

t1 konusunda da bıngıldak ısrar etti :D

bunlar ders oluyor alpha'da işte ya, oyun cıkınca neyi yanlıs yaptık biliyor olucaz hep
Mesaj tarihi:
Apple kardeşim sen pek ders alacağa benzemiyorsun,o mağarayı öle zorlayan adam ders alamaz dsadsdasdsa.Arkadaşım girilmiyo işte ne zorluyon dsadasd..işte bunlar hep aşktan o an dsadaa
Mesaj tarihi:
yok abi ekranda girmek istiyormusunuz yazısı cıkıyor, ok diyorum girmiyor, geri geliyorum, yine yazı cıkıyor ok diyorum yine girmiyor.

3. denemede aldı sonunda içeri :D 3 kişi kaçtık derinlere doğru stuck cektik, son 20 saniye kala geldiler kestiler 3ümüzü
Mesaj tarihi:
4 kişi mumble'da diğerleri kafasına göre takılıyor gelmiyor falan kombata giriyoruz yarısı başı kesik tavuk gibi şuursuzca dolaşıyor ben mumble'da target belirliyorum falan bakıyorum bir tek ben dalıyorum herkes mağraya dönmeye çalışıyor falan saçma sapan.

ha onun dışında yine de ölürdük kimsede gear yoktu + debuff bizdeydi (25% statları biçiyor). ee hem gear olmaz hem debuff yersen zaten pek şansın kalmıyor. iyi ders oldu bize de. neymiş pvp yapacaksan mumble'a girecekmişsin.
Mesaj tarihi:
xxbar said:

2 video izleyim,nedir ne değildir dedim..İlk açtığım videoda ibret aldım...http://www.youtube.com/watch?v=PCXGcukBx4o

abaw.

nasilda lootladi adam bingildagi..

rezillik :D

intikam alin. saldirin. yiyin onlari. ahah
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...