Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online

gknzkn

Öne çıkan mesajlar

Abi aslında böyle oyunlarda pay2win lazım oynamaya vakti olmayanların. Ama değişik bir model olacak, oyunda harcadığın süreye göre değişecek, çok uzun saatler oynuyorsan storedaki şeyler pahalı olacak, ortalama play time'ın düştükçe itemların parası da düşecek. Böylece uzun saatler oynayan adamlar bir de parayla üstünlük sağlayamayacaklar, az saat oynayabilen insanlar da isterlerse daha az para vererek çok saat oynayan insanlara yaklaşabilecekler.

Ben bir bu fikrimi satıp geliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

t2 ağaçta sadece öyle bir problem var, bizde çok çektik t2 leri kurarken, bizim mapte inanılmaz az var lakeshire yine iyi.

t3'ler her yerde eşit var gibi çok zor değil çünkü:

1) insanlar t2 toolla dolaşmadığı için toplayamıyor
2) kimse t3 gear / bina yapamıyor

buldun mu bazen böyle 8/8 falan çıkıyor. sabah bana öyle oldu. 4 ağaçtan 20 küsür tane aldım yanyana mesela.

t4'ler için akşama bellow'la dungeon a gidicez, baya büyük bir dungeon bulmuş içersi t4 dolu.

şu noktadan sonra t2 ile tek iletişimiz gear yapmak noktasında olsun, bina için (taş) toplamayın. odun sadece ok'a gerekiyor ama ok pvp'de çok iyi tavsiye ederim. onun dışında metal ve gem vs. bulunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Mage olamiyoz mu oyunda sdfs

imamizer said:

adam size daldı veya siz daldınız herneyse. adama deli gibi trade atıyorsunuz. kaçamıyor, koşamıyor, bi şey yapamıyor kesiyorsunuz.

iyisiniz yine hadi.

bingildak said:

miyaw, bankaya git /stuck çek içindeki herşeyi alıp, çadırına atacak seni, hepsini çadıra koy

bingildak said:

http://weknowmemes.com/generator/uploads/generated/g1386691740643127544.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...