pontipati Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 pontipati said: ŞİFREMİ UNUTTUM LAN HELP :D beyler şifremi unuttum ya var mı forget password kısmı falan mailime atsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 browser üzerinden de oynayabiliyormuşuz link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://testing.albiononline.com/ ayni zaten clientle hic bir farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 benim işlemci pastasi ölmüş de herhangi bir oyunda klavye iptal oluyor belki browser'dan olmaz onun peşindeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Abi aslında böyle oyunlarda pay2win lazım oynamaya vakti olmayanların. Ama değişik bir model olacak, oyunda harcadığın süreye göre değişecek, çok uzun saatler oynuyorsan storedaki şeyler pahalı olacak, ortalama play time'ın düştükçe itemların parası da düşecek. Böylece uzun saatler oynayan adamlar bir de parayla üstünlük sağlayamayacaklar, az saat oynayabilen insanlar da isterlerse daha az para vererek çok saat oynayan insanlara yaklaşabilecekler. Ben bir bu fikrimi satıp geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 çok zekisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 key yok key yok sa oynayamıyorum demek mi bu key var mı? ahah dövmeyin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 walla ben varimi yogumu bingildakin binaya yatirdim ne oldu bitti mi bina? sabaha karsi girerim oyuna saat farkindan ama actioni kaciriyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi seninle sabah abandığımız t3 binayı bıraktık çünkü t4'ü açıldı, direkt t4'ünü attık - o da bitmek üzere. smelt yerine carpenter attık odun ve taş en temel ihtiyaç binalar için diye. carpenter bitti de işte, mason atıcaz akşama onu da bitirdik mi baya hızlanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi bi ara ciddi anlamda t2 t3 nerde bulunur onu konusmak lazim misal t2 odun icin lakeshire demistinde. 10 dk bir gezide olmezsem anca 15-20 tane cikiyor. Bence cok az bu rakam. bide cloth lazim ama cloth toplayacak tool yapamiyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 t2 ağaçta sadece öyle bir problem var, bizde çok çektik t2 leri kurarken, bizim mapte inanılmaz az var lakeshire yine iyi. t3'ler her yerde eşit var gibi çok zor değil çünkü: 1) insanlar t2 toolla dolaşmadığı için toplayamıyor 2) kimse t3 gear / bina yapamıyor buldun mu bazen böyle 8/8 falan çıkıyor. sabah bana öyle oldu. 4 ağaçtan 20 küsür tane aldım yanyana mesela. t4'ler için akşama bellow'la dungeon a gidicez, baya büyük bir dungeon bulmuş içersi t4 dolu. şu noktadan sonra t2 ile tek iletişimiz gear yapmak noktasında olsun, bina için (taş) toplamayın. odun sadece ok'a gerekiyor ama ok pvp'de çok iyi tavsiye ederim. onun dışında metal ve gem vs. bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hangi koydesiniz olm siz, ben birine attim cadiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 en EAST teki köşedeki yerde evler ortada olan yerde de crafting stationlar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 olm koyden koye giderken oluyoruz, bi cozum bulun, devlet buna bisey yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 oyuncu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 akşama herkes en az 2 şer tane t1 set hazırlasın abi dungeon yapıcaz t4 malzemeler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 dun tr saatiyle sabha karsi death baya kesti beni. uzerimde sadece t1ler vardi dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 cuma akşamı guild aktivitesi mi olur lan içmeye gitcez hayret bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 pis nerdler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 KEY VERSENİZE BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Hergün ismi değişiyor bu topiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Xenocide said: KEY VERSENİZE BE http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a2/Standard-lock-key.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ya bi de amerikada falan yaşıyon hiç yakış tıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Esh said: Mage olamiyoz mu oyunda sdfs imamizer said: adam size daldı veya siz daldınız herneyse. adama deli gibi trade atıyorsunuz. kaçamıyor, koşamıyor, bi şey yapamıyor kesiyorsunuz. iyisiniz yine hadi. bingildak said: miyaw, bankaya git /stuck çek içindeki herşeyi alıp, çadırına atacak seni, hepsini çadıra koy bingildak said: http://weknowmemes.com/generator/uploads/generated/g1386691740643127544.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar