Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yazmıyor gördügüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 webplayer ağzıma etti normal kurulumu çekeyim akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yazmıyor dün feedback'e yazdım foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Praetorian said: hayır 2 yer alıyosanız zarar vermiş oluyosunuz onuda düşünün. aldıgınız her fazla yer adam eksiltiyor guildden. kendiniz için iyi diil kötü yapıyosunuz. bir sürü boş yer var 2. bölgede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 pontipati said: Spyro said: ahah oyundan ilk defa dun haberim oldu.. hype'i gorunce basvurdum direkt.. simdi key gelmis.. bana gondermene gerek kalmadi sercan.. tesekkur ettim yine de.. yolla panpa extra keyini ekstra key yok abi.. dreagloth'un yolladigi keymis o gelen zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben niye kuramadım boş yer gözüküyor ama kurdurmuyor, bendemi sorun. gidip bakayım bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sitesine gittim. sign up dedim. direk key geldi. normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Somon said: Praetorian said: hayır 2 yer alıyosanız zarar vermiş oluyosunuz onuda düşünün. aldıgınız her fazla yer adam eksiltiyor guildden. kendiniz için iyi diil kötü yapıyosunuz. bir sürü boş yer var 2. bölgede o boş gözzüken yerlere kurulmuyo işte, tek tek baktım cadırların arasında son boş yeri buldum. yeri alıp cadırı kurmuyanlar var isimleri gözüküyor hep iki tane almış cogu kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben gelmeden çadırımı yıkanın yuvasını yıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Praetorian said: Somon said: Praetorian said: hayır 2 yer alıyosanız zarar vermiş oluyosunuz onuda düşünün. aldıgınız her fazla yer adam eksiltiyor guildden. kendiniz için iyi diil kötü yapıyosunuz. bir sürü boş yer var 2. bölgede o boş gözzüken yerlere kurulmuyo işte, tek tek baktım cadırların arasında son boş yeri buldum. yeri alıp cadırı kurmuyanlar var isimleri gözüküyor hep iki tane almış cogu kişi. bende gittim baktım sen yazmadan once 5 6 çadırlık daha yer var min Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 LethE said: sitesine gittim. sign up dedim. direk key geldi. normal mi? maile dikkatli bak, key olmaması lazım o mailde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Birtek ben kaldim keysiz heralde artik bir tane key verinde sizde kurtulun bende :) mesaide bitiyor acele edersek guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 4 yer alan var deniyor, arkadaşım zarar veriyosun guilde haberin olsun, dışarda kalanlar var, gelişimi engeliyosun. Duyarlı olalım biraz lütfen. yoksa bile öyle bi şey bilgisi olsun herkezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 calvaria said: Birtek ben kaldim keysiz heralde artik bir tane key verinde sizde kurtulun bende :) mesaide bitiyor acele edersek guzel olur bende de yok asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bende artık var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 totalde 35 çadırlık yer var guild oldu 50 kişi 3. bir toprak gerekiyor bize HAYDİ YİĞİTLER DUNGEONLARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 o zaman biri bana da yollasın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ulan 2. zoneu da mı bitirdiniz hayret bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bu arada eski workshopları yıkın sonucta t2 de t1 ler yapılıyo. armorcıda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bingildak said: totalde 35 çadırlık yer var guild oldu 50 kişi 3. bir toprak gerekiyor bize HAYDİ YİĞİTLER DUNGEONLARA t2'de t1 ler değil t2'ler yapılıyor. workshop şehirde basic toollar yapmak için bir tane var, millet gather'a giderken tool yapabilsin diye. diğer bütün istasyonlar eski köyde olacak. abi 2-3 kişi organize olup 2 şer setle dungeonlara girerse çok hızlı para geliyor, direkt 3. bölgeyi claim ederiz böyle sorunlarımız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yollayın lan bana da hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 connect failed dio bende sizinde ole mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 evet server gettiüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 log in ver bi deneyeyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bence bizi toptan banladilar. Baktilar her yere çökecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar