Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ravens ne lan :D ravens olmuşum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 grafikler ne iyi ya eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sansima ossurayim evde ki f5 neyse de is yerindekinide kirdim, gelmedi lanet key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Wildstar yerine bunu mu oynuyoruz şimdi? Aynı gün iki tane beta birden gelince neye gireceğimi şaşırdım. Neyse akşam önce buna bakayım, wildstar tanıdık bildik oyun ne de olsa. Bu arada bıngıldağın üstteki giyinin mesajı net bingildak said: https://pbs.twimg.com/media/BZYjzbeIYAIxJCO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 oyuna girenler /gquit /whisper bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben işyerindeyim giremiom öle girip çıktım akşam yapam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi ordaki cahillik köy girişini bulamamaktan.ben ne bileyim direwolf olcağını.yoldan temiz temiz geldim köyün oraya kadar ama girişi bulamadım lanet olasıca. ayrıca giyinik olsam da direwolfun 3k hpsi var.ben giyinikken 1050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sercan küfür etti lan özel mesaj'dan bu kadar mı seviyorsunuz bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 her hype giderek artıyo kitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 key verenin litecoinleri artsın btcleri coşsun ingilterede sir ilan edilsin, amerikada zayıf, fransada seksi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 1 key => 1 brezırs acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Abi key istemeyin artik, 5k+ Viewer le stream lere dondu baslik. Key var bende 7 tane su anda, almasi gerekenler alinca dagiticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 http://i.imgflip.com/2cp1.jpg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yeni yere taşınamadım, dolmuş her yer ikişer ikişermi yer aldınız ne yaptınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben 2 almıştım ama sonra acıdım sildim tekini sdf eski yerdeki çadırları niye kaldırıyoruz bu arada ? bana yetmiyor ya bi kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 SAYIN ANNEN SAKİNLERİ: AKŞAMA İLK ŞEHİRDEKİ BÜTÜN ÇADIRLAR YIKILACAKTIR. EĞER EŞYALARINIZI BOŞALTIP YENİ ŞEHRE TAŞIMAZSANIZ SORUMLUSU SİZSİNİZ. İLK ŞEHRİ SADECE CRAFT İSTASYONLARINA AYIRIYORUZ. YAŞAM ALANLARI 2. BÖLGEDE OLACAK GRIM HARİTASINI ÇİZDİ 1-2 SAYFA ÖNCE. ops caps gibi http://i.neoseeker.com/mgv/257142/142/25/sign_evacuation_radio.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi yer vardır ya iyi gezin mekan icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 lütfen kimse birden fazla çadır kurmasın arkadaşlar şurada 2 gün ağız tadıyla oyun oynayacağız, herkes 2-3 tane çadır atarsa yeni gelen kimseye yer kalmaz. bir tane kurun ve yetinin. bir sonraki phase'de oynarsak guild vault olacak böyle gereksinimler kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi nerdesiniz nereye gitcem yukarı doğrumu gidiyim sağa sola falanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Taşın diyonuzda yer yok, eşe dostada yer almışsınız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 herkes 1 alacaksa herkes 1 alsın. sen 1 o 2 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 neyse zaten wipe den sonra, bi bölgedeki tüm alanları alcaz gibi gözüküyor. koca harita olcak güzel bi yerde güzel bi yer kaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 2. bölgede yer var iyi bakın etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hayır 2 yer alıyosanız zarar vermiş oluyosunuz onuda düşünün. aldıgınız her fazla yer adam eksiltiyor guildden. kendiniz için iyi diil kötü yapıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yazmıyor mu çadırların üzerinde kimin olduğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar