bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kanuni, sandboxlar böyle yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 verecektim ama kullandigim sifre benim genel sifre cogu yerde :( degistirilmiyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 browser nasıl ya? Sitesinde bir link falan yok bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kanuni said: verecektim ama kullandigim sifre benim genel sifre cogu yerde :( degistirilmiyorda. ok sorun değil. Oyunun giriş linkleri falan nerde? Sitesinde hiç bilgi yok gibi keyle birlikte info mu geliyor farklı platformlara nasıl çekebileceğimize dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bingildak said: kanuni, sandboxlar böyle yapacak bir şey yok. sandbox buysa yandik desene abi, swg de sandboxdu misler gibi takildik. ben en azindan o tarzdan hoslaniyorum bunda zaten bastan tablet browser derken onyargiyla girdim ben. bide alpha neyine kasicam. cikarsinlar tekrar bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 18:15 ten once mail gonderenler key alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 http://testing.albiononline.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 evet arkadaşlar, şehrimizin ilk binalarını tamamladık. 1. masonary - taşları işlemek için grimnax'in emeği çok fazla, hatta kendi inşa etti demek doğru olur, teşekkür edin adama. 2. warrior forge - baya büyük bir binaydı t1/t2 metal silah/shield/armor yapılabilir ayrıca t2'e kdar pick axe yapabiliyorsunuz grimnax / bellow ve benim baya emeğim geçti - ismini yazmadığım arkadaşlara da çok teşekkürler bir sonraki hedefimiz - odunları işlemek için yüksek bir hedef değil herkes bir ucundan tutar direkt biter bundan sonra smelt binası var, metal refine'ı için, o da çok zor değil fakat çok ucundan tutan yok 20 kişiden fazla üye olmasına rağmen yapmanız gereken t2 odun ve sandstone toplamak - işlenmiş veya işlenmemiş hepsi bu. bunları da t1 toollar ile topluyorsunuz oyunun başında yaptığınız. odunlar için newbie bölgesine dönülebilir safe zone'da t2 ağaç var bol bol. sandstone her yerde var. haydi annen in gücü adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 materyal toplamadan nasıl bir şeyleri inşa edeceksin abi? biri toplayacak ki inşa edilsin yani. DF'de de bu böyledir. şehir inşa etmek çok emek ister. gear aynı şekilde. gather gather bitmez tükenmez. öldüğünde loot bıraktığın bütün oyunlarda gear angarya isteyen bir şeydir. mining, gathering vs. eğer direkt olarak item düşüyorsa zaten kaybedilen gear'ında bir değeri olmuyor oyunlarda. DF'de ondan kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dreagloth said: 18:15 ten once mail gonderenler key alacaklar. Hayallerimizlen oynadın!! 10 dakkaylan kaçırdık iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 eğer basic refine / craft istasyonlarını inşa edersek şehire git gel zımbırtısı bitecek. rahatlıycaz baya. bingildak said: evet arkadaşlar, şehrimizin ilk binalarını tamamladık. 1. masonary - taşları işlemek için grimnax'in emeği çok fazla, hatta kendi inşa etti demek doğru olur, teşekkür edin adama. 2. warrior forge - baya büyük bir binaydı t1/t2 metal silah/shield/armor yapılabilir ayrıca t2'e kdar pick axe yapabiliyorsunuz grimnax / bellow ve benim baya emeğim geçti - ismini yazmadığım arkadaşlara da çok teşekkürler bir sonraki hedefimiz - odunları işlemek için yüksek bir hedef değil herkes bir ucundan tutar direkt biter bundan sonra smelt binası var, metal refine'ı için, o da çok zor değil fakat çok ucundan tutan yok 20 kişiden fazla üye olmasına rağmen yapmanız gereken t2 odun ve sandstone toplamak - işlenmiş veya işlenmemiş hepsi bu. bunları da t1 toollar ile topluyorsunuz oyunun başında yaptığınız. odunlar için newbie bölgesine dönülebilir safe zone'da t2 ağaç var bol bol. sandstone her yerde var. haydi annen in gücü adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 beyler çok saçma bi sorun yaşıyorum testing.albiononline.com'dan çekiyorum 115 mb indiği anda başarısız oluyor. iexplorer'la bile denedim onla da indirmiyor. bu nedir yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 "Tatar Ramazan" said: dreagloth said: 18:15 ten once mail gonderenler key alacaklar. Hayallerimizlen oynadın!! 10 dakkaylan kaçırdık iyimi 18:25 miş o zaman, sonuncu sendin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 gelirse ben de alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kanuni said: verecektim ama kullandigim sifre benim genel sifre cogu yerde :( degistirilmiyorda. şimdi beyler bu önemli, eğer key alan arkadaşlar %100 oynayacağından emin değilse şifreyi uyduruk birşey yapsın. ben de oynayamama rağmen veremiyorum aynı şifre şeysinden. sitede login diye birşey yok, foruma da o id ile giremiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Black-ice said: beyler çok saçma bi sorun yaşıyorum testing.albiononline.com'dan çekiyorum 115 mb indiği anda başarısız oluyor. iexplorer'la bile denedim onla da indirmiyor. bu nedir yahu :S şurdan denesene bi https://www.dropbox.com/s/nops73siday2daf/albion-online-setup.exe?m= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 aldığı keyi kullanmaktan vazgeçecek varsa üyelik açtım bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dreagloth said: "Tatar Ramazan" said: dreagloth said: 18:15 ten once mail gonderenler key alacaklar. Hayallerimizlen oynadın!! 10 dakkaylan kaçırdık iyimi 18:25 miş o zaman, sonuncu sendin çünkü. http://gif.mocksession.com/wp-content/uploads/2012/08/GEORDIEFACE.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şaka maka bölgede yer kalmadı laan sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Saeros said: Black-ice said: beyler çok saçma bi sorun yaşıyorum testing.albiononline.com'dan çekiyorum 115 mb indiği anda başarısız oluyor. iexplorer'la bile denedim onla da indirmiyor. bu nedir yahu :S şurdan denesene bi https://www.dropbox.com/s/nops73siday2daf/albion-online-setup.exe?m= eyvallah sae getright indirdim oldu. so 90s ama işe yaradı evet. bi de keyi gelen var mı. f5 kırıldı gmail başında :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 BEN DE KEY İSTİYOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Fazladan elinize gecerse bende alabilirim key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi işi bilen birisi bir blacksmith atsın köye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 var zaten blacksmith, üst taraft suyun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Var zaten t2 crafta kadar izin veriyor diye biliyorum. Temelini attıklarımızı bitirmemiz lazım bir süreliğine arkadaşa verdim test için girecem yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar