Orafike Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Browser linkinde windows client var asagida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 taam panpa buldum saolasın yükliyim geliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Resim paylaşılıyor mu diye sormuştu biri, oyunun kendi Facebook sayfası Twitch'te yayın var izleyin demiş. http://www.twitch.tv/directory/game/Albion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 aynen bende onu gördüm az önce izliyorudum şimdi, tek vuruşta ağaç kesiyor adam ama grafikler güzel. birde bu inşaat halinde ki yerler player houselar mı millet parsellemiş komple haritayı buna bi kısıtlama getirmezler değil mi biz ev yapmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 açtım daha 1 dakka olmadı ilk impression, çok tatlı age of empires online grafikleri tadında hoşuma gitti kontroller vs. Seaporttayım nickim Vulrath invite ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 lan olm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yarın ben de key gelirse akıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ahaha pk geldi madenciye daldi, gzye kacti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 o değilde annnen e bir yer, yurt lazım. nasıl oluyormuş bu işler, çalışmaya başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Nasıl oralar, havalar sıcak mı? Ben zaten burada ÖLÜYÜM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 key verin la sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ulaa key lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 tabletlerde çalışıyor denmiş ama, oyun şu laptopta bokum gibi çalıştığı için ben yokum galiba. 640 çözünürlükle 20fpsyi zor gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ben şu laptopta en yüksek çözünürlükte 40 fps altını görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 seninki iyiymiş ya. ben alırken bütün oyunlar bok gibi oyun oynamyacağım anca indie falan diye almıştım. pc yenilemeye değecek bir başyapıt bekliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 evet bir 1 saat oynadım, gayet net oyun olmuş. Alpha malpha demedi valla oynattı kendini. yarın daha net bakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 key geliyor mu kaydolduktan sonra yoksa taze mi bitti ? şirin olmuş bayağı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 key için mailler dreaglotha yollanıyor, listeye alınıp yapımcılara gönderiliyor. ilgili pm >> dreagloth said: Yarin yollariz ikinciyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ren said: seninki iyiymiş ya. ben alırken bütün oyunlar bok gibi oyun oynamyacağım anca indie falan diye almıştım. pc yenilemeye değecek bir başyapıt bekliyorum hala. Division'da yenileyecez artık toplu olarak kaçarı yok (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 mehanix arkadaslar ekleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 oyun baya tatlı olmuş. Bilgisayar kendine reset attı şimdi tekrar giricem tek kişi oynanınca zorda grupça gezince zevkli oluyor baya dungeon filan girdik temizledik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 baya eylenceli dun aksam 1 saat oynadım bugun bos kaldıkca abanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 aksam 5ten sonra aranızdayım. arsa işini nasıl halledicez?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bu çanta sıkıntısının çözümü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 asıl oyun guildler bölgesini alınca başlıycak, zengin bir yerden bölge kapcan yanına bi guild gelcek falan kapış dur sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar