Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Frostbite said: yalnız benim din kültürü hocam tam bir yavşaktı.. adam yok kuranı yasakladılar,yok türkçe ezan koydular şöyleydi böyleydi diye milleti doldururdu.3-4 sene evvel karşılaştım amcam tekel bayisine ortak olmuş birde gevrek gevrek ticaret sevabtır gibi bişeyler geveledi.. hmm ozaman hocam rusyada tanıdıklarım var dedim anlamadı..dikkat et ilgili kisiler bunu ogretmenine gosterirse forumdan hunharca banlenir hapislerde curursun kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Düzgün argüman üretemiyorsanız hava alanına gidip foto çekin bari. Elimizde gülmelik görsel bir şey olsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ya napıcaksınız kutlayıp ne meraklısınız abuk subuk sembolik şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ilgili kişilere bir,din kültürü ve ahlak hocama iki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Simdi bazi Kimya Muhendisleri cok yavsak desek suc oluyor mu onu bi deyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bazı kimya mühendisleri dava açabilir :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bugün ne içtiysek forumca anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 "Tatar Ramazan" said: Simdi bazi Kimya Muhendisleri cok yavsak desek suc oluyor mu onu bi deyin? kime dedigin anlaşıldığı için olur :) şöyle gostereyim Mağdurun belirlenmesi MADDE 126. - (1) Hakaret suçunun işlenmesinde mağdurun ismi açıkça belirtilmemiş veya isnat üstü kapalı geçiştirilmiş olsa bile, eğer niteliğinde ve mağdurun şahsına yönelik bulunduğunda duraksanmayacak bir durum varsa, hem ismi belirtilmiş ve hem de hakaret açıklanmış sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bu arada madem yavşak öğretmenlerden söz açıldı... yavşak öğretmenim oldu mu? çook. cumhuriyet karşıtı öğretmenim oldu mu? hiç olmadı. aksine bokunu çıkaran öğretmenim oldu. inkılap tarihi lise son sınavında 40 puanlık 1. soru hakkında hiç fikrim yoktu. konuyu güzelce atatürke getirdim. kahramanlık ve başarı kelimelerini bolca kullandım. diğer soruları doğru cevapladım. 10 aldım. olağanüstü öğretmenlerim de oldu tabi ki. ilkokul 3'te nota okumayı öğreten öğretmenime en içten saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 eğitim sistemini bitler yapmış galiba bu anlatılmaya çalışılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Fistan da avukatliga soyunmus, ama en azindan tek cumlelik troll mesajlarini gelistirmis olmasi guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ren said: eğitim sistemini bitler yapmış galiba bu anlatılmaya çalışılıyor konuya açıklık gelsin; bit var bit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 8 bit kaç yavşak ediyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 öğretmenine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 2 ile çarpcan işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 2 mi? 8 biti 2 ile çarpınca 16 bit ya da oradaki tanıma göre "word" ediyor da, offff neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bütün forum bitlerden oluşuyor aslında, napacaz şimdi. :( şu sayfada kaç bit var acaba, page source deyip çıkan karakterleri sekizle çarpsak yetiyor mu acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 törenler falan iptal değil sadece halk konserleri iptal edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sufi said: inkılap tarihi lise son sınavında 40 puanlık 1. soru hakkında hiç fikrim yoktu. konuyu güzelce atatürke getirdim. kahramanlık ve başarı kelimelerini bolca kullandım. diğer soruları doğru cevapladım. 10 aldım. 10 mu? Panpa notlar 10 üzerinden verilirken pterodaktillerin soyu hala tükenmemişti diyorlar doğru mudur? Biz hasalda bu taktiği bi hocada kullanırdık da hangisi şimdi adı gelmedi aklıma. Ama failproof yani, tıkırt alıyorsun 5i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ben bayram kavramına karşıyım komple kaldırılsın. resmi dini, ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 valla okullarda kenan evrenle atatürkün resimlerinini yanyana kullanıldığı bi dönemdi. yılını hatırlamıyorum. anakinin akademiye girdiği yıldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sadece fb-gs maclarinda mi sevinsin bu millet? bir zaferini kutlamasin mi, bir araya gelip bir kultur oturtamasin mi, gecmisiyle gurur duyacagi bir olayi senede 1 kez sembolikte olsa hatirlayip, o gururu hep beraber yasamasin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yaşamasın. ne çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hic birsey cikmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar