Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 Mayıs kutlamaları iptal edildi

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Frostbite said:

yalnız benim din kültürü hocam tam bir yavşaktı..
adam yok kuranı yasakladılar,yok türkçe ezan koydular şöyleydi böyleydi diye milleti doldururdu.3-4 sene evvel karşılaştım amcam tekel bayisine ortak olmuş birde gevrek gevrek ticaret sevabtır gibi bişeyler geveledi..
hmm ozaman hocam rusyada tanıdıklarım var dedim anlamadı..
dikkat et ilgili kisiler bunu ogretmenine gosterirse forumdan hunharca banlenir hapislerde curursun kardesim
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Simdi bazi Kimya Muhendisleri cok yavsak desek suc oluyor mu onu bi deyin?

kime dedigin anlaşıldığı için olur :)

şöyle gostereyim

Mağdurun belirlenmesi
MADDE 126. - (1) Hakaret suçunun işlenmesinde mağdurun ismi açıkça belirtilmemiş veya isnat üstü kapalı geçiştirilmiş olsa bile, eğer niteliğinde ve mağdurun şahsına yönelik bulunduğunda duraksanmayacak bir durum varsa, hem ismi belirtilmiş ve hem de hakaret açıklanmış sayılır.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada madem yavşak öğretmenlerden söz açıldı...

yavşak öğretmenim oldu mu? çook.
cumhuriyet karşıtı öğretmenim oldu mu? hiç olmadı. aksine bokunu çıkaran öğretmenim oldu. inkılap tarihi lise son sınavında 40 puanlık 1. soru hakkında hiç fikrim yoktu. konuyu güzelce atatürke getirdim. kahramanlık ve başarı kelimelerini bolca kullandım. diğer soruları doğru cevapladım. 10 aldım.

olağanüstü öğretmenlerim de oldu tabi ki. ilkokul 3'te nota okumayı öğreten öğretmenime en içten saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:
inkılap tarihi lise son sınavında 40 puanlık 1. soru hakkında hiç fikrim yoktu. konuyu güzelce atatürke getirdim. kahramanlık ve başarı kelimelerini bolca kullandım. diğer soruları doğru cevapladım. 10 aldım.

10 mu? Panpa notlar 10 üzerinden verilirken pterodaktillerin soyu hala tükenmemişti diyorlar doğru mudur?

Biz hasalda bu taktiği bi hocada kullanırdık da hangisi şimdi adı gelmedi aklıma. Ama failproof yani, tıkırt alıyorsun 5i.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...