Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

ya bu dizi hep böyle değil miydi? red wedding den sonra rage girmişiniz asdf

hani bi spartacus kadar hiç aksiyon olmadı ki dizide blackwaterda bile öyle bi sağ bi sola koşturdular, bütün bütçeyi patlamaya harcadılar. öyle konuşa konuşa gitti. adamlar bütçesi buna yetiyor işte. yılda anca 10 bölümü zor yetiştiriyoruz demişlerdi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Myhsa sahnesi daha etkileyici olabilirmiş, bu tür sahneleri genelde kitap atmosferinde çekiyorlardı bu defa olmamış. Final olarak sönüktü jaime olsun stannis olsun. Bi arya sahnesi fena olmamıştı, ama bölümün asıl sıkıntısı bu kadar kısıtlı zamana bu kadar çok olay sığdırmaya çalışmaları. Shae vs. varys i kes at, jon sahnelerini 4. sezon açılışa koy bunları daha uzun çek. O zaman biraz adama benzerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Çok efsane bi sahne tasviri vardı kitapda. Umarım onu gelecek bölüme koyarlar. Tepkilerden korkup koymamış da olabilirler ama bu kadar vurucu bir ifadenin kesinlikle görsel olarak yer alması gerekiyor.

Ben böyle bir sahne görmedim yaw 10.bölümde.Bana bir pmlermisin hangi sahne olması gerekiyordu? :)

Final çok kötüydü.Boş beleşlik akmaya başladı dizinin paçalarından.

Açma kızıl kadınla ilgili

Ya bu kadın kıçını yırttı az kalsın robertin piçini yakçaklardı bile.Bir kağıt geldi,hemen ''5 kralın savaşı bir halt değil,ölüm kuzeyden geliyora döndü iş.2 dakikada nasıl değişti olaylar orası çok hızlı ve saçma olmuş.Ayrıca robbun vücuduna kurt kafası geçirmeleri vs çok daha acıklı işlenebilirmiş

Sosyal ağlarda paylaş

Barathrum said:

Açma kızıl kadınla ilgili

Ya bu kadın kıçını yırttı az kalsın robertin piçini yakçaklardı bile.Bir kağıt geldi,hemen ''5 kralın savaşı bir halt değil,ölüm kuzeyden geliyora döndü iş.2 dakikada nasıl değişti olaylar orası çok hızlı ve saçma olmuş.Ayrıca robbun vücuduna kurt kafası geçirmeleri vs çok daha acıklı işlenebilirmiş

orda ateşte bir şeyler gördü kağıdı yakınca diye düşündüydüm ben.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...