Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 pow ne abi.. yazıverın bana özelden.. bütün spoiler olaylarına açıgım.. yeter yani skarım tahtına da dizine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 50 kişiye yazdım yoruldum yeter merak edenler doruk'a sorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 c/p yapıver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bana da yollasın cevap alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bs player'da aç kendi download etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 MasterHapLo said: nerden indiriyorsunuz alt yazi bulamiyorum. zamunda - divxplanet uyumsuz gozukuyor son bolum icin. yoo gayet de uyumlu bir ikili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 turkcealtyazi.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 MasterHapLo said: nerden indiriyorsunuz alt yazi bulamiyorum. zamunda - divxplanet uyumsuz gozukuyor son bolum icin. dizihd.com idm kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ya bu dizi hep böyle değil miydi? red wedding den sonra rage girmişiniz asdf hani bi spartacus kadar hiç aksiyon olmadı ki dizide blackwaterda bile öyle bi sağ bi sola koşturdular, bütün bütçeyi patlamaya harcadılar. öyle konuşa konuşa gitti. adamlar bütçesi buna yetiyor işte. yılda anca 10 bölümü zor yetiştiriyoruz demişlerdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 parası neyse veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 şu sezon çok net 3 bölüm maliyeti 10bin dolar falandı.. yemezler yani başka bi bahane bulsunlar.. hatta 6. veya 7. bölüm falandı galiba.. Hiçbişey yok SIFIR.. sadece odalarda konusuyo millet birbiriyle.. muhteşem yüzyıl gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Myhsa sahnesi daha etkileyici olabilirmiş, bu tür sahneleri genelde kitap atmosferinde çekiyorlardı bu defa olmamış. Final olarak sönüktü jaime olsun stannis olsun. Bi arya sahnesi fena olmamıştı, ama bölümün asıl sıkıntısı bu kadar kısıtlı zamana bu kadar çok olay sığdırmaya çalışmaları. Shae vs. varys i kes at, jon sahnelerini 4. sezon açılışa koy bunları daha uzun çek. O zaman biraz adama benzerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 jon sahnesinde en azından bi o ateşi görseydik. Mance yakıcam hepinizi dedi yürüdü gitti daha da gözükmedi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ona daha var, görürüz yeni sezonda. 1 yıl sonra mahahahah. Ben neler olduğunu biliyorum ama siz meraktan çatlayın (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Böyle sezon mu biter lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 direnkalisi westeros yakın dragonları salın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Eternal said: şu sezon çok net 3 bölüm maliyeti 10bin dolar falandı.. yemezler yani başka bi bahane bulsunlar.. hatta 6. veya 7. bölüm falandı galiba.. Hiçbişey yok SIFIR.. sadece odalarda konusuyo millet birbiriyle.. muhteşem yüzyıl gibi. sex pahalı hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Böyle bitmesi iyi ya sonra gelecek sezonda nolacak acaba diye düşün dur 1 sene canını sıkıyor insanın.. Gerçi yazın kitaplarını okuyup rahatlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Yeni sezonun kadrosu baya iyi olacak sibel kekilli den sonra şahin k da ekibe katılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 meh dedirtecek bir sezon finaliydi. bir sonraki sezon hemen devamı olmasın da bi fastforward olsa 3 yıl sonrasını göstersin filan daha fazla severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 normalde olmasi gereken onemli olaylar bile olmadi daha, cok para verdiler adama heralde kesemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 kithnos_1 said: Böyle sezon mu biter lan Böyle sezon mu biter lan Böyle sezon mu biter lan Böyle sezon mu biter lan Böyle sezon mu biter lan Böyle sezon mu biter lan FUCK THIS SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 kitabı şöyle biteydi yırtıp atardım yeminle. joras da "arkadaşlar anneyi karıştırmayın, ayıp oluyor" diyemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 axedice said: Çok efsane bi sahne tasviri vardı kitapda. Umarım onu gelecek bölüme koyarlar. Tepkilerden korkup koymamış da olabilirler ama bu kadar vurucu bir ifadenin kesinlikle görsel olarak yer alması gerekiyor. Ben böyle bir sahne görmedim yaw 10.bölümde.Bana bir pmlermisin hangi sahne olması gerekiyordu? :) Final çok kötüydü.Boş beleşlik akmaya başladı dizinin paçalarından. Açma kızıl kadınla ilgili Ya bu kadın kıçını yırttı az kalsın robertin piçini yakçaklardı bile.Bir kağıt geldi,hemen ''5 kralın savaşı bir halt değil,ölüm kuzeyden geliyora döndü iş.2 dakikada nasıl değişti olaylar orası çok hızlı ve saçma olmuş.Ayrıca robbun vücuduna kurt kafası geçirmeleri vs çok daha acıklı işlenebilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Barathrum said: Açma kızıl kadınla ilgili Ya bu kadın kıçını yırttı az kalsın robertin piçini yakçaklardı bile.Bir kağıt geldi,hemen ''5 kralın savaşı bir halt değil,ölüm kuzeyden geliyora döndü iş.2 dakikada nasıl değişti olaylar orası çok hızlı ve saçma olmuş.Ayrıca robbun vücuduna kurt kafası geçirmeleri vs çok daha acıklı işlenebilirmiş orda ateşte bir şeyler gördü kağıdı yakınca diye düşündüydüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar