Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Aiko said: Aiko said: Chris_Metcalf said: reaksiyonlar ahsduah http://www.youtube.com/watch?v=78juOpTM3tE buda benim arkın reaksiyonu çaktırmadan çektim ahahah http://youtu.be/jxak_JNe_GQ arkada kalmasın :D #direnrobb asdfasdfasdf
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Esh said: Olum bak hala zorliyosunuz.. VER ARTIK SPOYU,ver gelsin!fdsafsafsa
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 lan olan oldu zaten, daha ne olmasini bekliyosunuz?
Soris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Neyse arkadaşın biri kitapları okumuş o anlattı biraz olsun sevindim.
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 böyle bir konu yok, böyle bir konu yok, böyle bir konu yok. burda yazanların hepsi hayal ürünü, beynimin bir oyunu...
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 abi spoiler isteyen açsın wiki of ice and fireı okusun yani niye millete soruyorsunuz. özetin özetinin özetinin......özeti
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 can sıkıntısına gidip dizinin ilk bölümünü izledim.herşey ne güzelmiş lan.bütün kardeşler birlikte falan.herkesin keyfi yerinde son sahne dışında.ned reyizide özlemişim zaten.
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 starklar çok aptal zaten geberip gittiler diye sevindim.rickon ve sansa evlat olsa sevilmez zaten onlarda geberip gitsin direk ya kitapları torrentledim convert edip ipade atıcam okurum artık bi ara sdf
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 LAAAAAAAAAAAN gece işe gidicem ve geldiğim de hazır olucak FİNAL ... off harika.
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 yeni bölümler kaçta düşüyor torrente? işe gitmeden önce izleyip bi kaç kişiden intikam alıcam da, hem spoiler yeme riskini yok etmeyi planlıyorum aynı zamanda.
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 sabah 4-5 gibi düşüyor torrente sanırım
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Fin said: starklar çok aptal zaten geberip gittiler diye sevindim.rickon ve sansa evlat olsa sevilmez zaten onlarda geberip gitsin direk ya kitapları torrentledim convert edip ipade atıcam okurum artık bi ara sdf sansa çürüsün de, rickon ne yaptı? kitapları da okumamışsın hem? dizi başladığında taze sütten kesilmişti bebe, yeni yeni repliği oluyor sezon 3 biterken
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 abv 9. bölüm... Yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu! Ne pis bir senaryoymuş arkadaş. Ne pis bi cesaret...
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Rains of castamere niye çalmadı ??
screwy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Glatheros said: Rains of castamere niye çalmadı ??caldı sozleri yoktu. tekrar izle o sahneyi
screwy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 edmure u kapıdan dısarı yolladıktan sonra calan seyi dinleyin.
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Glatheros said: Rains of castamere niye çalmadı ?? çalıyor ama şarkının bitmesi bekleniyor, kitaptan farklı olarak got wikide okuduğum kadarıyla
zeper Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 1.20 de çalmaya başlıyor rains of castamere spo http://www.youtube.com/watch?v=ZnxvUuSzbMI
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 calgicilar o calgicilarin hicbiseyi duzgun calamiyo olmasi gerekiyodu esasen
Öne çıkan mesajlar