Milamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 tüm hikayeyi okudum böyle sahnelerde sinirden patlamamak için ama yine de patlıyorum. 2. ye izleyemedim anasını satayım öyle koydu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 lan verdik ya spoiler ucu anlayın işte oradan. daha napak açık açık yazak mı banlatıcaksınız bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 2 gün sonra küfürler havada uçuşacak. Bir yıllık daha sessizliğe gömülecek bu topiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 1 yıl ara ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Gezi mezi derken kaçırmıştım bu haftaki bölümü şimdi izledim. Yorumda bulunmayacağım, tahmin etmişsinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 http://teamcoco.com/video/george-rr-martin-game-of-thrones-spoilers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 kitap yaz artık be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 bugün ilk kitabı aldım ben de. yarın fena bi final patlıyıcak muhtemelen, 10 ay bekleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 10. Bölümden Fena Spoiler!!! Young Wolf: ((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 abboov. onu dizide yapmazlar diyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 abiii bunun intikamı nasıl alınır, insan bundan daha beter ne yapabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 robb mu o yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Olm spoil etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 http://oinkandjibber.com/wp-content/uploads/2013/04/Jaime-Lannister-Number-One-OJ-620x413.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Yukardaki spoilerı açmayın ki önümüzdeki bölüm başlarken kan ağlamaya başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Rukin said: 10. Bölümden Fena Spoiler!!! Young Wolf: ((( oha çelikten iradem varmış nasıl açmadım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 O spoiler o kadar cezbedici ki... KALKSIN O SPOILER ORDAN, AILEMIZLE GELIYOZ BURAYA ACAN OLUR EDEN OLUR11!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Hatta 9. bölümü izlemeyen varsa direk 9 ve 10 u ard arda izleyip kanser olsun üzüntüden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 hahah ilkini açtım gözümü başka yere focuslayıp bakacaktım bi spoiler daha varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 abi kötü bişey oluyosa direk söyleyin hazırlayalım kendimizi safds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 DoruK said: hahah ilkini açtım gözümü başka yere focuslayıp bakacaktım bi spoiler daha varmış aynen senin gibi insanları düşünüp spo içinde spo aldım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ya direk screenshot var, aman sakın açmayın. 25x etkilecenkseniz direk 5x etkilenirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 su saniyeden itibaren bu topikle ilişkimi 2 gün boyunca kesiyorum, yoksa kendimi tutamayıp açıcam spo'ları pişman olucam. hatta şu konu linkini svchost dosyasına bi ekliyim de, yanlıslıkla da olsa acamıyım ben bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 gerçekten olacak mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Olum bak hala zorliyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar