forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://i.imgur.com/GTEeANj.jpg jailbeyt yerine kalisi olsaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Kekilli yok orda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 arya fotonun bütün seksepalitesini almış ya. natalie dormer çok iyi ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 forgiver said: http://i.imgur.com/GTEeANj.jpg jailbeyt yerine kalisi olsaymış :D yeni kraliçenin ağzı neden hep böyle çemçük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 son 3 sayfayı inceledikten sonra, kitapları okumadığım için kendimi gerizekalı olarak görüyorum artık. kitapları okuyan arkadaşları face den ekleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Ben basladim da , ilk kitap tamamen karakterleri anlatiyo gibi, kendimi önsöz okuyan keriz gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Dizi bittikten sonra okuycam ben de karakterler de daha iyi oturmuş olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Esh said: Ben basladim da , ilk kitap tamamen karakterleri anlatiyo gibi, kendimi önsöz okuyan keriz gibi hissediyorum. ilk sezonu izlediysen direk 2.kitaptanda başlıyabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Esh said: Ben basladim da , ilk kitap tamamen karakterleri anlatiyo gibi, kendimi önsöz okuyan keriz gibi hissediyorum.mahalle baskısıyla kitap seçenin sonu budur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Ya meraktan okuyorum zaten, acaba ne kadar farkli yansitmislar diziye diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben eşşeklik edip 1. kitabın ingilizcesine başladım. okurken yoruluyorum daha yeni yarısına geldim 6 ayda. gururda yaptım bitiricem diye. sonrasına türkçe devam edicem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 nefret edip bırakma ihtimalin çok yüksek çeviri kalitesi sebebiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 türkçe ingilizceden çok daha edebi bir dil daha fazla zevk alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yabancı dilimi geliştirmek istiyorum dışında ingilizce bir şey okumak işkencedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben gayet ingilizce okudum kitapları.yetebilince kitabı orjinal dilinde okumak en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 forgiver said: türkçe ingilizceden çok daha edebi bir dil daha fazla zevk alır adam gibi çeviri olursa alır zevk. yoksa yırtıp atası gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 forgiver said: türkçe ingilizceden çok daha edebi bir dil daha fazla zevk alır Su nasil bir onerme haci , daha edebi olmayi biraz acsana. Ingilizcedeki kelime sayisi turkcedekinin 5 kati degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 önerme değil avuntu, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ingilizcedeki kelime sayısı senin konustuğun türkçenin 5 katı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Bos milliyetciligin, ortaokul tarih kitabinin arkasindaki dunya siyasi haritasi uzerinde el yapimi "risk" oynarken turklerin gronland'i fethiyle bitmis olmasi gerekiyodu. O asamaya gelip next yerine cancel a basanlarin hali harap, ummetci toolbarini yuklediginizle kalmissiniz. Soru gayet acik; turkce, ingilizceye gore nasil daha edebi bir dil olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 benim türkçem aksi cevabı verebilmek için yeterli olmasa da gerçekten merak ediyorsan mesela türk dili uzmanlarına ne bileyim oktay sinanoğluna falan danış. ha aksine inanıp araştırmak istemiyorsan sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Her kitabı kendi dilinde okumak lazım falan diyecektim ama ingilizcenin dothraki-acem-arap kırması dille karşılaştırıldığını görünce vazcaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 axe hakkın var hacıt amma lakin ki burdaki mevzu kitabı ana dilinde okumaktan çok mevcut dilimizin yetersizliğini iddia etmesi esh'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 forgiver said: türkçe ingilizceden çok daha edebi bir dil daha fazla zevk alır ahahaha.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 axedice said: Her kitabı kendi dilinde okumak lazım falan diyecektim ama ingilizcenin dothraki-acem-arap kırması dille karşılaştırıldığını görünce vazcaydım. şaka bir yana, türkçe ingilizce'yi döver edebi bakımdan. sakson-viking-norman kökenlerdeki edebi geçmiş daha derin veya eski değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar