Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 tane tartışmaya açık soru...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1)insan bilmediğine zarar verebilir mi?

2)insanın bilmediği bişey onu incitir mi?[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan...[signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Mesaj tarihi:
şaka bi yane...
verir abi bilmediğine babalar gibi zarar verir ve vermiştirde...örnek amerikalı yerliler...
bence incitmez...[signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 28 Kasım 2004 23:01 tarihinde demiş ki:

2)insanın bilmediği bişey onu incitir mi?

1- ) verebilir dolaylı yoldan.
2- )incitemez.bildikten sonra incitir.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
2 sorunun cevabıda evet bence.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
1)insan bilmediğine zarar verebilir
2)İnsanın bilmediğide ona zarar verebilir

yani ikiside ewet olmalı bence...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
bu bilmediğinin ne olduğuna bağlı olarak değişir ki bilmek nasıl bişeydir ?

(vaktiyle söylenmiş bir söz)
"tek bildiğim hiç bir şey bilmediğimdir" dersem aslında doğruyu söylemiş olurum.
zira neyi bilmediğimi bilemem, daha kötüsü bilemediğimi de bilemem.
bu durumda bildiklerim, bilmediklerimin yanında ; bilmek bilmemenin yanında çok aciz kalır.
o kadar bilemiyorum aslında!
bilmek nasıl bişe !'?'![signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:

İkisinin cevabı da aynı bence çünkü birbiriyle bağlantılı sorular... Cevap da evet.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
said:
driftintosin, 28 Kasım 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
ya konuyla alakasız ama bi soruda bende var ..
şimdi uzy gemisinden uzaya doğru bi taş attık . bu taş sonsuz kadar hep aynı hızda seyrine dewam eder mi .. yani sonsuz kadar durmadan ??

matematiksel olarak çok küçük bir ihtimal, durmadan devam edebilir... ama çok küçük bir ihtimal.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
said:

1)Verir
2)İncitir

Her şey karşılıklı :)
Mesaj tarihi:
Peki zarar bilmediğimiz bir şeye insan verebilir mi?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
said:
TheCoder, 28 Kasım 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
1) evet ben zamanında bi senedi icra yoluyla almıştım 2 yıl sonra dünya tatlısı bi bayanla tanıştım hatun şirketin ortağıymış çok mağdur olmuş
2) evet 1 hafta önce seviğimiz bi arkadaşımız boğaz körüsünden atladı hala bulunamadı bu beni deli ediyor..

1)oha ne tesadüfmüş be
2)üzüldüm ya :([signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
said:

1)Ewet insan bilmediği şeye çok büyük zararlar verebilir.
2)Ewet insanın bilmediği çok şey onu incitiyor olabilir.

''Dünyanın bir ucundaki bir kelebeğin kanat çırpışı dünyanın öbür ucunda fırtınalara,kasırgalara sebep olabilir''
Bu bir teoriydi kimin kanıtladığınıhatırlamıorum ama kanıtlanmış bişey![signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
said:
Ractamainus, 28 Kasım 2004 23:56 tarihinde demiş ki:
said:
driftintosin, 28 Kasım 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
ya konuyla alakasız ama bi soruda bende var ..
şimdi uzy gemisinden uzaya doğru bi taş attık . bu taş sonsuz kadar hep aynı hızda seyrine dewam eder mi .. yani sonsuz kadar durmadan ??

matematiksel olarak çok küçük bir ihtimal, durmadan devam edebilir... ama çok küçük bir ihtimal.

bunun açıklaması matematiksel olmaz fiziksel olur zaten...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
  • Yeni Oluştur...