eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 1)insan bilmediğine zarar verebilir mi? 2)insanın bilmediği bişey onu incitir mi?[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Syn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 İnsan herşeyi bilseydi ne savaş olurdu nde başka bişi.İnsan bilmediğinden korkar o yüzden harıl harıl araştırıoz ya uzayı ufoyu fln[signature][hline]Synthetic
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 şaka bi yane... verir abi bilmediğine babalar gibi zarar verir ve vermiştirde...örnek amerikalı yerliler... bence incitmez...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 her iki soruyada cevabım evet olacaktır[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: eagle_dnz, 28 Kasım 2004 23:01 tarihinde demiş ki: 1)insan bilmediğine zarar verebilir mi? 2)insanın bilmediği bişey onu incitir mi? 1- ) verebilir dolaylı yoldan. 2- )incitemez.bildikten sonra incitir.[signature][hline]shinsetsu desu..
Brook Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 2 sorunun cevabıda evet bence.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 1)insan bilmediğine zarar verebilir 2)İnsanın bilmediğide ona zarar verebilir yani ikiside ewet olmalı bence...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
armra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu bilmediğinin ne olduğuna bağlı olarak değişir ki bilmek nasıl bişeydir ? (vaktiyle söylenmiş bir söz) "tek bildiğim hiç bir şey bilmediğimdir" dersem aslında doğruyu söylemiş olurum. zira neyi bilmediğimi bilemem, daha kötüsü bilemediğimi de bilemem. bu durumda bildiklerim, bilmediklerimin yanında ; bilmek bilmemenin yanında çok aciz kalır. o kadar bilemiyorum aslında! bilmek nasıl bişe !'?'![signature][hline]
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 1) evet 2) evet[signature][hline]SlayerTr
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu kadar geniş kapsamlı sorulara "hayır" demek zor olurdu.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya konuyla alakasız ama bi soruda bende var .. şimdi uzy gemisinden uzaya doğru bi taş attık . bu taş sonsuz kadar hep aynı hızda seyrine dewam eder mi .. yani sonsuz kadar durmadan ??
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: eagle_dnz, 28 Kasım 2004 23:01 tarihinde demiş ki: 1)insan bilmediğine zarar verebilir mi? 2)insanın bilmediği bişey onu incitir mi? İkisinin cevabı da aynı bence çünkü birbiriyle bağlantılı sorular... Cevap da evet.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: driftintosin, 28 Kasım 2004 23:53 tarihinde demiş ki: ya konuyla alakasız ama bi soruda bende var .. şimdi uzy gemisinden uzaya doğru bi taş attık . bu taş sonsuz kadar hep aynı hızda seyrine dewam eder mi .. yani sonsuz kadar durmadan ?? matematiksel olarak çok küçük bir ihtimal, durmadan devam edebilir... ama çok küçük bir ihtimal.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: eagle_dnz, 28 Kasım 2004 23:01 tarihinde demiş ki: 1)insan bilmediğine zarar verebilir mi? 2)insanın bilmediği bişey onu incitir mi? 1)Verir 2)İncitir Her şey karşılıklı :)
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 2side olabilir,mümkündür:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Peki zarar bilmediğimiz bir şeye insan verebilir mi?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 :) verir verir :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 incitir,incitir...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: TheCoder, 28 Kasım 2004 23:33 tarihinde demiş ki: 1) evet ben zamanında bi senedi icra yoluyla almıştım 2 yıl sonra dünya tatlısı bi bayanla tanıştım hatun şirketin ortağıymış çok mağdur olmuş 2) evet 1 hafta önce seviğimiz bi arkadaşımız boğaz körüsünden atladı hala bulunamadı bu beni deli ediyor.. 1)oha ne tesadüfmüş be 2)üzüldüm ya :([signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 iki sorununda cevabı evet bence.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: zgrw, 28 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: her iki soruyada cevabım evet olacaktır budur benim cevabımda[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: eagle_dnz, 28 Kasım 2004 23:01 tarihinde demiş ki: 1)insan bilmediğine zarar verebilir mi? 2)insanın bilmediği bişey onu incitir mi? 1)Ewet insan bilmediği şeye çok büyük zararlar verebilir. 2)Ewet insanın bilmediği çok şey onu incitiyor olabilir. ''Dünyanın bir ucundaki bir kelebeğin kanat çırpışı dünyanın öbür ucunda fırtınalara,kasırgalara sebep olabilir'' Bu bir teoriydi kimin kanıtladığınıhatırlamıorum ama kanıtlanmış bişey![signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Thestral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Her ikiside birbirinin tersi ki :) Ya her ikisine de evet yada hayır diyeceksin. Birine evet diğerine hayır demek çok mantıksız. Ben evetten yana hakkımı kulnıyorum.[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan
Razu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Ractamainus, 28 Kasım 2004 23:56 tarihinde demiş ki: said: driftintosin, 28 Kasım 2004 23:53 tarihinde demiş ki: ya konuyla alakasız ama bi soruda bende var .. şimdi uzy gemisinden uzaya doğru bi taş attık . bu taş sonsuz kadar hep aynı hızda seyrine dewam eder mi .. yani sonsuz kadar durmadan ?? matematiksel olarak çok küçük bir ihtimal, durmadan devam edebilir... ama çok küçük bir ihtimal. bunun açıklaması matematiksel olmaz fiziksel olur zaten...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Öne çıkan mesajlar