Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 LastManStanding said: Ben bodrumluyum da o yüzden sordum. Belediye de zartta zurtta akrabalar/arkadaşlar çalışıyor.Bir sorunun olursa yardımcı olabiliriz belki diye ama abesle iştigal ediyorsan bir faydamız dokunmaz :) Eyvallah kardesim, golkoye yolun duserse haber et, misafirim ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Baya yazilmis ama okumadim. Gecen yaz yaptigimi soyleyeyim ; barlar sokagina 5dk yuruyus mesafesi bile olmayan atrium diye bir otelde kaldik. Oyle ahim sahim bir otel degildi ama temizdi kahvalti ve aksam yemegi vardi acik bufe havuzu vardi kucuk. Bizim icin onemli degildi sadece aksamdan aksama yatmaya gittik. Geceligi 2 kisi 80tl ye falan mal oldu etstur dan almistik 4 gece. Bodrumda bar mekan olarak cok yer var ama benim en begendigim Ora bar di. Canli muzik ucuz ickiler hos ortam. Ama diyorsan ki ben hatun pesine kosacagim macera yasayacagim o zaman saat 23:00 dan sonra barlar sokagina cik insan kayniyor takilirsin cok rahat. Koylar icin ilk gun halk plajina gittik yok oyle temizmis yok oyle odulluymus falan hep hikaye cok kotuydu. Asiri bir kalabalik igrenc ve dar bir cakil kum karisimi kumsal. Diger gun yat turuna gittik. Cok guzel koylara gidiyorsun inanilmaz guzel yerlerde yuzuyorsun yemek falanda veriyorlar baya iyidi ama cok yorulduk o gun. Son bos gunumuzde de gumusluge gittik. Burasi baya guzel yuruyerek adaya gidiuorsun ama adaya cikmak yasak. Burada raki balik farz. Keyifli bir aksam yemegi yiyorsun. Bodrum merkezde gun icinde takilabilecegin iyi ve kazik olmayan yerlerden biriside belediye parki. Hazir parklar bizimken gidin oturun. Guzel isletiyorlar parki hatta biz once belediyeye ait oldugunu anlamamistik. En onemli sey asla donercilerden doner yemeyin. Cok kaziklar. Evlat acisi gibi koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dönerciler ucuz ya :) otogara doğru olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Plaji full kum olan mekan yokmu ? Denizide ayni sekilde bodrum cevreside olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Pahalı dediği yerel sebzeli döner olabilir, birşeyin meşhur olduğu yerde yiyorsan kazık bonusu oluyor gayet doğal, güzel dönerdir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 cantug said: Plaji full kum olan mekan yokmu ? Denizide ayni sekilde bodrum cevreside olur Yalikavak marina yani B'long Kumu $eysellerden falan getirmisler, cok pahali degil, ruzgarsizsa gidilebilecek bi mekan. Ama xuma daha mantikli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 cantug said: Plaji full kum olan mekan yokmu ? Denizide ayni sekilde bodrum cevreside olur Akyarlarda malama beach otelin plajı, Yalıkavak ta ise xumanin oralar iyidir. Dodo beach yol ayrımını geçince yol üstünde gördüğün ilk büfenin yanından aşağı denize in, ordada beş yıldızlı bir otelin plajı var, ismini hatirlayamadim, orası güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Doner yiyen mutasyona ugrayabiliyor. Yeneyin bence pastirma gibi kokuyor. Yurudugun alanda donerci varsa hakkaten kokudan duramiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Olm bide cantug kumlu biici napicaksin orana burana kum kaciyor olm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 20sinde nagi hotelde kalıcaz tam barlar sokağının dibiymiş sanırım varmodır bilen giden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 otel onemli degil ya temiz olsun kahvalti versin yeter. Zaten geri kalan vakitte hep disaridasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 cantug said: Plaji full kum olan mekan yokmu ? Denizide ayni sekilde bodrum cevreside olur akyarlar - meteor beach. bence süper. hem ful kum. denizi de, sahili de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 dodo beach e gitmiştim çok sevmiştim nerde hatırlamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 BonePART said: nasıl bi insansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 arkadaşlar sevgilimle kalabilecegim temiz, eli yüzü düzgün, çokta pahalı olmayan bir yer arıyorum. daha önce hiç bodruma gitmedim. 2 gece kalmayı planlıyoruz, fiyat performans açısından en iyi yer sizce neresi? ve denize nerde girilir? nereler gezilmeli? ne yapmalı önerilerinize açıgım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bordumun en büyük derdi heralde yosunlarıdır ya benim için. yosun mu denir bilmiyorum da böyle belli bi bölge zaten simsiyah ayağımı yere basasım gelmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Simdi ayin 13unde 3 gunluk kacamak yapiyorum ben. Bodrum Art otelde kalacagim. etstur da kampanya vardi aldim. 268tl tutuyor. Ama daha merkezi mekan tercihinse araba falan problem diyorsan Bodrum atrium eylul ayinda 130 2kisi/gece fiyati.Barlar sokagina 5 dk. Diger mekanlarin fiyatlar firlamis sanirim tatil mevsimi biraz kaydigi icin boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Bodrum'da arabayı 7-8 günlük birakabilecegim güvenli ve nispeten uygun fiyatlı otopark arıyorum. Önerisi olan var mı? Otoparka değil de sokağa bıraksam, uygun bir yere, sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 bence otoparka gereksiz para vermeye gerek yok, tr gibi yerde olacak olan otoparkta da olur, bir resmi dairenin parkına falan bırakabilirsin belediye, orman işletmesi, karayolları vs. ya da kapalı bir alışveriş merkezi otoparkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar