Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Nickinizi nasıl buldunuz? Valla ben millete guzel guzel nickler buluyorken gittim kendime bu nicki buldum ya hayret yani :).. hiç bi annamı yok yanı ole işte.. tam kıçtan uydurma..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 baş , vücuttaki en önemli yer. ve beni dışarda gördüğünüzde dikkatinizi ilk çeken bölge. .)[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 konu daha önce çok açılmış "kullandığınız nickler"e kayacak gibi bir his var içimde[signature][hline]mono - life in mono
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bone bütün topicleri oraya kaydırmasana[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 valla ben aradım adam gibi bi nick bulamadım en sonunda notorius die bi şarkı dinlerken bu olsun dedim :lol:[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
magecy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ben nicki değil nick beni buldu[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 biz buluştuk bu arada bu benim gerçek nick değil benim nick aslında Azeroth da burda Azeroth yazmadım ..[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben kicimdan uydururum siksik boyle burayada bu rastgeldi[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bg2 oynarken yeni paladin acayim dedim. hatta hatirliyorum inquisitor idi. olesine bisi yazdim. bu cikti ;p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ck sevdigim bir karekterdi.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 FRP oynarken bulmuştum, karakter adı lazımdı paladinime, yıllar önce düşündüm düşündüm bu çıktı. Zamanla özdeşleştim nickle.
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Azeck inancında gezgin veyahut seeker anlamına geliyor ama yazılışı böyle değil AL'en umar demekte english version u SOulbringer[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 şekil a[signature][hline]Charles Rhadamantis
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ultima Online'a başladım millet dungeona gidelim diyordu paso ordan esinlendim dungeon olarak kaldı :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Prawler? bilmem?[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mırcta kullanırdım ve çok severim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Aynen kıçtan uydurma benimkide.. Ama kendi kıçım değil. Hüseyinin kıçından.. Bu arada Hüseyin'i gördünüz mü ya ?[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben biraz manyak olduğum için Julius Caesar döneminde yaşamış bir generalin ismini çaldım Cornelius Sarra :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 daoctaki charimin ismi random name generator den cikti sonra burda daoc forumlarinda yazmak etmek icin bu nick ile uye olduk[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bende annatayım iyicene.. Arkadşın evindeyiz bende içten içe nick arıyorum.. sene 99 fln.. -baba bu cs oynuyoruz ya sabit bi nick lazım oyle ameletor olmuyor.. -naapcaz baba? -wordpadı ac ragele bişiler yaz bakalım. hiç birini begenmedik tabii. sonra yolda giderken asus tabelasıı gordum as-us su-sa su-a bide rk ekledinmi dark tarzı bişi olur guzel olur dedik emme cok alay konusu oldu bu nick :). lllllllllllllooool neden adımızı ya da soyadımızı kullanmıyoruz sadece?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 cünki ad ve soyadlarımızı baskaları nicklerımızı bız secıyoruz[signature][hline]
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hmm..doru..ama mesela ben adımı seviyorum hele soyadıma aşığım ki nick yapsam kimse annamaz :).. valla yapsam ya..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 blackdagger comda gordum oradan alim nick yapim dedim[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 rüyamda gördüm[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3...
Öne çıkan mesajlar