arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 adem in cinsel tercihlerini kim, nereden bilir de anlatıldığında inanılır[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King
Head Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ekmeğimiz ile oynamayın.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Jaan, 28 Kasım 2004 23:47 tarihinde demiş ki: peki lezbiyen ilşki erkekleri niye daha falza etkiliyor? sonuçta onda da iki aynı cins birlikte oluyor? yoksa sapık mıyız? (benim cevabım evet) bu coupling dede tartışılmıştı ve benim en çok guldugum bolumlerden biriydi.. Jane'di sanırım esmer olan yemek masasında bizim esas oglana sureklı soruyordu neden lezbolarla bukadar ilgileniyorsunuz diye;aradan bazen jeff ve patrick karışık ortama sıçıyor sonra gene bisim eleman topluyordu..jane sordukça sordu nie bole neden lezbolar bizim eleman hep çevirdi kazı.. Taki sona kadr.. Her zmanki gibi kendini tutamadı ve patladı: Tarih boyunca bir erkeğin hayali hem döt olmuştur..İnsan ateşi ısınmak için değil dötleri iyi gorebilmek için icat etti..Butun savaşlar dötler için yapıldı vsvsvs(bir suru ciddi ornek sayıyordu) Lezbiyen=2 kadın=2 döt=4 meme(jeff ordan atlıyordu evet gögüsler..bir ahtapotla yatıyormus gibi tam 4 tane)... lol..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya bide olay tamamen hormonal yane..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eşeyli üreyen bi canlının kendi hemcinslerine cinsel anlamda ilgi duyması tamamen anormal bişeydir. eşeyli üreyen her normal canlı karşı cinse ilgi duyar, karşı cinsin cinsel organını arzular. çünkü canlı doğası böyledir, fizik kanunları gibi değişmezdir. said: karpuz, 28 Kasım 2004 21:44 tarihinde demiş ki: Bir erkek ile başka bir erkek arasındaki ve ya bir dişi ile başka bir dişi arasındaki ilişki, soyun devamını getirmeyeceğinden normal değildir, mantık dışıdır. Bu gensel ve ya psikolojik bozukluklardan kaynaklanabilir. Nasıl bazı insanlar renk körü doğuyorsa bazı insanlar da hem dişilerden hem de erkeklerden hoşlanmak, cinsel olarak tahrik olmak üzere doğmuşlardır... Bu konu kanımca bu kadar basittir... psikolojik bozukluklardan kaynaklandığı doğrudur ama gensel olduğu yalandır. çünkü kanıtı yoktur, "hemcinsinden hoşlanmayı sağlayan gen bulundu" şeklinde bi haber duydunuz mu? olayın kalıtsal olduğu iddiası, her zamanki gibi cinsel yönden bozukluğu olanları korumak için wargücüyle çabalayan zihniyetin eseridir. said: Rewendor, 28 Kasım 2004 23:54 tarihinde demiş ki: İşin 2 durumu var, biri psikolojik biri hormonal. Psikolojik kısmı zaten tercih ve değiştirilebilir. Hormonal kısmı ise hormon dengesizliğinden doğan bir şey, gut hastalığı gibi düşünülebilir. Eğer "düzeltilmek" istenirse de bildiğim kadarıyla hormon dengelleyici ilaçlar mevcut. hormonal olduğunun kanıtı war mı? kim kanıtlamış ne zaman kanıtlanmış? hormonal olsa bu sorun başlamadan engellenemez miydi? hormon tedawisiyle testosteron werip bi erkeğin çıkmayan kılını çıkartıyo olabilirler weya östrojen werip bi kadının tahta gibi olan göğüslerini şişiriyo olabilirler. ama bu değişimler bu sorunlu kişinin kendi hemcinsine ilgi duymasını engelleyebilir mi? yalan bunlar yalaan, hormon falan hikaye. yine bu sorunlu insanları korumayı kendine görew bilmiş zihniyetin eseri bu iddia da. said: huun, 28 Kasım 2004 22:02 tarihinde demiş ki: ben escinselligin normal karsilanmasi gerektigi tezine inanmiyorum . bastan acik acik soyleyeyim isteyen istedigi gibi yasar ancak olayin bir de toplumsal boyutu var . gizli gizli ne yapiyorlarsa yapsinlar beni ilgilendirmez ancak gelisme cagini tamamlayamamis kafasi karisik genclere bunun gayet normal bir sey oldugu gibi yanlis mesajlar verilmemeli derim ben . kesinlikle katılıyorum, bence de cinsel bozukluğu olan insanlar kesinlikle normal karşılanmamalı. herkes dırdır konuşur "onlar da insan", "sana ne zararları war?". madem öle senin oğlun ibne olunca nie normal karşılamıyosun be adam?! hani onların zararları yoktu? hani onlar da insandı? öyle ileri geri ötmek kolay tabi. kendi başına patlayınca o kadar kolay olmuyo ama dimi? ne zarar ları mı war? diyelim ki bikaç yıl içinde dünya toplumları öle bi hale geldi ki gayler, lezbiyenler, biseksüeller, hepsi normal karşılanıyo, toplumdan kabul görüyo. yarın bi gün bu yamuk insanlardan biri, ergenliğe yeni adım atmış bi bireyi kandırıp kendi cinsel bozukluğuna alet ederse, bu ne demektir? al sana zarar işte. daha kötü ne olabilir, senin hoşgördüğün, zararsız dediğin bu yamuklardan biri senin öz oğlunu kendi yoluna sürüklemiş. o zaman yıkılmaz mısın? pişman olmaz mısın bu yamukları normal karşıladığın için? eşcinselliğin sebebinin hormon, gen vsvs olduğu... hepsi yalan. hepsi bu sorunlu kişilerin psikolojilerinde, kafalarının içinde bitiyo. örneğin hareketlerinin hemcinslerine kıyasla normal olmaması nedeniyle hemcinsleri tarafından dışlanan, ama aslında gayet normal olan bi birey eşcinsel olmaya karar werebilir. bu en basit örnek. kısacası olay, bu sorunlu insanların ezik iradelerinden dolayı hayattaki zorluklarla sawaşamamaları we kaçış yolu olarak da eşcinselliği seçmeleri. bazı yerlerde düşüncelerimi tam ifade edememiş olabilirim, uykulu halde bu kadar oluyo ancak[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 29 Kasım 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hormon alınarak "sorunlu" kişinin tedavisi mumkun..ama kalıcı olmuyor sanırsam.Sormuştum ben bunu bi kaç doktora onlar kısa sureler için mumkun ama uzun sure hormon takvıyesı vsvs yapılırsa bazı bozukluklar ortaya çıkıyormuş..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: -MrBomb-, 29 Kasım 2004 01:24 tarihinde demiş ki:ne zarar ları mı war? diyelim ki bikaç yıl içinde dünya toplumları öle bi hale geldi ki gayler, lezbiyenler, biseksüeller, hepsi normal karşılanıyo, toplumdan kabul görüyo. yarın bi gün bu yamuk insanlardan biri, ergenliğe yeni adım atmış bi bireyi kandırıp kendi cinsel bozukluğuna alet ederse, bu ne demektir? al sana zarar işte. daha kötü ne olabilir, senin hoşgördüğün, zararsız dediğin bu yamuklardan biri senin öz oğlunu kendi yoluna sürüklemiş. o zaman yıkılmaz mısın? pişman olmaz mısın bu yamukları normal karşıladığın için? iyide bu olay insanlığın başından beri var..hani ilerde şöyle olur fln bunnar hikaye ..100000 yıldır olmamış şimdide olmaz..(kimbilir kaç 100000 yıl)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: driftintosin, 28 Kasım 2004 21:37 tarihinde demiş ki: ya beyler ilk insanın yani ademin biseksüel olduunu sonradan havva dolayısıyla (yani eli mahkum) bu tercihini tek taraflı olarak kullandıını öörendim .. ilk insanlarda da bildiim kadarıyla bööle sıkı bi ayrım yokmuş illa erkek veya bayan olsun die bişi yokmuş daha özgürce yaşarlarmış cinsel hayatlarını.. sonradan durum deişmiş ve cinsellii tek boyutlu yaşamanın makbul olduu dier türlü olunca ayıp dendii dönem basladı ve hala devam edio .. hayvanların da cou bu tür ilşkiler yaşamakta bildiim kadaryla.. sizce biseksüellik doal bişi mi , doyumsuzluk mu ,ibnelik ya da lezbiyenlik mi, yada olması gereken mi ?? mantık acısından bakılırsa ben doal yani olmsı gereken derim .. iyi de şimdi adem biseksüel de kiminle biseksüel ?,etrafta ondan başka insan yok.(hadi cennette hayvan vardı diyelim melekler de vardı diyelim ,da onlar da kendini öptürmez oyle durup dururken.) yoksa masturbasyon olayları da biseksiüellik mi kabul edilmesi gerek.ayni cins (kendin yani ) .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ya iyide dunyaya inmeden once bunların cinsel organları yokki.ya da ortulu gibi bişi..ikisi beraber indikten sonra oluyor yani biseksuel olamaz..cunku erkek yok ortamda bi havva var.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 cok garip walla bu konular herkez normal olsın biksexuel erkekleride sevmem kadinlarida sevmem yamukyumuk bisi hepsi yoldan sapmis ne istedini bilmeyen kişiler.... tanrı seni normal yaratmis koymus herseyi onune sunun dogrusu budur diede demis daha ne geregi war yanlisina....[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bak lezbiyenini, homosunu ibişini transını metrosunu taam hepsini anlarımda, bu nedir abi biseksüellik. ...eli ....eli dedikleri bu oluyo galiba.. ha bu arada bende pentaseksuelim. bazen seven up takılırım ama. genelde pentacıyım sonuna kadar..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: John_Petrucci, 28 Kasım 2004 21:38 tarihinde demiş ki: biseksüellik bana iğrenç geliyor.Ama ben saygı duyuyorum her kim biseksüelse... yani bana da iğrenç geliyo ama johnun dediği gibi saygı duymak lazım insanların tercihlerine ne diyim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: DeamoN, 28 Kasım 2004 22:54 tarihinde demiş ki: lezbiyenler hoşuma gidiyo homolardan nefret ediorum öldürebilirim dahi o derece lezzolar cok sexi oluo ve islemek cok güzel adas :P[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ya mesela erkekler lesbolardan hoslanıpta gay erkeklerden igreniyo ya acabakadınlardada tam tersimi hehe yani lesbianlerden igreniyolarmı acaba =)
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 kadınlar lesbienlerden igreniyor ve gaylare normal bakıyorlar..yanı en azından sorduklarım oyle dedi.. Bizim gibiler yane:)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
eldar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 homo falan bunlar faşizan düşünceler,hayır bu devirde muhabbeti yapmıycam diyorum ama bu kadar da olmaz. Bi kere eşcinsellik doğaldır: Eşcinsellik hayvanlarda da %15 civarı görülmektedir,insanın sapkın düşüncesi değildir yani bu düşünemeyen bir canlıda dahi içgüdüsel olarak varolabilmektedir. Erkek çocuklar cinselliği tanıdıkları 3-4 yaşlarında elleriyle anusu yoklayarak cinsel haz duyar ve cinselliğe ilk adımlarını atarlar. İkincisi heteroseksüelliğin genel olarak kabulü kültüreldir: Antik yunanda eşcinsellik asla hor görülmemekte hatta mükemmel aşkın ancak iki erkek arasında olabileceği savunulur filozoflarca. Osmanlı hareminde bulunan oğlanlar süs olsun diye değildir. O halde eşcinselliğin toplumuzda kabul görmemesini sosyo-kültürel yapıya bağlayabiliriz.Eşcinsellik hormonel nedenli veya psikolojik nedenli olabilir.Erkek eşcinsellerde bilinçsizce yapılan kadına özgü tavırlar görülmektedir bu hormonel olduğuna dair bir işarettir.Psikolojik kökenli eşcinselliğe ise küçük yaşta oluşabilecek bazı durum veya olaylar yol açabilir, misal anne tarafından kız gibi yetiştirilmek veya tecavüze uğramak. Bunun dışında eşcinsellik fantezi niteliğinde de olabilir benim fantezim x'tir,seninki lezbodur, bir başkasınınki ise eşcinselliktir. Biseksüelliğe gelince,biseksüel kişiler ilginç bir tutum göstermekte kadınla daha duygusal bir ilişkiye girerken erkeklerle fizkselliği ön plana çıkarmaktadırlar.Bu kişiler dişiye karşı çekingen davranıp zor ilişki kurarken erkeklerle çok rahat anlaşabilmektedirler. [Bu mesaj eldar tarafından 29 Kasım 2004 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj eldar tarafından 29 Kasım 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: -MrBomb-, 29 Kasım 2004 01:24 tarihinde demiş ki:... (Yazı çok uzun olduğundan quoteu sildim sadece o yazıya hitaben olduğunu belirtmek istedim) Evet, homoseksüelliğin hormonal bozukluklardan kaynaklandığı kanıtlanmıştır, biraz araştırsan bulabilirsin, defalarca gazetelerde de küçük haberler olsun arka sayfa haberleri olsun yazdılar... Ha, dediğim gibi ben her ne kadar saygı göstersem de yanımda, yakın çevremde bu insanların bulunmasından rahatsız olurum. Belki çevre şartlandırmasından belki de kendimin de öyle sanılacağı korkusundan ve onları korumak için elimde bir sebep yok. Sadece kendi bilgi ve düşüncelerimi paylaştım.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Biseksüellik die bişi yok. Sadece taklit war. 2 erkekten biri kadın taklidi yapıyo, diğeri erkek. O kadar.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ona da biseksüellik deniyo işte..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 siz bi sexuelliğin ne olduğunu bilmiyosunuz ve tartışıyosunuz.. HEM ERKEK HEMDE KADINDAN HOŞLANAN Bİ SEXUELDİR erkekten hoşlanan erkek Homosexueldir. kadından hoşlanan kadın lezbiyendir. hem erkek hem kadından hoşlanan kadın ve erkekler bi sexueldir. hatta amerikalılar şöyle derler: bi sexueller 2 kat zevk alır.. kapiş ;)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Biliyorum sheref. Zaten belirttim de daha önceki mesajlarımda..?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bir de forumseksüeller var forumu seks ortamına çeviren..[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: arcane, 29 Kasım 2004 17:40 tarihinde demiş ki: bir de forumseksüeller var forumu seks ortamına çeviren.. bunlar doğal şeyler :) insan beyni yemek ve sevişmek üzere programlanmıştır istersen Froyd amcaya sor ;)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 iki turlude ete açız damak ve cinsel zevkler tercihleride belirliyor.[signature][hline]kofte+piyaz
driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 [Bu mesaj driftintosin tarafından 29 Kasım 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar