Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bush'un hotmail hesabı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha süper

said:
Bin Laden I dare you open the attachment
Saddam If I resign can I retire in the US?
God (2,145,980)
[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Mesaj tarihi:
lol bazıları çok iyi.. :-p

said:
Milosevic Help me get out of here and I promise to help Sharon
[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Spyware yukluyo bu site dikkat edin! Bu site yukluyo eminim cunku sadece paticik msn ve bu site acıktı ki spyware yedim bi anda siteyi acınca.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
benim explorer "activex yüklemek istedi, durdurdum" diye info bar çıkardı. koçum explorer.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Benimki onu yapmadı iste iki saat adaware scan yaptım ehe o yakaladı ama aslansıın adaware kaplansııın =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
evet uyarmayı unuttum, "abi şunu şunu yükliim mi?" diye bişeyler çıkıyor site açılınca, hayır diyin.

bu saatten sonra da ne yararı olur ya :p[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
Ben no dedim ama yine de yukledi ee noluyo o zaman =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
valla bende de yüklemiş

o activex hede mesajı çıktığında bilin ki sokuyolar bilgisayara bişiyler, şerrefsiz bug sömürücüler[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Mesaj tarihi:
güzelmiş bişi tıklamadan aldım galiba biraz aceleyle mouseu ekranın etrafında tıklatıp duruodum :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
  • Yeni Oluştur...