Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MCdonalds çiğ eti Hakkında

Xht

Öne çıkan mesajlar

adamlara söyledin mi sizden para istiyorum ama zaten internete koydum resimleri diye.
ayrıca ;
Xht said:

Osuran_boğa said:

senin nasıl bi beklentin var onu söle de ona göre konuşalım o zaman bu arada şükret içinden penis filan çıkmamış iş yoğunluğu filan derken ...

Doğum hikayen güzelmiş boğa kardeş.

bu ney lan ? ilkokul seviyesi bile değil.hayır laf sokmak için aklına bişi gelmeyince zorlamana gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Xht said:

Şu ergen muhabbetini yapan tipleri siktir ettim zatende, zehirlenme durumunda mcdonalds ve burger kingin kaç para verdiğini bir araştırırsa bu arkadaşlar, hürriyete bile çıkarlardı.

anyways, bugün yetkili abiler geldi, tespitini yaptı onayladı ve telafi için ufak bir mebla önerildi ve tatlıyla bağlandı :)

edik : Rewendor çirkini, sana özel mesajdan bir kapak resmi yollayacağım, masaüstünemi koyarsın naparsın bilemem.

Kaç para verildiğinin ıspatı ile öm veya buraya koymadığın sürece ergen atarlı olarak kalıp ergen atarlı title verilmesini hakediyorsun ki güzel fikir bu title verilsin arkadaşa eğer ss çıkmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

lemuria said:

mcdonaldstan yemek söyleyeceğime peynir domates ekmek yerim. ne yağları, ne etleri, ne de ekmekleri düzgün. kola desen abdest suyu, asitsiz, sulu..
yapmayın bunu kendinize, hamburger yemek istiyorsanız kendiniz yapın. ben yapıyorum tarif de veririm çok lezzetli =]

(tu) aynens
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...