Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MCdonalds çiğ eti Hakkında

Xht

Öne çıkan mesajlar

millet nasıl bi hayal dünyasında yaşıyor yahu

bir hamburgeri çiğ geldi diye dava açacakmış.

arkadaşlar biraz bi etrafınıza sağınıza solunuza bakın, biraz bi çevrenizi görün, biraz bi ekrandan kafanızı kaldırın da bu kadar bilinçsiz olmayın.

sonra millet dalga geçince de dalga geçen küçük beyinli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

arkadaşlar biraz bi etrafınıza sağınıza solunuza bakın, biraz bi çevrenizi görün, biraz bi ekrandan kafanızı kaldırın da bu kadar bilinçsiz olmayın.

sen yazin antalyada turistlerin havuz kenarinda kayip dustugunde aldiklari tazminat parasi gorsen sasirirdin assdsddf. Sonra biz niye 3 dunya ulkesiyiz cunku egitimsizlikten...
Sosyal ağlarda paylaş

zarar olmadan tazminat olmaz. Dava açsan ancak hamburgerin masrafını alabilirsin.
Ayağın kayıp düşse bacağını kırsan, hastane masrafını, çalışamadığın zamandan doğan gelir kaybını tazmin edebilirsin. Ama kaydın hiç bir şey olmazsa hiç bir şey de alamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ekrandan kafamı senden fazla kaldırıyorum ondan şüphe etmene gerek yok. Attığın mesaj sayısındanda ne kadar fazla kaldırdığını görüyorum. Dalga geçilecek konu değil muhabbet, gel görelim mcdonalds müfettişleri yarın bu konuyu görüşmek için geleceklermiş. Herşey sandığınız veya "beyninizin" bastığı kadar kolay değil.

Ekoilibrium said:

Herif hamburgerin yarısını yedikten sonra anlamış çiğ olduğunu sonra millete salak demiş inanılmaz.

Senin ufak beynin anlamıyor, iş yoğunluğu sırasında farkedemediğin bir çok şey oluyor :)

öptüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Xht said:

Ekrandan kafamı senden fazla kaldırıyorum ondan şüphe etmene gerek yok. Attığın mesaj sayısındanda ne kadar fazla kaldırdığını görüyorum. Dalga geçilecek konu değil muhabbet, gel görelim mcdonalds müfettişleri yarın bu konuyu görüşmek için geleceklermiş. Herşey sandığınız veya "beyninizin" bastığı kadar kolay değil.

Ha, kusra bakma ergen atarlı kardeş, bu kafanı kaldırmış halin yani, pardon bilemedik :)

Hani kafanı kaldırman da yetmiyor sanırım, yardım ediyim: McDonalds Müfettişleri yasal sebeplerden değil firma imajı ve kendi prosedürleri için gelirler. Özellikle son yıllarda fast food zincirlerine karşı açılan sağlık ve hayvan hakları gerekçeli kampanyalar yüzünden ekstra imaj kaygısı oluştu bu firmalarda. Yoksa davandan korkacaklarından değil, kahkahalarla gülmüşlerdir kendi aralarında bu söze :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Xht said:

Ha, kusra bakma ergen atarlı kardeş, bu kafanı kaldırmış halin yani, pardon bilemedik :)

Hani kafanı kaldırman da yetmiyor sanırım, yardım ediyim: McDonalds Müfettişleri yasal sebeplerden değil firma imajı ve kendi prosedürleri için gelirler. Özellikle son yıllarda fast food zincirlerine karşı açılan sağlık ve hayvan hakları gerekçeli kampanyalar yüzünden ekstra imaj kaygısı oluştu bu firmalarda. Yoksa davandan korkacaklarından değil, kahkahalarla gülmüşlerdir kendi aralarında bu söze :)

bundan sonra bil o zaman cocuğum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...