Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Sırf şu muhabbetten hiç trade ile alışveriş yapmadım ,ne satın aldım ,ne de sattım ,hep AH kullandım Hani dolandırıcıyı ,çakalı geç ,oyun beta yani ,bug'ı var ,exploit'i var ,dupesi var ,hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 gerçek hayatta da öyle ki bu, fturasız iş yapmak istediğinde gelen ürünün ne olacaüını bilemiyorsun, tam tersi malı gönderdikten sonra paranın gelceğini bilmiyorsun o yüzden gogo aracı firma gogo akreditif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 sabonis said: DoruK said: barrel lid dolu1000 weightli kasayı yere koyup trade penceresinden item düşüren yaratıcı uo neslinden sonra bunlar çok basit geliyor be abi şunun olayı ne bi anlatsanıze uo oynamayan da anlasın :D yok mu açıklıcak genco? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ya uo da max str ile 330 stone civarı bişey tasiyabiliyordun trade penceresine 1000stoneluk icinde ne oldugu belli olmayan kasa koyuyorlar trade kabul edilince de tasiyamadigin icin cat yere dusuyor iste trade penceresindekiler ordan da hemen kapıyor biri yere dusen itemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 eyvallah. iyiymiş ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 tamam da o 1000stone kasayı koyan nasıl taşıyor diye sorardım ben olsam ama o da uo nun güzelliği içinde kalsın dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 mantıklı aslında asdfudhasuf. bankanın yanında yapıyorlardır diye düşündüm ben. bankadan alıp alıp tek tek koyuyordur koyan? veya geçici bir büyü ile arttırıyordur kapasiteyi falan? tuttu mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 evet, bankadan koyuyo direkt. bankadan cantasina atmaya kalksa yere dusecek cok agir oldugu icin. bankadan cekip trade penceresine birakiyo teker teker degil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bankada ayrı ayrıdır da trade penceresi içinde kasanın içini dolduruyordur falan diye düşündüm de, evet yani niye bankada birleştirmesin ki adhsufha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 BonePART said: Wow da benim kumaş satmam vardı öle. CoD şekilde kumaş yolluyodum bi adama. 20 stack felan kumaş yolladım 30 golddan stacki vanilla dönemi. Arada 3 tane 300 gold bi tane 3 k gold mu ne çakmıştım. Adma gelenleri tıktık abandığından yolladıktan sonra farkedip ağşamıştı euahueahu. Daha iyisi ilk 300 u yemiş mail atmış ya yannış yazmışsın 30 yerine 300 gold diye heralde paramı geri yolla yoksa GM lere sölerim diye. Üçüncüyü yiyince I gues you are doing that on purpose felan demişti eahuea. Bide bunu utanmadan anlatıyosun cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ozii_x said: Bugün bir item satmak için general kanalına yazdım.Adamın biri 270m yaparsan alırım dedi anlaştık. Oyuna davet etti trade açtı itemi koydum parayı yazarken kapattı ''telefon'' dedi bekledim 1 dakika sonra geri geldi ve bir anda '' işte nereden buldun dupe mi nerden aldın gibi sorular sormaya başladı ve sonrasında yok ben 700m dolandırıldım bugün 1billion goldum var derken muhabeti uzatmaya başladı bende alıyorsan al almıyorsan gidiyorum dedim sonra kendi kafasına göre bir test yapacakmış dupe olmadığını anlamak için. İtemi yere atınca dupe parlamıyormuş ( legendary ışığı oluyor ya ) uzaklaştı iyicene hadi at parlarsa alacağım dedi. Bende bu herifin dolandırıcı oldugunu anladım kızdım sövdüm bir daha salak salak mesaj atarsa ignore edeceğimi söyledim ve ayrıldım. 1 saat sonra yine sordu satıyormusun evet trade ile satarım dedim cevap atmadı. Bende üzerine düşmedim çünkü kesin bir çakallık vardı. Pirince giderken bulgurdan olmayalım diye satmadım. 1.5 saat sonra trade de aynı yöntem ile dolandırıldığını söyleyen biri çıktı skorn u çok uzak mesafeden adam hop diye lootlamış :) Uzun uzun yazdım kimseye trade ile ( slot değiştirme ) yada böyle yöntemler ile satış yapmayın. %15 ah kesebilir ama içiniz rahat olur. bu adamın nick D ile mi başlıyor? wizard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 haha uo muhabbeti dönmüş. bigün brit baktan bişi alıyordum. derken biri üzerime 3000 gold sürüklemiş. ben de aldım. sonra bankaya koydum. derken yanımdaki 2 kişi konuşmaya başladı. hadi aldın paranı ver eşyamı diye... öbürü de bana hiç birşey vermedin. ne atıp tutuyorsun diye tartışmaya başladılar. sonrasını hatırlamıyorum parayı geri vermiş miydim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 insanlığın küçük bi özeti ya, yakalanmayacağını bilince çakallık yapan/yapacak olanların oranı %95 falan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 hala diablo oynanmasına şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Path of Exile oynayan kitle o elit %5e giriyor işte, yanlışlıkla trade penceresine 1 fazla GCP koyunca uyarıyor hemen karşındaki. Diablo3 oynayacak kadar avam olan insanlardan beklerim böyle şark kurnazı küçük hesapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 axedice said: Path of Exile oynayan kitle o elit %5e giriyor işte, yanlışlıkla trade penceresine 1 fazla GCP koyunca uyarıyor hemen karşındaki. Diablo3 oynayacak kadar avam olan insanlardan beklerim böyle şark kurnazı küçük hesapları. Saçmalıyorsun. Bu üslubun ile ne kadar avam olduğunu bütün forum anladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 @ozii_x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 axedice şu bölümdeki bir tane postunda da path of exile lafı geçmesin abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Elalemin oğlu cin arkadaş.Bizde paragon 100 olalım diye uğraşıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Aceace said: Fistan said: uo tecrubesi yasamayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Zamaninda bogaz koprusunude satmislardi alan olduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Moss said: Zamaninda bogaz koprusunude satmislardi alan olduktan sonra ahaha evet lan sülün osman boğaz köprüsünü sattıydı aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 said: Lan bende gercek olay diye geldim, oyunmus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 DoruK said: barrel lid dolu1000 weightli kasayı yere koyup trade penceresinden item düşüren yaratıcı uo neslinden sonra bunlar çok basit geliyor be abi (tu) uo'da dolandırıcılığa tp satıyorum diye belt pouch satıp başlamıştım. alanların action esnasında paralyze yiyip o.O bakışları altında duvarda cız bız olması işin zevkini bir adım ileri taşıyordu. eğlenceli günlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 pisherif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar