bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 GERGE said: bourbon said: Abi bu adamlar tanrı olsa bile kendi yaşamları üzerinde yaşamları boyunca herhangi bir etkisi olmadığına inanıyorlar yani bu dünyadaki yaşamlarına herhangi bir müdahale olmadığına onun içinde tanrı var mı yok mu sorusun anlamsız olduğuna inanıyorlar. Bana da şahsen çok mantıklı gelen bir bakış açısı Cok sacma bu ama. Tanri bariz var, yasamlarimizin uzerinde de cok buyuk etkisi var. Gerceklik ve varlik farkli seyler, metafizige fazla girmek istemiyorum ama anlisilmaz degil yani bu. Birseyin var olmasi icin gercek olmasi gerekli degil. Bu nedenle tersim bu fikre biraz da, tanrilarin etkisi hic olmadi ne demek? Ayni sekilde Gaiman'in Sandman'i de var; karakterler gercek degil ama varlar, hayatimda etkileri de oldu. Boyle iste. Bu dogrusu: http://i.imgur.com/JiPRU.jpg abi senin bu bakış açın eleştirdiğin şeyle, adamın tanrı yoktur demesiyle hiç bir farkı yok. Video yu izlersen adamın dediği şey no one can say something doesnt exist. Adam gerçeklikle varlık arasında bir tartışmaya girmiyo oraya sen kendi inancın doğrultusunda çekiyosun oyuzden söylicek bişeyim yok Ayrıca hayatıma etkisi oldu demişsin haha. Adam da diyoki bana kimse etmiyo bilader sana kim etki ediyosa ediyo yada sen öyle düşünüysan o senin ilüzyonun adam inanmıyor ki gayet mantıklı.Burda etki dediğim yani yarın bana araba çarpsa bu tanrının lütfu değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 GERGE said: Allahsiz olmasina allahsizim ama Dawkins de en azindan bu peygamberler kadar gereksiz bir adam. Gercek ateistlik bu degil dostlar, bu sunun ateist versiyonu: Hele tanrinin olmadigini kanitlamaya calisip duruyor ya, muhahahahaha. Burden of proof abi. Dawkins'in peygamberlere denk bir rolü yok. Adam tanrının olmadığını kanıtlamaya çalışmıyor, tanrıya inanmak için rasyonel bir gerekçe olmadığını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Abi adam tum kariyerini tanri uzerine kurdu, nasil etkisi olmadi hayatinda. Olmus iste! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Fazıl say allaha küfredip ünlü oldu dan daha aptalca bir yorum yapmışın tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 GERGE said: Abi adam tum kariyerini tanri uzerine kurdu, sanil etkisi olmadi hayatinda. Olmus iste! sen inancının senin hayatının üzerindeki etkisiyle, tanrının senin hayatın veya davranışlarının yada akla gelebilecek her şeyin üzerinde ki etkisini karıştırıyorsun.Adamlar ikincisine inanmıyor o yuzden tanrı var mı yok mu sorusu anlamsızlaşıyor. Olsa nolcak en fazla ölünce görürsün kafasında yani @eko lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ateistleri eleştirmiyorum çünkü toplumun ne yiyip ne içeceğine, erkeğin kadının ne giyip saçını sakalını nasıl keseceğine, nasıl yatacağına nasıl kalkacağına, nasıl sevişeceğine vs. karışmıyor. islam ise herşeye karışıyor ve karıştığı konular yüzünden insanları zombilere çeviriyor. bu yüzden ateistler bu yüzyılda haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Ekoilibrium said: Fazıl say allaha küfredip ünlü oldu dan daha aptalca bir yorum yapmışın tebrikler. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Hayır benim de katılmadığım noktalar var adama da, yaptığı tek şey kitap yazıp konuşma yapmak, bunları da dincilerin aksine logical fallacylerle, quote mininge yalan dolana başvurmadan sadece argumanlarıyla yapan bir adama dincilerin karşı kutbu gibi davranmak Sam seviyesinde false contiuuma batmaktan öte kg başına 2 litre mallık isteyen bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 lol sen de kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 summon gücüne bak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 lurk modundaydım zaten bakalım kim nasıl kanıt göstermeye çalışacak diye. eğlenceli oluyor değirmene karşı don kişot modu takılanları seyretmek bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 gerge tatlı su ateisti. kendini aşırı zeki sanıyor. geçin bunu ciddiye almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bende gercegin buyusu diye kitabi vardi ilkokul seviyesinde biyoloji anlatmis bence cokta iyi skilmadan okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Kör saatçi ve gen bencildir inanılmaz iyi kitaplar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hava boşluğuna girmiş uçakta bulunmayanlar ateistim diyememeli zaten. havayolu şirketleri ehliyet versin. kaydı kuydu tutulsun. herkes rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Ekoilibrium said: Kör saatçi ve gen bencildir inanılmaz iyi kitaplar bu arada. kör saatçi gayet leş bir kitap. bitirdikten sonra çöpe atmaya bile tenezzül etmedim. kaldırıp sokağa attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Yok çok iyi bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Keşke herkes okusa da bu karmaşıklık kendi kendine nasıl oluşur, mutasyonlar random biz şans eseri mi olduk diye gezen beyinsizlerden kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 net bir şekilde tanrı yoktur diyemeyen adam atayizim diye gezmesin pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 incdarkness said: http://www.youtube.com/watch?v=YUe0_4rdj0U isim olmasa bunuda izlemek isterdim :/ lawrence süper adam yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 fail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Başlangıç için varolan dinlerin hepsinin fantastik roman olduğunun farkına varmak yeterli. Zaten bunu başarınca ister deist ol, ister ateist, ister agnostik, ister apateist fark etmez. Organize dinlerin oyuncağı olmamak asıl önemli nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar