pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hosgeldin la hüsam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hayır benim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 snail cilgin cocuk seni. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 şakacı kişiliğimle etkiledimmi seni Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 weplada vardı balanarhuseyin diye bi troll, sen miydin o Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 o benim evet hehe :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 tw'liğimi kullansam mı acaba ufaktan. nasıl işliyor bi görelim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Vay tw olmuşun hayırlı olsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 oha ne zaman tw oldun sen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 balanar ve gece vardı zamanında wepla'da, sen o musun? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Yok o başka. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 nick samimi hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hoş bulduk hehe bu arada TW nedir aydınlatın bi sıpoylır verin balanara yoksa gece bütün emekler gider karavana Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 beni şikayet ediceğin kişi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 o zaman seni şikayet ediyorum lütfen bu arkadaşa bir ceza bir uyarı olsun bir şeyler verin yoksa benim bedduam tutar arabanın sileceği yağmurlu günde çalışmaz kardeş benden söylemesi lütfen benim topiğimi kirletme ve bana sataşma ben sana hiç bir şekilde sataşmadım sen daha konuyu açar açmaz beni tanımadan bilmeden önyargılarınla geldin bana küfür ettin hiç hoş olmadı ve benim üstümden rant elde etmeye çalışıyorsun bu sanal alemde hiç ama hiç hoş olmadı seni kınıyorum. İMZA: BALANARHÜSEYİN.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 kırdıysam özür dilerim buarada yazarak değil sağ üstteki ünlem işaretini kullanıyosun şikayet için forum rehberin oldum haberin yok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 neyse affettim o zaman bir daha olmasın .Eeee ne demişler damlıya damlıya göl olur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sie Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 SNA1L said: sie küstüm siemi yoksa ergenlerin kullandığı siemi çözemedim kardeş açıklarmısın? hee yooook ben ergenim veya darkafalıyım diyorsan ona göre davranırım veya görmezden gelirim . Sonuçta bir BALANARHÜSEYİN kolay yetişmiyor.Kendimi sielerle vielerle ezdiremem kusura bakma kardeş . Herşey bir yana balanarlığım bir yana benim arabamın arka camında bile balanar yazıyor balanar aktılarım balanar çoraplarım var ben bu lakabı boşuna almadım gecelerin adamıyım ben. Kimse bana sie diyemez. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
9 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sna1l tam bir yakışıklı serseri bence Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 belalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 BALANARHUSEYIN said: cambazct said: garip bi tip var orda burda soyunup millete oarasini burasini gosteren o mu cagirdi seni ? hayır KARDEŞ afrikadan bir tane muzun içinde geldim buraya hehe of keşke ben çağırsaydım ya (bu esnada o garip tip benim) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 up Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ahaha niye yörünge dışı oldu fakemiymiş yoksa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.