BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 o değilde gel bi santra yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 vayak https://eksisozluk.com/entry/37831977?utm_source=twitter&utm_medium=tweet&utm_campaign=social&utm_content=gravity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 cok akilliymis arkadas, biz anlamamistik olayin kadinla ilgili oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Filmi direkt Space Odyssey ile karşılaştırmak epikmiş. Film gayet iyi. Amacını gayet iyi yerine getiriyor. Beklentilerimi tamamen karşıladı film. Alfonso ve uzay denilince "tam onluk ooooh" demiştim, kamerayı özgürleştiren ve o özgürlüğe rağmen dar kalan, sanki ona yetmiyormuş gibi hissettiren önceki filmlerinden sonra Gravity'yi duyunca heyecanlanmıştım. Kamera kullanımı, efektler, ses, atmosfer falan efsane derecede iyi. Alt metin açısından zengin değil fakat en iyi Sci-Fi filmlerinden biri olarak tarihe geçecek. Çünkü en iyi olması için illa 2001 ile karşılaştırılması gerekmiyor bir filmin. Akıl kârı bir karşılaştırma değil çünkü. Günümüz teknolojisi ile yarattığı hayal gücü, etkileyicilik ve bilinç kazandırıcılık ile gerçek hayatın, bilimin ve insanın neler başarmış olduğu, neler yaptığı ve neler başarabileceğini anlatan, öğreten, gazlayan bir film. Konudaki yorumlara da hiç şaşırmadım zaten. Eğlenmek için "eğlence"ye değil, "vizyon"'a giriyorum zaten. Film sırasında "kadın mekiğin içine girdi ama hala eşyalar falan havada süzülüyor" diye arkadaşına serzenişte bulunan birini duydum ve film bittikten hemen sonra ayağa kalkıp "ne güzel, sıfır maliyete çekmişler" diyeni de gördüm bu arada. Ayrıca Mission To Mars'ı izleyen var mı? Mission To Mars spoiler! Câuron resmen Mission To Mars izleyip yazmış senaryoyu. Tim Robbins'in malum sahnesi ile sonuçlanan sahnenin uzun versiyonu gibiydi film. Hatta ileri gidip o sahne filmden daha iyiydi diyebilirim sanırım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 o filmin o sahnesi, bu filmin tamamindan daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 tamam 2001 ile değil ayşegül'ün maceralarıyla karşılaştırırsak gerçekten tarihe geçecek bir sci-fi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Tarihe geçecek biraz iddialı bir kelime olmuş ama gayet en iyi sci-fi filmlerinden biri. Uzun süre hatırlanır. Ama zaten insanlar gerçek astronotların, rottentomatoes'daki onlarca insanın falan yorumlarına değilde monçiçi'nin paticikteki görüşüne bakacaklarından film önemsenmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Apollo 13'ün çeyreği falan eder işte ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Saeros said: Selamisahin said: Uzay ve uzayda yalnızlığı, çaresizliği, korkuyu falan güzel vermişler hissiyat olarak. yoo hiç de öyle bişey verememişler zaten filmin başından sonuna kadar kadının kurtulacağını şüphe götürmez şekilde bilerek izliyoruz bunun yanında tam bişeyler hissedicekken köpek ulumaları falan başlıyor sabahları günün ilk çişini yaparken bile daha çok şey hissediyorum kardeş daha iyisini sen çek dicem ama cümleyi tamamlayamadan beni bir gülme alıyor kihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 gravity i beğenmediyseniz size film tavsiyem var http://mcdn01.gittigidiyor.net/6131/Cilgin-Dersane-2007-Stoklarda-tukendi__61315500_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hahahahasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 daha düşmedi mi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 düştü düştü basmane civarı bir pavyona düşmüş diyola allah kurtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 git sinemada izle lan akbaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 goldbären said: Saeros said: Selamisahin said: Uzay ve uzayda yalnızlığı, çaresizliği, korkuyu falan güzel vermişler hissiyat olarak. yoo hiç de öyle bişey verememişler zaten filmin başından sonuna kadar kadının kurtulacağını şüphe götürmez şekilde bilerek izliyoruz bunun yanında tam bişeyler hissedicekken köpek ulumaları falan başlıyor sabahları günün ilk çişini yaparken bile daha çok şey hissediyorum kardeş daha iyisini sen çek dicem ama cümleyi tamamlayamadan beni bir gülme alıyor kihihi ben filme şu kadar iyi şu kadar kötü demedim şöyle hisli böyle hisli denmiş ben de hayır öyle değil dedim görüntüler çok güzel diyenler var, ben de diyorum ki sadece uydu parçalarının gelip ortalığın anasını ağlattığı yerler güzeldi, o da film boyunca iki kere oldu zaten onun dışında uzay görüyosunuz işte başka bi olay yok sanki ilk defa dünyayı dışardan görüyormuşuz gibi bi de "tanrım şu manzaraya baksana" filan diye de baskı yapılıyor bi yandan film içinde film aslında uzay hakkında değil kadın hakkında!!1 konulu ekşi sözlük yazısına ise gülemedim bile sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Red said: daha düşmedi mi bu ya olm şakası yok. hakkaten parayı ver zamanı ayır adam gibi 3d izle. mümkünse imax izle. yazık günah sonra 17" laptoptan bulgur pilvı yiyerek izleyeceksin ve leon kadar kötü diceksin. ben senin yerine utanıyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yok lan bilgisayarda izlemiyorum artık bi tane 120 ekran bi de harici hdd aldım kafa rahat ahaha istinye park çok uzak geliyor lan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Saeros said: lan demek ki yönetmen falan olsan pis yedili gibi diziler çekcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi çok alakasız şeyler söylüyorsun trolleniyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Film güzel, ben beğendim.Beğenmeyen insan sinema kültürünü sorgulamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sorguladım çok iyiymiş selamı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 alfonso bu yorumları görseydi sinemaya lanet ederdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ya hahah gravity'den önce ismini duymuş muydunuz da alfonso aşağı cuaron yukarı komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 BlaCk said: Apollo 13'ün çeyreği falan eder işte ancak. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bence film çok güzel. Ama topikteki şu Alfonso muhabbeti aklıma yeni paylaşılan şu karikatürü getirmedi değil: Ama öte yandan George Clooney ölmese olmaz mıydı lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar