goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 GreenPeace77 said: tahminen filmin son 20 dk dışında hiçbirşey olmuyor, tom hanks in apollo 13 gibi beklemecelimi? filmin sonunda ne olucagini biliyosun zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 goldbären said: şu filme "cheesy, klişeli, propagandalı" vs diyenlerin bosbok paçalardan vıcık vıcık akan beyinsiz DC/Marvel filmlerinde oturduğu yerde altına boşalması ve oradaki propagandayı olur o kadar çünkü adamların comici yani olur çünkü şeklinde savunması ikiyüzlülüğü sinirime dokunuyor. avengers ne iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 http://img.welt.de/img/wirtschaft/crop105294371/5288725334-ci3x2l-w620/dma-haribo-gross-DW-Wirtschaft-Boizenburg.jpg GOLDBÄREN DISAPPROVES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 şekeri düşmüş goldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 o nasıl ayı lan benden büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bu filme çoooook kötü yeaa diyen sinemadan anlamıyor, konuyu kapatabilirsiniz, yorulmayın boşa fdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 goldbären said: şu filme "cheesy, klişeli, propagandalı" vs diyenlerin bosbok paçalardan vıcık vıcık akan beyinsiz DC/Marvel filmlerinde oturduğu yerde altına boşalması ve oradaki propagandayı olur o kadar çünkü adamların comici yani olur çünkü şeklinde savunması ikiyüzlülüğü sinirime dokunuyor. kardeş bana diyorsan, http://forum.paticik.com/read.php?11,5166896,6400387#msg-6400387 ayrıca gravity hala kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 tamam abi sen bunu dedikten sonra alfonso cuaron bütün makaraları yakın demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Alfonso yapmış yine. Çok sevdim filmi. Atmosfer, müzikler, CGI, 3D, o uzun çekim sahneler, hepsi çok iyiydi. Sandra'da kötü değildi, gayet oynamış. Hani mantıksal hatalar vardı tabii de, hiç rahatsız etmedi yani. Hollywood klişesi ne vardı bide filmde ya? Beklentimi karşıladı sonuçta, bu sene bu kadar sıradan film çıkarken bu yardırmış gayet. IMAX'da gidemedim ama keşke IMAX gitseymişim. Cinemaximum'un hoparlörleri kaldırmadı filmin ses efektlerini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 filmin tamami holivud klisesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Keşke holivut klişesi olsa. Karakter gelişimi ve olay barındırmayan film. Normal bi filmde 20 dakka sürecek suspense'i alıp komple film yapmışlar. Varolan diyaloglar (ki 10 cümleyi geçmez) çok üzücü. EA games'in uzayda geçen Mirror's Edge'ini izlemek istiyosanız paranızın karşılığını alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 oyun sinematiği gibi bir şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben bu filme bilet aldım. sonra çıktım yemek yedim. kahve içtim. vakit yaklaşırken sinemaya doğru yürürken yolda bileti aldığım kasiyer kız durdurdu. Siz 50 lira vermiştiniz ben size 1.5 tl para üzeri verdim, çok özür dilerim dedi. paranızı kasadan alabilirsiniz dedi. ben de hatırlamıyorum kaç lira verdiğimi kız çirkindi zaten salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Kulle story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Gimli said: Keşke holivut klişesi olsa. Karakter gelişimi ve olay barındırmayan film. Normal bi filmde 20 dakka sürecek suspense'i alıp komple film yapmışlar. Varolan diyaloglar (ki 10 cümleyi geçmez) çok üzücü. EA games'in uzayda geçen Mirror's Edge'ini izlemek istiyosanız paranızın karşılığını alırsınız. zaten hani filmin olayı ryan'ın yeniden doğumu üstüne kurulu. nasıl değiştiğini izledik. daha nasıl gelişsin karakter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 İzleyip yorum yapıcam yarın, ben son noktayı koyana kadar kapışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Gangren said: Kulle story yemin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ahmet yorum yapana kadar bekliyorum ona göre gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 şaka şaka izledim bok gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 xunn beğenir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben hayatımda böyle gerizekalı bir hikaye konu vs. görmedim belki pulp fiction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 eğer gerçek hikaye deseydi, ben filmi kötü yönde eleştirmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 filmin sonunda ağlayacaktım nerdeyse, bu filme para verip salonda izlediğim için. bok gibiydi. iyki genç türkselle gitmişiz. f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bi de 3d diye fazla para verdik, bedavaya gece cikar gokyuzunu izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar