aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 7/10 benden de. ulan kariyi don atlet uzaya gonderiyosunuz, sonra vucut isin dustu iyi misin diye soruyosunuz, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yine gitmişsin dona atlete takılmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 gayet iyiydi film ya atmosfer fln çok ii geldi. baş döndürüyor ama dikkat edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 REZALET imax izledim. imax te bile rezalet. gitmeyin. stanley kubrick'in kemikleri sızlıyordur. kültür duşmanları yo 1/10 sandra bullock'un uzayda yukarı bakıp dua ettiği sahnede 3d gözlüğü yemek istedim. ayrıca kötü iş yapan yine ruslar yine ruslar. bi kere de almanlar batırsın, kötü adam ispanyol olsun... sonunda çin malıyla geri döndüler ama. zahahaha ulan amerikanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 tam sinemada izlenecek film olmuş işte. gir, 2 saat vakit geçir sıkılmadan, çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 2 saat surmuyo ya, allahtan kisa tutmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ii ya fena dildi. birsürü klişesinede bisi demedik artık napalım. corc adamın filmin başında fıs ıraya fıs buraya geminin etrafında dolanması neydi ayrıca biri aydınlatabilirmi. hadi imkanın var göt yermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 http://newspaceandaircraft.com/wp-content/uploads/2013/01/untethered_space_walk.jpg http://newsstream.blogs.cnn.com/2013/10/10/whats-a-space-walk-really-like/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bornova'da xpand 3d var bu dandik olanı di mi? imax mi izlenmeli ille de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Buyuk beklentilerle gittim begenmedim 6/10 manzaralarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 tutarlılık a yurumuz bole bi film adam gibi en ince detayına kadar arastırıp yapıcaklardı hatasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Daesu said: ii ya fena dildi. birsürü klişesinede bisi demedik artık napalım. corc adamın filmin başında fıs ıraya fıs buraya geminin etrafında dolanması neydi ayrıca biri aydınlatabilirmi. hadi imkanın var göt yermi deneme yapıyor işte son teknoloji oyuncakla. adam zaten roketin üstüne binip uzaya gitmiş, artık buna sorulmaz göt yer mi diye. horatio nelson'un güzel bir lafı var: "gemisini düşman sularına götürmüş bir kaptanın vereceği hiç bir karar hata olarak kabul edilemez." diye. tam bu duruma uyuyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ben baya baya begendim filmi atmosfer harikaydi, uzaydaki o yercekimsizligi o caresizligi mukemmel yedirmisler. ozellikle su sessiz sahneler efsaneydi. abiler nasi bi gorsel efek kasip filmi nasi cektilerse helal olsun. cok fazla holiwud klisesi vardi ama, gonul isterdi ki onlarda olmasin, ama sanirim kural var hollywood'ta bu bu sahneler olmadan film cekmek yasak diye sdf. sandra hala tas hala tas, allah nazardan saklasin. bu arada nasi cekmisler hakketen bu filmi, kamera arkasi fln varsa bakiyim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 25 TL bilet mi olur ya. Bokunu çıkardı bu istinye park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 baya iyiydi 8.7 yi ne kadar hakettiği tartışılır ama inanılmaz çekimler efektler atmosfer harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bu konuda tecrube sahibi var mıdır? yoksa evde izlicem. toggie said: bornova'da xpand 3d var bu dandik olanı di mi? imax mi izlenmeli ille de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 duz 3d yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Şimdi filmden geldim. İyiydi bence. Holivud bokunu çıkarmamış. Gerçekçi davranmışlar çoğu yerde. Beğendim. Sandra Bullock en azından bir filmde hayatının aşkını bulmamış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 toggie said: bu konuda tecrube sahibi var mıdır? yoksa evde izlicem. toggie said: bornova'da xpand 3d var bu dandik olanı di mi? imax mi izlenmeli ille de? imax varsa git kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Filmin hakki imax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 forum bornova'da yok da diger sinemalarda vardır simdi bakıyorum. tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 izmirde imax yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bekledigimden kotuydu baya 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Sandra Bullock 40ını çoktan geçmedi mi ya, nasıl hala film yapıyor Hollywood buna ilginç, 40ı geçen kadını öldü sayarlar genelde. edit: oha 50ymiş yaşı vaybe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 senden genc duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar