moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yalan mı abi 10 dakika içinde en fazla tıklayabilen kazanıyo sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sallamış tutmuş ama idra gerçekten gelmiş geçmiş en iyi oyunculardandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 tipinden belli abi zaten hem sarışın hem gözlük var, hemde zayıf ve sc oynuyor. iyi olmasa oynamaz :p banada öğretin şu mereti oynayayım ya, bıktım takım oyunlarında gerizekalılar yüzünden yenilmekten :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bu topicten çıkardığım kadarıyla tam idranın öğrencisi olurmuşsun Lectre said: banada öğretin şu mereti oynayayım ya, bıktım takım oyunlarında gerizekalılar yüzünden yenilmekten :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yine 8k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bu arada lol bölümüdne gördük, lectrenin kendiside bayagı bi kötü oyuncu. tam idra stili, kendi eksikliklerini görmeyip rakibine bok atmak. tam bir mini-idra. oyun öğretinde turkish idra diye piyasaya salalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 moriarty said: yalan mı abi 10 dakika içinde en fazla tıklayabilen kazanıyo sdsfsd hayat ne güzel dimi lan. yaşayıp ölüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 takımda degilken daha rahat hareket ediyor artik istedigi gibi laf soyleyebiliyor daha iyi olmus idra icin. izlemesi de daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Aelfric said: moriarty said: yalan mı abi 10 dakika içinde en fazla tıklayabilen kazanıyo sdsfsd hayat ne güzel dimi lan. yaşayıp ölüyorsun. aynen kafa çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 abi sen dotaci degilmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kafa rahat demiş işte sc oynamadığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 _Spartacus_ said: Cuce said: chrono boost basıcak yer kalmıyo abi ya.. 2 stargate'ten voidray basarken bile birikiyo enerjiBilemiyorum tam olarak nasıl çalıştığını mekaniklerinin Protoss'un ama gatewayleri sürekli chronolayıp 3-4 gateway eksik yapmak, o minerallerle de expoyu daha erken almak vs. mümkün olabilir gibi geliyor bana. Sadece upgradelerde ve collosus gibi ünitelerde kullanılıyor, sanki daha fazla potansiyeli var gibi geliyor bana. protoss ve zerg oynamadığın için hep sana öyle geliyor birader. kafanı kumdan çıkarda diğer ırkları oyna biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 _Spartacus_ said: Cuce said: chrono boost basıcak yer kalmıyo abi ya.. 2 stargate'ten voidray basarken bile birikiyo enerjiBilemiyorum tam olarak nasıl çalıştığını mekaniklerinin Protoss'un ama gatewayleri sürekli chronolayıp 3-4 gateway eksik yapmak, o minerallerle de expoyu daha erken almak vs. mümkün olabilir gibi geliyor bana. Sadece upgradelerde ve collosus gibi ünitelerde kullanılıyor, sanki daha fazla potansiyeli var gibi geliyor bana. Oha o nasıl fanteziymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 öeh oyunu spartacus kadar bilmiyorumdur muhtemelen ama şunu yazmam mesela ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Soimyr said: bu arada lol bölümüdne gördük, lectrenin kendiside bayagı bi kötü oyuncu. tam idra stili, kendi eksikliklerini görmeyip rakibine bok atmak. tam bir mini-idra. oyun öğretinde turkish idra diye piyasaya salalım. kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 you mad bro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 valla spartacusun o ilk yazdığı baya sıradan fikirlerden biriydi. optimum noktada chronobossu o kadar temiz kullanılabilir olucaktıki, daha az gate ile oynıyabillicekti toss. ama pek öle olmadı. gateway unitelerinin dalga dalga gelmesi daha önemli genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Dalga dalga gelmesi önemli timinglerde vs. ama makrosu iyi olan biri için birkaç gate eksik atıp 3. ya da 4. base'i biraz daha erken almak, üç dört tane cannon fazladan atabilmek daha önemli olabilir. GSL maçlarının replayleri falan olmadığı için inceleyemiyoruz ama Kespa Protoss'ları bu tarz şeyler yapıyorsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 eksik gate i 2 nexus chronosuyla kalibre etmek zor gibi. Hem upgradeler hem robo falan derken enerji yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 maç 20 dakikayı geçtikten sonra nexuslar full enerhi macronun kralını yapıyorlar, sen enerji yetmez diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Zaten upgrade, collosus, probe gibi chrono'lucak şeyler varken demiyorum. 15 dk civarı çoğu Protoss upgrade dışında chrono'yu hiç kullanmamaya başlıyor, Nexus'lar full enerjiyle kalıyor. Çok büyük bir fark yaratmaz muhtemelen ama yine de biraz daha fazla kullanılabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 işte stargate robo falan boostluyolar . ne yazıkki tırto bir macro mekanişği chronoboost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kovulmasindan sonra ilk defa streamini izledim de, cok kotu... bir insan evladi her oyunda "now I'll go and kill him" diyip iki dakika sonra yenilmez. ben wood league seviyesindeyim, benim okudugum exchange'leri okuyamiyorsa oeh... widow mine 20 mutanin yarisini alinca bir insan farkermez mi ya. showmanship guzel sey ama bu adamin bu kadar overrated olmasi sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 idranın sevilmesinin izlenmesinin sebebi su anda cok iyi oynadigi icin degil. bw prosu adam sc2'de de onemli turnuvalarda derecesi falan var. Ama su anda cok kotu oynamıyor herhangi bir turnuvuya falan hazırlanmadigini bir iddiasinin olmadigini dusunursek. Boxerdan da iyi sc2 terran oyuncu var bir suru su an. Ama stream acsa adam binlerce kisi izleyecektir. Senin okudugunun exchange leri okuyamadigini dusunmek muhtemelen senin tahta lig bilginden geliyordur. Fazla resource u varken agresif oynayip cok one gecmisse pek cost effective gozukmeyen tradeler yapiyor. Medivac leri almak icin tüm mutalari vermek vs gibi. Bazen de sırf sinirlenip sacma sapan veriyor unitleri normal idra iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ayrıca ben 20 kadar maçını izledim kovulduktan sonra, 14-17 aralığında falan kazanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar