Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Sevgülü beyler ve bayanlar Leather İhtiyacımı kendim karşılayamaz haldeyim büssürü leather gerekmekte efendim. Ama elimde cotton bolcana oluyor genelde. Zaten market falanda yok malumunuz.. Cotton ve Cloth karşılığı Raw Hidelarınız ve Leatherlarınız alınır efendim, ilgilenenler Annen Inc. TSsinden yada oyun içinden Anron Northstar ile iletişime geçebilirler, i luv u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 peki ya pattis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 herkes pattis ariyor resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 newbie dungeonda takılmayı denemediysen, dene 4-5 rawhide düşüo nerdeyse skin başına ve tek vuruşluk moblar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 patates ve leather icin humanlands de sandbrook un sol ustundeki hvekinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Abi üşengeçim öyleyim böyleyim vs vs naz etmeyin işte takas edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Yaklasik olarak trade oranları soyle 1 cotton=1 timber=1 stone=0,3 rawhide=0,5 ironore= 4 gold benim fikrim degil abi ... bir siteden aldim ama mantikli geldi deri haric digerlerinde afk kalabilirsin . metal spawn i daha az sanki digerlerine gore ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ağır yanlış trade oranları. cotton inanılmaz değersiz. kimse 1 cotton ı bir timber'a trade etmez. iron'ın ingotu 35 ile 45 arası gidiyor. stone zaten ticarette kulanılan bir kalem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 1 iron ingot'a 4 cloth aldım ben öyle hesap edin. 3 iron ore=1 ingot 5 cotton=1 cloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bende 3.5k cloth olmuş asdasd. kimse ne cotton alıyor, ne cloth alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Elinde kalacaksa ver bana ben işlerim onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ben leather cloth takaslarım ya. ama şimdi değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar