Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Incredible Adventures of Van Helsing (A-Rpg)

Selamisahin

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

eczaneden ilaç sipariş ettim de çok yavaş geliyor :(

Eczaneye o konuda ben de kırgınım.

Oyun fena değil, değişiklik olsun diye magic gidiyorum. Yalnız speller arası hızlı geçişi nasıl yapacağız bulamadım. Tab seçili skill ile equipped weapon arası geçiş yapıyor, benim aradığım lightningden fireballa hızlı geçmek.

edit : Hmm tamam r ye basıp silah değiştirdiğinde secondary slottaki büyüler de değişiyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Beğenmedim.

Diablo3e istediğinizi söyleyin de, diablodaki o lightning/poison/fire hede efektlerini, particle efektleri blood splashları falan beğenmeyip bundaki mob efektleri gameplayi beğeniyorsanız gidin yoga yapın kitap okuyun entel olun, video oyunlarıyla bağınızı kesin.

Ayrıca KOMPANYON HİSSİ diye 32 posttur bitiremediğiniz katarina dünyanın en yapmacık karakteri falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Grafikler mi? Ahahahah grafik ne ya köylü gibi. Paticik forumlarının grafik tartışmasında çok yol almış olması gerekiyor, çamur olmadığı sürece işlevsel grafik yeterli bütün oyunlara.

Oyun zor bu arada. Bilmiyorum sorcererdan mı yoksa beceremediğimden mi ama rare grup geldi mi düşük lvllarda bile kitelamak zorunda kalıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

spell power lı warrior deneyen var mı, zevkliyse ona geçeyim, bodos tan bıktım.

Rangerla oyunu bitirdim, bugün bir de melee+spell deneyeyim dedim. Lvl10'dayım. Çok rahat ve kolay. Melee olarak şu an Lightning Strike+Lightning oynuyorum. +%15 Lightning Damage perk'i de açıldı (Perkler bu arada oynayışınız ve puan verdiğiniz skillere göre değişiyor). Büyüler çok mana yiyor ama ileride mana ağırlıklı bi' gear ile o da çözülür. Bu arada ana stat olarak sadece willpower gidiyorum. Body'ye arada hp gelsin diye veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...