Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 oha gangren öyle bi övdü ki oyunu dandik çıkarsa böyle spark yok efendime söyliyim bıngıldak ve hatta sam seviyesine falan çekicem oyun zevkine güvenilirliğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 diablo 2 den sonra çıkan tek kötü arpg diablo 3 olucak herhalde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 D3 sayesinde cikan cikmis tum arpg super oyun oldu bi anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Abi Titan Quest var bide çok zevkli oyundu, Diablo 3 efsanevi bir oyun olabilirdi tür o kadar sadeki aslında ne pvp var adam gibi ne pve var hacknslash işte herşey random number generator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 D3'teki treasure goblinlerle de baya bi dalga geçmişler, lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Golden axe den asırma o goblinler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Oyunun gideri var mı kaele alıncak biri cevap yazsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 eczaneden ilaç sipariş ettim de çok yavaş geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 steam benim download'u 0'ladi. bastan indiriyorum ruflz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 spell power lı warrior deneyen var mı, zevkliyse ona geçeyim, bodos tan bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Kaede said: eczaneden ilaç sipariş ettim de çok yavaş geliyor :( Eczaneye o konuda ben de kırgınım. Oyun fena değil, değişiklik olsun diye magic gidiyorum. Yalnız speller arası hızlı geçişi nasıl yapacağız bulamadım. Tab seçili skill ile equipped weapon arası geçiş yapıyor, benim aradığım lightningden fireballa hızlı geçmek. edit : Hmm tamam r ye basıp silah değiştirdiğinde secondary slottaki büyüler de değişiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Set combo butonu var orada, denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 artık a-rpg sarmıyor beni galiba. hani oyun güzel, dünya güzel ama daha ilk kasabayı yeni geçmiştim ki sıkıldım kapadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Beğenmedim. Diablo3e istediğinizi söyleyin de, diablodaki o lightning/poison/fire hede efektlerini, particle efektleri blood splashları falan beğenmeyip bundaki mob efektleri gameplayi beğeniyorsanız gidin yoga yapın kitap okuyun entel olun, video oyunlarıyla bağınızı kesin. Ayrıca KOMPANYON HİSSİ diye 32 posttur bitiremediğiniz katarina dünyanın en yapmacık karakteri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Grafikler mi? Ahahahah grafik ne ya köylü gibi. Paticik forumlarının grafik tartışmasında çok yol almış olması gerekiyor, çamur olmadığı sürece işlevsel grafik yeterli bütün oyunlara. Oyun zor bu arada. Bilmiyorum sorcererdan mı yoksa beceremediğimden mi ama rare grup geldi mi düşük lvllarda bile kitelamak zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 The Incredible Adventures of Van Helsing: Lack of RAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Fena değil ya oyun, bir hafta 10 gün idare eder. Yalnız oyun zor mu nedir, paso ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 dreagloth said: spell power lı warrior deneyen var mı, zevkliyse ona geçeyim, bodos tan bıktım. Rangerla oyunu bitirdim, bugün bir de melee+spell deneyeyim dedim. Lvl10'dayım. Çok rahat ve kolay. Melee olarak şu an Lightning Strike+Lightning oynuyorum. +%15 Lightning Damage perk'i de açıldı (Perkler bu arada oynayışınız ve puan verdiğiniz skillere göre değişiyor). Büyüler çok mana yiyor ama ileride mana ağırlıklı bi' gear ile o da çözülür. Bu arada ana stat olarak sadece willpower gidiyorum. Body'ye arada hp gelsin diye veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 İlerde bir trick öğreniliyor, 2 town da per hit mana, aoe skill lerde iyi mana dönüşü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 oynuyorum fena degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Fena degilmisde kaldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 co-op nasıl? oynanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 konuşan inek dışında beni eglendiren bir olay olmadı oyunda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Meh seviyesine indik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mdKqrH2GlW8 I died! 1.25 sonrası falan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar