Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 lunatari said: evet bi kız var, fakat aramızda boy farkı epey yüksek. sizce sıkıntı olur mu? kız sıkıntı olacağını düşünüyor ulan sanki sevişecen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 oturunca ayağı yere basıyosa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 topuklu giydiginde senin boyundan 2-3cm kisa olmasi lazim yani 10-15cm kisa olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://static.tr.groupon-content.net/63/78/1335368767863.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben 1.82 yim kız arkadaşım 1.75 topuklu giyince el ele tutuşamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 lunatari said: evet bi kız var, fakat aramızda boy farkı epey yüksek. sizce sıkıntı olur mu? kız sıkıntı olacağını düşünüyor Kız sıkıntı yapacağını düşünüyorsa baştan sal gitsin. Çünkü yanındayken hep kafasına bunu takacak, seni beğenmeyecek zamanla. Sen de kendini aşağılanmış hissedeceksin. (sendeki versiyonda kız kendini ezik gibi hissedebilir zamanla ama. Ben ona yakışmıyorum falan.) He bunu takmak dünyanın en büyük salaklığı bence, o ayrı. Boy farkından daha önemli şeyler olmalı kriter olarak. Baya havalı bişey bidee aslında. Hem erkek/kadın için ( manken gibi hatunu almış yanına woo..) Hem kadın/erkek için ( değişik bi özgüven duygusu ).. E tabi gönül isterdi ki kendi adıma eşek kadar topuklu ayakkabı giyebilseydim. Tek sıkıntı bu bendeki de. Nereye kadar babet.. 1.83 boyu olan yengeniz olarak söylüyorum bunu, valla. 1500.güncellemem ama hiç 'ben çok kısayım adam benden 30 cm uzun, bu ilişki olmaz' gibi bişeye rastlamamıştım, söylecek ne çok şeyim varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Suark said: benimki benden uzun valla np ayak yapmış o sana. sende gider yapıcaktın direk tüh Benimki de damlamış zaten buraya. Suarkkkk :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ShadowFax said: bişi olmaz o zaman. http://1.bp.blogspot.com/_NURTFz-26UI/TSARBNOyh6I/AAAAAAAACDU/u785znOFZmQ/s400/wl2mte.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sparkcaster said: ne kadar uzun olabilirsin sincap end of thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 lunatari said: Sparkcaster said: ne kadar uzun olabilirsin sincap ben 1.87yim. kız da 1.60 falandır. sdfsd bu mu yani? kız ayak yapmış Sparkcaster'dan alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kiz isteseydi o 1.90 sen 1.50 olsan bile farketmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ya kendini ağırdan satmak için yokuş yapıyor gibi yapmıştır, iyi tamam o zaman ayrılalım desen 2 gün sonra arar. Normal bunlar türk kızları için takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ulan boy uzun olunca sorun yaparlar, '' keşke kısa olsa'' derler, sonra başka şeyin boyu kısa olunca da ouwwwwww! tam türk kezbanı tribi.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 187 160 kötü deil ki kız topuklu giydi mi kulak hizana gelicek demek normalde de senin omzuna gelir işte aşırı bi fark yok kız yemiş seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 186yım 145 vardı. bazı yönlerden iyi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 1.90 1.50 görmüştüm yakın bir arkadaşımda ,yapmayın etmeyin ya çocuunu parka götürür gibi dışarı çıkıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ne biçim insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 fede said: 186yım 145 vardı. bazı yönlerden iyi.... "ne gibi?" diye sorup orta açsam gol olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 1.83 üm sekste güçlüyüm dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aynı golü banttan izlemek gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kaç kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ya bizim şirkette 1.40-45 gibi bir kız var.. sanırsam bir gün dayanamayıp çantaya atıp kaçıracam zivi zivi dolanıyor ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 BabacumMostors said: 1.83 üm sekste güçlüyüm dendi mi? hem 83 lüyüm hem de 1.83 üm sen düşün gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://4.bp.blogspot.com/-yLlJxRXnLro/TbwtWQnSSwI/AAAAAAAABOk/Sd6m59MEiwg/s1600/Shaq-and-Hoopz-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar