_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bacaklarını kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ee bütün tavsiyeler bu kadar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 kıza dragon lance oku. severse evlen onunla. raistlin koyun çocuğunuzun adını da. yasak değil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 lunatari said: ya ortak bi arkadaşımız var. kıza yolladım böyle böyle diye. kızın verdiği cevap "bilmem o çok uzun ben çok kısa, sorun olmaz mı?" demiş. kız çok mu güzel? çünkü böyle bir şeyi sorun edicek kadar gerizekalı ise hiç çekilmez onun muhabbeti. ancak bi kate upton tier falan olmalı ki belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Ne kadar rahat gerizekalı diyonuz millete ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 hayat söyletiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 lunatari said: Sparkcaster said: ne kadar uzun olabilirsin sincap ben 1.87yim. kız da 1.60 falandır. sdfsd lol bende 1.87 yim kız arkadaşımda 1.60, sorun olmuyor okadar kız topuklu giysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 1.94 - 1.64 30 cm boy farkı vardı ve feciydi aga, bence koşarak uzaklaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ele avuca gelir işte ne güzel buldun da bunuyormusun gerçi sen tavsın da kız sıkıntı ediyormuş doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 seramik gibi çevirirnsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 az önce rüya gördüm. tünel gibi bir yerde yerde öldürdüğüm bir adam vardı. boynundan iple tavana bağlıydı. ama ip tren geldiği zaman adamı öne hareket ettirecek biçimde adamın gerisinden tavana bağlıydı. sonra metro geliyordu önce gergin ipe ulaşıp adamı biraz öne sürüklüyordu. ancak ip gerilip tren adamı altına alacak iken, adam bir anda tren yolu boyunca öne sürüklenme yerine benim izlediğim tarafın tersi olan sağa kaydı ve adamın yüzü ile göz göze geldik 3-4 saniye. adam psikopat bir şekilde gülüyordu. sonra tren geçti. adam diğer taraftan çıktı mı çıkmadı mı göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 işte bunlar hep erik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 O adam bendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 uyanınca da sanki bir tanıdığım odada gibiydi. son zamanlarda biraz fazla kabus görüyorsun ren dedim kendi kendime onunda duyabileceği bir şekilde. ancak sesli söylemedim yani. birden yatağın yakınına doğru geldi. karanlıktı. saniyesel aralıklar ile uyanık gibi olup tekrar uyumaya çalıştım. bilinçli bir şekilde kalkmayıp o karaltı yaklaşma olayını tekrar tekrar yaşattım kendime. en sonunda sızamayacaksın olmayacak böyle diye de uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben de 1.87 yim. bunlar hep 1.60 lık kızları sevdim diye başıma geldi. sen sen ol yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sparkcaster said: kız istemiyo ayak yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sparkcaster said: kız istemiyo ayak yapmış Adam çok güzel açıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sparkcaster said: kız istemiyo ayak yapmış uzatmaya gerek yok sorun çözülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 gen havuzunu bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sparkcaster said: kız istemiyo ayak yapmış cvp verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 benimki benden uzun valla np ayak yapmış o sana. sende gider yapıcaktın direk tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hem senden kısa ve ince olması iyidir. ele gelir. tecrübeyle sabittir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar