Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili adayıyla aradaki boy farkı

lunatari

Öne çıkan mesajlar

lunatari said:

ya ortak bi arkadaşımız var. kıza yolladım böyle böyle diye. kızın verdiği cevap "bilmem o çok uzun ben çok kısa, sorun olmaz mı?" demiş.

kız çok mu güzel? çünkü böyle bir şeyi sorun edicek kadar gerizekalı ise hiç çekilmez onun muhabbeti. ancak bi kate upton tier falan olmalı ki belki
Sosyal ağlarda paylaş

az önce rüya gördüm.

tünel gibi bir yerde yerde öldürdüğüm bir adam vardı. boynundan iple tavana bağlıydı. ama ip tren geldiği zaman adamı öne hareket ettirecek biçimde adamın gerisinden tavana bağlıydı.

sonra metro geliyordu önce gergin ipe ulaşıp adamı biraz öne sürüklüyordu. ancak ip gerilip tren adamı altına alacak iken, adam bir anda tren yolu boyunca öne sürüklenme yerine benim izlediğim tarafın tersi olan sağa kaydı ve adamın yüzü ile göz göze geldik 3-4 saniye. adam psikopat bir şekilde gülüyordu.

sonra tren geçti. adam diğer taraftan çıktı mı çıkmadı mı göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

uyanınca da sanki bir tanıdığım odada gibiydi. son zamanlarda biraz fazla kabus görüyorsun ren dedim kendi kendime onunda duyabileceği bir şekilde. ancak sesli söylemedim yani. birden yatağın yakınına doğru geldi. karanlıktı.

saniyesel aralıklar ile uyanık gibi olup tekrar uyumaya çalıştım. bilinçli bir şekilde kalkmayıp o karaltı yaklaşma olayını tekrar tekrar yaşattım kendime. en sonunda sızamayacaksın olmayacak böyle diye de uyandım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...