kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 LethE said: starter herolarmı yoksa rasgele mi çıkıyor heroic box Her hero çıkabiliyor starter falan değil. Hex ilgince benziyor betası var mı şuan yoksa supporterlar mı sadece betaya girebiliyor Prealpha picler koymuşlar gerçide, iyi bile olsa hearthstonela çakışırsı işi zor. Bide neden hala şu kartlarda ki attack defans ve costu çin yazısı gibi koyuyorlar direk rahatsız edici dinazor mtg oyuncularını çekmek için meh Son edit: ahaha kickstarterlğnda b.ku çıktı arkadaş adamlar direk içerik satıyor olmuş ama kozmetik falan değil diğer oyunlar gibi gözüm tutmadı benim p2w ve pahalı olucaktır packler daha ortada fol yok yumurta yok, yok 20 dolar değerinde pack veriyor falan fişman geçiniz
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 evet tam manasıyla f2p fln degıl ama arkasında WOW-TCG'yi yapan cryptozoic'in olması tav ediyor beni.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 şaka gibi ya millet ne ballı starter deckiyle oynuyorum 2 tane uncommon var karşıma inferno geldi adamda doom bringer + diğer bütün rare yaratıklar speller falan var
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 aldıgım decklerden güzel seyler cıkıyor haven cıkmıyor hiç kullanamıyorum en son bu cıktı süper faydalı .. http://i.imgur.com/7SHV2xY.jpg
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 alın beyler baktım redeem olayı var biraz araştırdım birşeyler cıktı. En sonda ki hariç hepsi çalişiyor bende ama ne ye yariyor ben de bilmiyorum. he pardon öküzlük bende şimdi baktım acıklaması da varmiş görmedim ve check ettim doğru yazdiği Masti baba here are some codes (you can add all of them for like 6 free boosters and 10k gold in the shop of duel of champions) Love the game so far youre getting a lot for nothing thats for sure redeem codes: M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VSÂ || A3D-WER-Q8E-DF2-E4J || TH4NK5FBF4N5 || 5ORRY54TURD4Y || WE-ARE-NO-TROLLS || DUEL-AVEC-O-GAMING ||
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Foil kart ne ye yariyor ? Bazı kartların foil'i var. tmm upgrade li gibi birşey :)
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ohh güzel oldu redeem code,cıktı bi kaç güzel bi şey .. thx ..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bunlardan da adam akıllı bi halt düşmemeyi başardı
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 aslansın Masticore 5-6 tane pack aldım 2-3 tane baya güzel şey cıktı ..
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bana da pek birşey cıkmadı. reroll yapabilirim necro oynuyorum. 3-4 tane rare cıktı ama işime yaramaz size ne cıktı ? koysanız,ona göre reroll yapiyim :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 random premium booster ya ırça göre çıkmıyo
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Masticore said: alın beyler baktım redeem olayı var biraz araştırdım birşeyler cıktı. En sonda ki hariç hepsi çalişiyor bende ama ne ye yariyor ben de bilmiyorum. he pardon öküzlük bende şimdi baktım acıklaması da varmiş görmedim ve check ettim doğru yazdiği Masti baba here are some codes (you can add all of them for like 6 free boosters and 10k gold in the shop of duel of champions) Love the game so far youre getting a lot for nothing thats for sure redeem codes: M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VSÂ || A3D-WER-Q8E-DF2-E4J || TH4NK5FBF4N5 || 5ORRY54TURD4Y || WE-ARE-NO-TROLLS || DUEL-AVEC-O-GAMING || en büyük masti bizim masti ahah. en baştaki ile en sondaki çalışmadı bende ama olsun ^^
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 buyrun arkadaşlar M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS bu cristmass gift camp fire veriyor sadece ama artworku değişik
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ya bu orc invasion'un ilk questini geçemiyorum elimdekilerle. illa deck mi almak lazım? 38 tane yaratık var herif paso yere kart koyuyo bana hep spell ya da fortune gelıyor pek te ıse yaramıyor. necro oynuyorum bu arada
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 hangi decki kullanıyorsun şuan? kaç kere denedin?
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 DUEL-AVEC-O-GAMING bunu calıstıramadım
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 oyunda direk hangi desteyle oynuyosan onun kartı gelmiyor böyle bişey var
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 epic geldi bana kendi factionuma ..
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sparkcaster said: oyunda direk hangi desteyle oynuyosan onun kartı gelmiyor böyle bişey var alt acc açtım haven seçtim direk epic geldi hayvan gibi
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sparkcaster said: oyunda direk hangi desteyle oynuyosan onun kartı gelmiyor böyle bişey var Ben necro oynuyorum, sürekli necro hero çekiyorum.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 dün başka hesapla sanctuary kasıyodum void box + baya boosterdan 1 tane bile sanctuary rare düşmedi bugün havenla kastım sırf düzgün bi 3 erken booster yakalamak için kastım falan void box + 5 tane emilio + üstteki redeemable şeyden 1 tane bile adam gibi şey düşmedi karşımda her oyun min 3 epic 6 rare kart çekiliyor :(((
Öne çıkan mesajlar