Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic: Duel of Champions (Online card gaming)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karşıma 10 maçın 6sı falan inferno rush 3'ü arianna kalan biri başka herhangi birşey olarak geliyor.

ne seviyor şu insanlık cookiecutter build gerçekten.
ne zevk alıyosunuz 238492398523 tane aynı deck var aynısıyla oynamaktan ne keyif alıyorsunuz gerçekten ya
Mesaj tarihi:
heartstone'a güldü falan da millet might&magic tuttuysa heartstone halihazırda warcraft fanboyları ile alır yürür.

blizz yine fizibilite yapmış. oluk oluk akıcak paralar kart oyunundan.
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

karşıma 10 maçın 6sı falan inferno rush 3'ü arianna kalan biri başka herhangi birşey olarak geliyor.

ne seviyor şu insanlık cookiecutter build gerçekten.
ne zevk alıyosunuz 238492398523 tane aynı deck var aynısıyla oynamaktan ne keyif alıyorsunuz gerçekten ya

ben hafiften magic'i özlemeye başladım :.(
Mesaj tarihi:
bende magic oynayacağım sanırım. 5 senedir falan oynamadım magic yalnız çok değişti deyüler. azmodai zorluyo gel magic oynayalım falan diye ama işte kredi kartım yok o çok sıkıntı param var dökemiyorum.

sırf inferno rush ve arianna soğuttu oyundan.

inferno gelenleri de genelde tokatlayıp yolluyorum ama hep aynı şeyi yapmak gibi gelmeye başladı
Mesaj tarihi:
Bir de oyunda potensiyel var ama bilemiyorum... Ara versem götü toparlayabilirmiyim diye düşünüyorum çünkü kasan hayvan gibi kasıyor... Yani rüzgarı bir arkana aldın mı tamam gelsin goldlar. (sıkıcı ama öyle) yrn exp. geliyor bakalım neler cıkıcak.
Mesaj tarihi:
Oyun ara vermek bir şey kaybettirmez ki elo-lvl sistemi onun için var düşersin en kötü.Bir de sıkılmanız normal abi magicteki kart sayısına bak bundaki kart sayısına bak.Stratlar ne yazık ki cok farklı olamıyor bundan mütevellit.
  • Yeni Oluştur...