Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 29'u mu oldu? tamam. 895 seal ve 50k falan gold var su an. carsambaya kadar 100k ve 1200 falan yaparim herhalde. gelsin yeni kartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 doais ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yolladim. ya pati olarak ortak bi' banner falan bulsak. diger herkesi silsem ben friend list'ten mesela :) kendi cikarlarim icin koca forumu manipule etmeye calisiyorum (y). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 haha fena fikir değil :) ben ezik kalmışım ya biraz kasayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bende yeni account aça aça lvl 10 muyum neyim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 arkadaşla vs yapmaktan kasamıyorum ki ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ekleyin doais Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://forums.ubi.com/showthread.php/772078-Patchnotes-Herald-of-the-Void?p=9089124#post9089124 kieran ve siegfriedin özellikleri activated ability ye çevrilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ahahahah hadiiii cope atin kieran'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 baya saçmaydı keza iyi olmuş. arianna nerfü gelirse başka bişeye nerf gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Ariananın nesine nerf gelicek ? 20 maçta 1 oda çok efektif olmayan 4 costluk abilitysine mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kieran a çok iyi olmuş ohh bukadar lamer bir champion olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 karşıma 10 maçın 6sı falan inferno rush 3'ü arianna kalan biri başka herhangi birşey olarak geliyor. ne seviyor şu insanlık cookiecutter build gerçekten. ne zevk alıyosunuz 238492398523 tane aynı deck var aynısıyla oynamaktan ne keyif alıyorsunuz gerçekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 heartstone'a güldü falan da millet might&magic tuttuysa heartstone halihazırda warcraft fanboyları ile alır yürür. blizz yine fizibilite yapmış. oluk oluk akıcak paralar kart oyunundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 heartstone bu haliyle çıkarsa baya bok gibi ama fanboylarıyla götürür tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 blizz oyunlarının alpha-release-release sonrası dönemde pokemon gibi evrim geçirdiği gerçeği de ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kart oyununda ne gibi bir evrim olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Finklorpeyniri said: karşıma 10 maçın 6sı falan inferno rush 3'ü arianna kalan biri başka herhangi birşey olarak geliyor. ne seviyor şu insanlık cookiecutter build gerçekten. ne zevk alıyosunuz 238492398523 tane aynı deck var aynısıyla oynamaktan ne keyif alıyorsunuz gerçekten ya ben hafiften magic'i özlemeye başladım :.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 magic ipadden de oynuyordum pc versiyonu nasıl f2p değil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bende magic oynayacağım sanırım. 5 senedir falan oynamadım magic yalnız çok değişti deyüler. azmodai zorluyo gel magic oynayalım falan diye ama işte kredi kartım yok o çok sıkıntı param var dökemiyorum. sırf inferno rush ve arianna soğuttu oyundan. inferno gelenleri de genelde tokatlayıp yolluyorum ama hep aynı şeyi yapmak gibi gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 azmo para babasıdır ve onun gazına gelme seni yarı yolda bırakır. Bir bakmışın adam gitmiş sen deli gibi zorluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Bir de oyunda potensiyel var ama bilemiyorum... Ara versem götü toparlayabilirmiyim diye düşünüyorum çünkü kasan hayvan gibi kasıyor... Yani rüzgarı bir arkana aldın mı tamam gelsin goldlar. (sıkıcı ama öyle) yrn exp. geliyor bakalım neler cıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sistemleri tırt abi. Parası olan daha fazla para kazanıyor yanlış bi düşünce. Özellikle jackpot fail!. Zengin adam daha zengin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 oh siegfried ve kieran iyi olmuş. wolf'a da +1 di mi, tower of oblivion da yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Oyun ara vermek bir şey kaybettirmez ki elo-lvl sistemi onun için var düşersin en kötü.Bir de sıkılmanız normal abi magicteki kart sayısına bak bundaki kart sayısına bak.Stratlar ne yazık ki cok farklı olamıyor bundan mütevellit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar