Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bence su an void cakip, expansion'da gelecek muhtemel indirimi bekleyip, gelen expansion'a yazilmak gerekli. ben bu dedigimin ilk kismini yaptim. bundan sonra reinf ile devam ederim. exp gelene kadar gerekli seal'lari biriktiririm zaten. geldiginde de basarim. hatta oyuna bayagi zaman harcamissam(steam'den launch ediyorum artik timer icin fsdkjfjsd) bi' 15 euro falan da atarim ekrana belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 deck'inize baglı biraz da ben necro için pek birşey goremiyorum void'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 üç tane ability açıkladırlar di mi? ölmeyen bitki, swift ve fear. yeni herolar arasında en iyiler malik ve haven olandı bakalım. diğer katları bi görebilsek. ben ishuma ile iyi gidiyorum sanırım unique'ler için bi paket daha patlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bayagi prime ve fire buyusu cikti bana void'den. tam ihtiyacim olan seyler. onun yaninda tonla fortune karti <3 yaratik olarak genelde haven ve sanctuary aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bombilo said: _Rave said: arkadaş olarak ekledim buarada turnuvadaki elemanlarıda heriflerin arasında 38 level 1200 elo adamlar falan varmış.daha level 12yim ben 650 elodan surrender çeke çeke 450 ye indirmeme rağmen bide. yok öle bişi 650'den 450'ye inme fln lol. 10 surrenderda 501 den 400 lere iniyosun abi işte gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bilmiodum ogrenmis oldum :) 501'den sonra ne yaparsan yap inmio die biliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 500 den aşağı iniliyor mu? ya da 200 ve 1000 den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 200den iniliyorda 500 1000den inilmemesi lazım, 10 surrender ne çocuk oyuncağımı abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben 501 den indim abi gayet. hatta inip turnuvaya girip 2.oldum gene 501 oldu gene 10 surrender yapıp bidaha indim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 siz sapıksınız abi napayım ya :D hayır asıl amaç yükselmek yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 niyeküne. Gold ve xp aynı oranda geliyorsa, deste tırtsa altda kalmak mantıklı olabilir. Herkes üstde olmaktan hoşlanmayabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ysni zaman zaman altta da olmak lazım, herkes her pozisyonu sevmek zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 şimdi sizde haklısınız evet, biriniz beni savunsun şu gta threadinde ben dışarı çıkıyorum ashudaü vauv sitter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Kart açıklamarını türkçeye çevirebiliyor muyuz? açıktamıki bu dosyalar. klasöre bi göz atayım.. bilen varsa cevaplarsa iyi olur. Kardeşim için çevireyim. Sonra benim hesabımla oynasında, desteyi düzelteyim :D edit: menüleri vs. açık bi şekilde koymuşlar ama kartların açıklamaları yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 var kartların açıklamaları xml olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 şimdi bakıyordum xml dosyalarına fakat çok az göründüler. hmm. tamamdır sanırım olayı anladım. Charge vs. gibi şeyleri bir yerde açıklayıp, oradan çağırıyor sürekli açıklamalar kısmını. teşekkürler (biraz kurcalayayım) edit: eğer böyle ise çevirme işinde birşey yok ya. 1 saatde şu çevrilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kardesin cinliyse biz de siraya girelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben sinir krizi geçiriyorum arada. bu oyun bana iyi değil hiç. 500 elo üstü göremedim kaç yıllık mecik oyuncusuyum ya. KAÇ TANE SATRANÇ MADALYAM VAR ZEKİYİM HAYVAN GİBİ BİLİM ADAMIYIM Bİ YANDAN FALAN NASIL OLDURAMIYORUM ŞU DEKİ ÇILDIRICAM YA abi kartmı gelmiyor nedir delirtmesinler adamı yeter lan. tam bir kombo oluşturamıyorum kesinlikle aklımı çıldıracağım 5 maç ezerek yeniyorum üstüste sdkhfj diye sonra 10 maç saldıramadan kaybediyorum falan AY YETER YA NEYSE PARASI BASIP ALICAM YİTİR YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 cinli değilde vaktimiz az. günde 1-2 saat o 1-2 ben bir hesabı anca adam ederiz diye düşündüm. Düşündüm ama olmadı. O dosyalarda yapılan değişiklikler oyunu etkilemiyor :( (birazdan oyun içi dili değiştireceğim, o zaman belki dosyaları dışarı çıkartır. O şekilde belki olur bakalım. @Finklorpeyniri düzgün deck için diş sıkmak gerekiyor. ama para harcayacaksan, şuan void işi baya karlı eskisine göre. Parayı bastırıp, bir kaç tane alabiliyorsan desten 3 aşağı 5 yukarı düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi ben inferno ile başlanıp üstüne void box falan alınmış acc. ile keltoş oynuyorum 800-900 civarı elo oluyor yani ama deckleri küçültüm bira focuslayın 6-6-4 oynamayın yani olmuyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 4-4-1 oynuyorum necro deki ya heroda mother namtaru bitek atropos var deckte 5 oda gelirse diye yani. bitane 5 var sadece ha bide time jump falan var 6. late'de çok oyun kazandırdı bana bunlar deste eventlerle+hero ile beraber 68 kart bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 90-100 den aşağı düşüremiyorum desteleri, vazgeçemiyorum kartlardan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 oha 70 üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yüksek sayı işi tırt ya. Yada öyle vazgeçemeyeceğim kart yok benim. 50-55 arası hep sayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben 125 kartla oynuyorum :E cok tatli kartlar :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar