vaperon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Gittim baktım ben de. Kullanma fırsatım da oldu arkadaştan. Dediğiniz kadar var. Yağ gibi akıyor alet. Tasarım mükemmel olmuş ama kamera sanki sensation'dan kötü geldi. Son zoom'da piksel piksel gözükme sebebi acaba ekran çözünürlülüğü farkı mı? 1920x1080 çözünürlükle 960x540 çözünürlük arasında bir de zoom işin içine girdiğinde o kadar fark olması sanki çok normalmiş gibi geliyor. Kopyalayıp bakamadım bilgisayarda. Fırsatım olursa yazarım detayları. Bir de pikselleri seçememek ne muazzam birşey. Baskı gibi ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 zoom şeyden ya 4mp olduğu içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 4mp bildigimiz degil ama. Bi bak istersen acikliyorlardi 8-10 mpx arasi birsey. Dslr tipindemiydi neydi o mp ler. Bu arada tasarim hersey artik belli kalite ve donanimin ustundeki aletlerde. Hepsi ayni oluyorlar artik donanim olarak. Birini aksam yatarken sarj edersin digerini oglen iste :) Daha beter ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 sd card yok değil mi bunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Kart yok, pil çıkmıyor ve kamera daha kötüydü galiba. Az ışıklı ortamda flashsız foto çekmede, net daha iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 4ultrapiksel diyorlarda, 4mp çözünürlükten büyük çekmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 4mplik bi fotograf kadar çözünürlüğü olup daha büyük pixeller ile daha iyi, renkleri daha güzel fotograf çektiğini iddia ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 kamerası dışında kötü bir yanı yok aletin. ama ultrapixel büyük yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Fotograflara zoom yapmadıkça kötü bi durum yok bu arada. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913p10.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 reviewlerde çekilen fotoğraflar çok iyiydi, sahte miymiş onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Iphone umu çöpe atıp bundan almak için yanıyorum şuan. Ama hayır para harcamamalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yaptım aynısı çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 http://www.silikonvadisi.tv/ikisi-bir-arada-htc-one-geliyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Şu an HTC Desire kullanıyorum hala acılar içinde, HTC One'a mı geçeyim, yoksa S4'e mi yanaşayım nedir tarafsız fikirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 htc nin yazılım desteğini ve kullanışını bilmemde samsungdan aman aman kaç derim sakın yani o kadar güçlü telefonları beyinsiz hale getiren başka bir şirket daha olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 piyasada htc one olmasa samsung en alınır telefon aslında, gayet başarılı s4 donanım olarak, ama ele alınac htc one farkı hissetiriyor, dizayn olarak hoşuna giderse bence one al direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 dizayn olarak zaten s4'den fersah fersah önde HTC. Bir de yurt dışına giden birini denk getirebilirsem direk alırım yoksa 1-2 ay daha bekleyecem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 aente said: Şu an HTC Desire kullanıyorum hala acılar içinde, HTC One'a mı geçeyim, yoksa S4'e mi yanaşayım nedir tarafsız fikirler? ne acısı? Desire süper bi cihaz. Oxygen based Mildwild ROM kur. Görüp görebileceğin en hızlı ROM. http://www.youtube.com/watch?v=TnRuJfcCjWA Ama yine de yeni nesil bir telefona geçeyim diyosan kesinlikle one. Süper cihaz. Google Play Edition da çıktı. AOSP ROM'lar yolda. İster Sense isterse aosp kullanabileceğiz sanırım. AOSP Dump xda'ya düştü. kernel de yayınlandı. CM'ler falan superstable olur. reampage said: piyasada htc one olmasa samsung en alınır telefon aslında, gayet başarılı s4 donanım olarak, ama ele alınac htc one farkı hissetiriyor, dizayn olarak hoşuna giderse bence one al direk. One olmasa alınası telefon S4 değil de Nexus 4 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 google play edition ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Nexus lar gibi saf android sürümü,upgradeleride doğrudan google destekliyor htc nin eline bakmaya gerek yok. Öne al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aldım çoktan ya. sonradan geçilmiyorsa geçmiş olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 geçilebiliyor olacak diyorlardi. HTC RUU yayınlayabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hatta şu an direk geçebiliyoruz. Bootloader Unlock edip Custom recovery ediniyoruz. Ardından DUMP'ı flashliyoruz. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2341395 Bi ara gaza geldim yapacaktım. Fakat 1.29.401.17 RUU'su bulamadım. RUU çıksın bakarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Aldım Cumartesi günü. Şu ana kadar aşk sarhoşu gibi sarılıyorum kendisine. Genelde telefonlarda pilin şarj tutma süresi ilk 2-3 full şarjdan sonra belli oluyor ama şu ana kadar ki performansı bile memnun etti. 28 saatte, sürekli ya wifi ya da 3g açıktı, bolca konuşma ve facebook ile birlikte (bir de tasarruf modunu açmayı unutmama rağmen) %51'de şarjı. Hakkımızda hayırlısı. Hava durumunda "Geçerli konumuzu güncellemek için konum servisi ile bağlantı kurulamıyor" diyor ve elle güncellemedikçe hava durumunu göstermiyor, bir tek onu çözemedim, nedir olay bilen eden var mı? Şunu şunu yap, şu appi indir tavsiyeleriniz varsa bekliyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar