Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC One (M7)

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

Gittim baktım ben de. Kullanma fırsatım da oldu arkadaştan. Dediğiniz kadar var. Yağ gibi akıyor alet. Tasarım mükemmel olmuş ama kamera sanki sensation'dan kötü geldi. Son zoom'da piksel piksel gözükme sebebi acaba ekran çözünürlülüğü farkı mı?

1920x1080 çözünürlükle 960x540 çözünürlük arasında bir de zoom işin içine girdiğinde o kadar fark olması sanki çok normalmiş gibi geliyor. Kopyalayıp bakamadım bilgisayarda. Fırsatım olursa yazarım detayları.

Bir de pikselleri seçememek ne muazzam birşey. Baskı gibi ekran.
Sosyal ağlarda paylaş

4mp bildigimiz degil ama. Bi bak istersen acikliyorlardi 8-10 mpx arasi birsey. Dslr tipindemiydi neydi o mp ler.

Bu arada tasarim hersey artik belli kalite ve donanimin ustundeki aletlerde. Hepsi ayni oluyorlar artik donanim olarak. Birini aksam yatarken sarj edersin digerini oglen iste :)

Daha beter ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

Şu an HTC Desire kullanıyorum hala acılar içinde, HTC One'a mı geçeyim, yoksa S4'e mi yanaşayım nedir tarafsız fikirler?

ne acısı? Desire süper bi cihaz. Oxygen based Mildwild ROM kur. Görüp görebileceğin en hızlı ROM.

http://www.youtube.com/watch?v=TnRuJfcCjWA

Ama yine de yeni nesil bir telefona geçeyim diyosan kesinlikle one. Süper cihaz.

Google Play Edition da çıktı. AOSP ROM'lar yolda. İster Sense isterse aosp kullanabileceğiz sanırım. AOSP Dump xda'ya düştü. kernel de yayınlandı. CM'ler falan superstable olur.

reampage said:

piyasada htc one olmasa samsung en alınır telefon aslında, gayet başarılı s4 donanım olarak, ama ele alınac htc one farkı hissetiriyor, dizayn olarak hoşuna giderse bence one al direk.

One olmasa alınası telefon S4 değil de Nexus 4 olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aldım Cumartesi günü.

Şu ana kadar aşk sarhoşu gibi sarılıyorum kendisine. Genelde telefonlarda pilin şarj tutma süresi ilk 2-3 full şarjdan sonra belli oluyor ama şu ana kadar ki performansı bile memnun etti. 28 saatte, sürekli ya wifi ya da 3g açıktı, bolca konuşma ve facebook ile birlikte (bir de tasarruf modunu açmayı unutmama rağmen) %51'de şarjı. Hakkımızda hayırlısı.

Hava durumunda "Geçerli konumuzu güncellemek için konum servisi ile bağlantı kurulamıyor" diyor ve elle güncellemedikçe hava durumunu göstermiyor, bir tek onu çözemedim, nedir olay bilen eden var mı?

Şunu şunu yap, şu appi indir tavsiyeleriniz varsa bekliyorum ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...