ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://www.htc.com/managed-assets/shared/desktop/smartphones/htc-one/hero/HTC-ProductDetail-Hero-slide-04.png http://www.gsmarena.com/htc_one-5313.php Topigi yokmus. Alan var mı? Dün satışa çıktı. http://www.youtube.com/watch?v=aQAVGDArHlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?7,6694267,6694267#msg-6694267 htc m7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 512 mgb ram den üstlere bakıp yalanmıyorum hiç param yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bugün alıyordum. Kutudan Gap problemli çıktı almadan döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 çok basit bir şekilde bu mu xperiaZ mi yazar mısınız? bu haftasonu ikisinden birini alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bu. Ekranı, tasarımı, yazılımı çok daha iyi. fakat alırken, Ekranda ölü pixel var mı, Gap issue var mı kontrol et. Gap genelde üst tarafta 3.5mm jack'a yakın oluyor. http://assets.hardwarezone.com/img/2013/04/HTC_One_Built_Issue.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 gap issue nedir? edit: gerizekalıyım cevap verme lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 abi çok güzel alet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bugün gerçeğini biraz kullandım. Bana göre artıları, - önyüzdeki 2 adet hoparloru normal bi laptop kadar ses veriyor. - Tasarımı çok güzel. Tek parça. Sensation'dan daha saglam duruyor. (O da alüminyumdu) - Ekranı gerçekten harika. Xperia Z ile yan yana getirince fark cok bariz. - Sense 5.0 çok şık. Blinkfeed'i bi account eklemediğimden tam bakamadım ama güzel gibi. - çok hızlı. Eksileri, - Power butonu aynı zamanda IR. bozulmaz umarım kullandıkça. - Menu butonu yok. Back ve Home var. (Gerçi XDA'de okuduğuma göre kernel değiştirerek HTC logosuna istediğimiz fonksiyonu verebiliyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 iphone5/ samsung s4/ sony xperia z/ htc one inceledim karşılaştırdım. htc one alcam bu hafta sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 2000tl ye alırsın 3 ay sonra 1250tl ye satarsın. iphone5 al 2k ya alırsın 1.9k ya satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Htc one al satma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Tarumar said: 2000tl ye alırsın 3 ay sonra 1250tl ye satarsın. iphone5 al 2k ya alırsın 1.9k ya satarsın. bütçene göre bi telefon alırsan böyle derdin olmaz, eskiyene kadar kullanır sonra atar yenisini alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 1.9k ya iphone 5 satabilen var mı =) 0 olsa bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 telefon cidden harikulâde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 15 gündür kullanıyorum. Backtrack5 kurdum, revolution hd rom aircrack ile wep mi kırmıyorum wds ile wpa mı kırmıyorum anti ile sbucksta pentest mi yapmıyorum gelecegin teknolojisi bilgisayarımdan hızlı namussuz. bitirmişler olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 denedim, effsane alet. şimdiye kadar çıkmış en KALİTELİ android telefon bariz, malzeme kalitesi iphone ile yarışacak çok alet çıkmadı piyasaya biliyorsunuz. Ben çok çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Somon said: 15 gündür kullanıyorum. Backtrack5 kurdum, revolution hd rom aircrack ile wep mi kırmıyorum wds ile wpa mı kırmıyorum anti ile sbucksta pentest mi yapmıyorum gelecegin teknolojisi bilgisayarımdan hızlı namussuz. bitirmişler olayı Şu post bu saatte beynimi yaktı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 abi hala dış malzeme kalitesine aldananlar var. aldanan derken, içi leş, telefon leş, sadece dışı iyi anlamında demiyorum da, dış kaliteye gereğinden fazla önem verenlerden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 hala dış kaliteye gereginden az önem verenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 aliyorun bu hafta sanırım. mayıs üretim ölü pikselsiz, montaj hatasız bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 iyi bi kampanya duyan olursa haber verebilir mi. 1 hafta içinde almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 2 gün sonra turkcell storelara geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bugun baktım turkcell extrada siyahı vardı, bilemedim ya güzel güzel tabi iphone kalitesinde android ama 4,7 inç ve 4 mp kamera, xperia z daha bir şık duruo sanki. ha bide o htc yazısı kötü olmuş malesf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Detaylar iste .. iphoneda on tarafta hic birsey yok kucuk ama muthis detay. Geri kalanlarin hepsi nerdeyse yapistiriyor ismi sanki bok var berbat duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar