ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 viral reklammış. http://www.youtube.com/watch?v=JUJH-tImfqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bayadır sadece viral zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bu da dursun, biraz alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 son viralleri güzeldi. şu iddia gibi olan şey neyse artık. Bu güzel olmamış çok zorlama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bundan daha fazla negatif üne sahip başka bir burç yok herhalde. adamların viralini yaptığı şey bile direk benim soyumu sopumu kurutmaya yönelik. bir de sevişgen diyor utanmadan. e arkadaş sen karı kızı benden kaçırdıkça ben sıkma modundaki çamaşır makinası gibi olsam ne olacak. komidinle, sehpaylamı sevişicem ne yapıcam. nasıl değerlendiricem bu potansiyeli? allah belanızı versin. yatıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Ahaha imamizer feci dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 imamizer said: bundan daha fazla negatif üne sahip başka bir burç yok herhalde. adamların viralini yaptığı şey bile direk benim soyumu sopumu kurutmaya yönelik. bir de sevişgen diyor utanmadan. e arkadaş sen karı kızı benden kaçırdıkça ben sıkma modundaki çamaşır makinası gibi olsam ne olacak. komidinle, sehpaylamı sevişicem ne yapıcam. nasıl değerlendiricem bu potansiyeli? allah belanızı versin. yatıyorum ben. ahahahah ah ah ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 imamizer said: komidinle, sehpaylamı sevişicem ne yapıcam.. Hahahaahah kajgsflkasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar