BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Sonuçta şöyle bir gerçek var; adam o anda yaptığı hareketin ne anlama geldiğini idrak edememiş olsa bile, hatta bilmeyecek kadar cahil olsa bile hareketin yapıldığı (iki ayrı fotoğraf var her ikisindeki taraftar da ayrı ayrı çıkıp konuştu) her iki fotoğrafın çekildiği saat de maçtan bayağı bir önce. Biri 19:06 diğeri 19:19 mu ne. Dolayısıyla yaptıklarının farkında olmasalar bile herşey bir yana siyahi futbolculara yapılmış hareketler değil çünkü henüz sahada değiller. Yani savunulacak bir şey yapmamışlar ama en azından bunu Drogba ve Eboue'ye yapmadıkları ortada. Ama şu var ellerinde neden muz olduğu konusunda yaptıkları açıklamaya çocuklar bile güler. O kısımda bir muz cumhuriyeti vs oluşumuna inanırım buna inanacağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 insana, insan olduğu için hakaret ederiz. Rengine bakmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 BlackRose said: Sonuçta şöyle bir gerçek var; adam o anda yaptığı hareketin ne anlama geldiğini idrak edememiş olsa bile, hatta bilmeyecek kadar cahil olsa bile hareketin yapıldığı (iki ayrı fotoğraf var her ikisindeki taraftar da ayrı ayrı çıkıp konuştu) her iki fotoğrafın çekildiği saat de maçtan bayağı bir önce. Biri 19:06 diğeri 19:19 mu ne. Dolayısıyla yaptıklarının farkında olmasalar bile herşey bir yana siyahi futbolculara yapılmış hareketler değil çünkü henüz sahada değiller. Yani savunulacak bir şey yapmamışlar ama en azından bunu Drogba ve Eboue'ye yapmadıkları ortada. Ama şu var ellerinde neden muz olduğu konusunda yaptıkları açıklamaya çocuklar bile güler. O kısımda bir muz cumhuriyeti vs oluşumuna inanırım buna inanacağıma. Resimlerin o saatte olması o adamın maç boyunca bunu sallamadığı anlamına mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 eğer saatler ve adamın söyledikleri doğruysa resimleri çeken adamı içeri alsınlar.taaa resmi çektiği ilk gün açıklama yapsaydı bu kadar tartışma dönmeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ahaha abi pembe gözlükle bakmak ne güzel 12 yaşında çocuk bile bu hakareti anlar. siz kendinizi kandırın avrupa inanmaz bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Çünkü gerçekten bu resimler aynı anda çekilmiş. https://pbs.twimg.com/media/BKTj241CYAE-E9x.jpg:large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Abi buradan FB taraftarı arkadaşlarda dedi zaten. Tek bu arkadaş değilmiş sallayan, yani bir çok kişi stada muz soktu diye. Eee yemek amaçlı değildir herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Kimsenin kimeseyi kandırdığı yok. Sonuçta bütün dünya onu ırkçılık olarak algıladı cahillikten yapmış olsa bile. Yani iki seçenekte birbirinden beter. Bunlar savunma argümanı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 mac boyu sallamis olabilirler, adamlar irkcilik da yapmis olabilir. onu bilemem. adamlar irkci da olabilir. ama bu fotolara gore adamlar yapmamis o zaman ? bu arada omer temelli galatasarayli bi yoneticinin de yalanini soyledi, 'kimse karsilamadiaaaa :(' diye aglamislardi, ne gerek varmis ki buna simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 serjuhan said: Abi buradan FB taraftarı arkadaşlarda dedi zaten. Tek bu arkadaş değilmiş sallayan, yani bir çok kişi stada muz soktu diye. Eee yemek amaçlı değildir herhal. O zaman net ırkçılık yapmışlar. Garip olan bizimkiler ne alaka abi ırkçılıkla. Sırf pisliğine yapmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Zaten bu şekilde toplantı filan cidden olayın kıvırmaya döndüğünü gösterir. Zokora olaylarında vs niye hiç bu şekilde bir şeye girişmedi FB yönetimi de bu olayda yapıyor. Görüntülerde de gariplikler var. Yani gazetecinin çektiği fotoda yanında biri var adamın ama stadyumdaki kamerada yanı boş. Bir tek bu adamın yaptığı basına yansıdı ve ben çok daha fazla kişinin bu muz işini yaptığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Khelben said: BlackRose said: Sonuçta şöyle bir gerçek var; adam o anda yaptığı hareketin ne anlama geldiğini idrak edememiş olsa bile, hatta bilmeyecek kadar cahil olsa bile hareketin yapıldığı (iki ayrı fotoğraf var her ikisindeki taraftar da ayrı ayrı çıkıp konuştu) her iki fotoğrafın çekildiği saat de maçtan bayağı bir önce. Biri 19:06 diğeri 19:19 mu ne. Dolayısıyla yaptıklarının farkında olmasalar bile herşey bir yana siyahi futbolculara yapılmış hareketler değil çünkü henüz sahada değiller. Yani savunulacak bir şey yapmamışlar ama en azından bunu Drogba ve Eboue'ye yapmadıkları ortada. Ama şu var ellerinde neden muz olduğu konusunda yaptıkları açıklamaya çocuklar bile güler. O kısımda bir muz cumhuriyeti vs oluşumuna inanırım buna inanacağıma. Resimlerin o saatte olması o adamın maç boyunca bunu sallamadığı anlamına mı geliyor? Hayır. Sadece eldekilerin maç boyunca bu hareketleri yaptıklarına dair delil olamayacağı anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Yukarıda koyduğum resime göre Fenerbahçe SK şu anda bildiğin yalan söylüyor,stat boştu vs diyerek. Çünkü çekilen 2 resim uymuyor. Ve ilk resimde sahada birileri var insanlar birşey izliyorlar, ya takımlar ısınmaya çıkmış ya birşey var. Stada bizde gittik insanların ne zaman ne yaptığını anlarız. Kimi kandırdıklarını sanıyorlar bilmiyorum, ama sizin burda bunu savunmanız daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ya diyelim fener yalan söylemiyor neden böyle bir şeye girişti ben onu anlamadım. çıkıp "1 kişinin yaptığı tüm camiayı ırkçı yapmaz bunu yapanları kınıyoruz" gibisinden bir açıklama yapmak yerine 2-3 kişinin yaptığını direk tüm camiaya kendi elleriyle yıktılar asfjlhafsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 evet o resime gore yalan soyluyor kulup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Komik bir şeyi savunduğumu zannetmiyorum şahsen. Bilmeden de olsa yaptıkları ırkçılık dedim bunun nesi komik? Savunduğum şu; bu hareketi yaptıklarında videodan da görüldüğü gibi saat 19:06 civarıysa o zaman en azından bunu Drogba ve Eboue'ye yapmadıkları doğru diyorum. Videoyu kesmeden uzunca bir bölümünü koymuşlar yalnız. Başlarını da izlediyseniz tribünlerin bazı kısımlarının gerçekten bomboş olduğunu görmüşsünüzdür. Yani bomboş değil stat ama bomboş olan bölümler var hemen yukarıdaki fotodan önce 19:05-06 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Net kolpalanıyor abi. Fotoğraflara bakınca zaten adamın şevkle muzu kaldırdığı belli ve bunun yanındaki adamlar da keza öyle. Münferit de adamları kına hatta mahkemeye ver bitti gitti. Sırf bu toplantı bile aklama çabası belli ki ama yemez heralde aklı başında olan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Benim merak ettiğim güvenlik görevlileri neden bu insanlara müdahale etmiyor. Yani ben bu olayda Fenerin ceza alması gerektiğini falan düşünmüyorum, taraftar ceza almalı bence o adam ceza almalı ama isim olarak Fenerbahçe'nin üstüne kalıcak, hele ki Drogba açıklamalar falan yaptıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Valla biledim, bilerekmi yapti bilmeyerekmi yapti ama kendi bilmiyor hadi anlamini yanindaki insanlardami bilmiyor, her seye eyvallah ama irkcilik olmasin memlekette belki en az irkcilik yapilan ulkeyiz gercekten cok cirkin soyle bir olay, gerekiyorsa omur boyu spor musabakalarindan men etsinler bu arkadaslari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bırak güvenlik görevlisini orda tonla insan var, hadi bunlar mal, biri çıkıp da la kardeşim napıyosunuz kafayı mı yediniz bunun ne kadar büyük suç olduğunu bilmiyo musunuz diye niye uyarmıyor? Hatta kafa göz girmiyor? Bunlar bilmiyor da o kadar insan da mı görmüyor bilmiyor? edit: lol aynı anda yollamışız valla bi üstteki mesajı okumadan yazmıştım, aklın yolu bir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yalniz isin komik yani, drogba sayesinde galatasaraylilardaki evrime inanis orani yukseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Buddha said: Kimsenin kimeseyi kandırdığı yok. Sonuçta bütün dünya onu ırkçılık olarak algıladı cahillikten yapmış olsa bile. Yani iki seçenekte birbirinden beter. Bunlar savunma argümanı değil. Zaten ırkçılık cahillikten yapılıyor, yoksa insan öyle ırklara ayrılmış bir tür değil. Ben Fenerbahçe'nin tepkisine şaşırmadım muz sallayanın kombinesini iptal edeceğine adamı kolluyor. Aynı şeyi şike savunmasında yaptılar. Tarla sürdüler, inşaat yaptılar sonra yok bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Feto döneminde evrim yasaktı biz topraktan ol denip olmuştuk, yavaş yavaş evrime geçiriyor işte drogba takımı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ahaha hürriyet testis geçmiş :p CANLI: G.Saraylı futbolculara muz gösteren taraftardan yılın muz açıklaması: "Bir süredir meyveyle besleniyorum, amacım ırkçılık değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 fizban said: yalniz isin komik yani, drogba sayesinde galatasaraylilardaki evrime inanis orani yukseldi. adamlar iyicene muhafazakarliktan uzaklasacaklar bu gidisle fail :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar