guernica Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 portekizde selam panpa demek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 fenn said: Pascal Nouma gibi takımdan gönderilmek ve Karabük maçında oynarsa bundan sonra fener hiç konuşmasın görüntüler eğer gerçek se efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=DPG7xChhh2o abi ahahahahah normal kafa videosu degil abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ama daha önce hiç tombala çekmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Nako said: Merhabalar, beyni nereye bırakıyoruz? Ahahaha, girişte emanet vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Phyx said: Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=DPG7xChhh2o abi ahahahahah normal kafa videosu degil abi bu Video gerçek bu arada. Net fotoğrafı bulmuş koymuşlar telegolde ekrana. "Erman Toroğlu" said: Tahkim kurulu başkanı bu görüntüye baksın, baksın, baksın, baksın, baksın .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 http://o1305.hizliresim.com/19/f/n144f.jpg kramp girdi demekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Buzu düzeltiyormuş beyler, amma art niyetlisiniz. Meireles kızına açıklayamayacağı hareketler yapmaz, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 gitmek istiyo belli ki, sepetlesinler madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tutup sabriye ister misin diye sormus, buna kimse karisamaz secim sansi taniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 saha çizgisi dışında olmuş sahaya yansıyan birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bence sahaya doğrultmuş gibi, oraya doğru yansıtıyor. boyutları da fena değil mmhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 BlackRose said: İstanbul Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda dün akşam Fenerbahçe’nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan gergin derbi sonrasında Fenerbahçeli taraftar Burak Yıldırım öldürüldü. Burak Yıldırım'ın bıçaklandığı anın da saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Genç Fenerbahçeliler üyesi Burak Yıldırım'ın Edirnekapı Metrobüs durağında bıçaklanarak öldürülmesi olayının saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Polis, üzerindeki 7 numaralı Galatasaray formasında Yücel yazan kişi ve yanındaki arkadaşının peşine düştü. said: Fenerbahçe - Galatasaray maçından sonra Edirnekapı Metrobüs durağında bıçaklanarak öldürülen Burak Yıldırım'ın katil zanlısı Yusuf O. adlı kişinin emniyet güçlerince yakalandığını ifade etti. Beyaz TV muhabiri Devrim Zengi'nin verdiği bilgilere göre Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde götürülmekte olan Yusuf O. adlı kişinin emniyetçe verilen bilgilere göre sabıkalı olduğu söylendi. Derin Futbol programındaki habere göre, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın yaptığı açıklamada, katil zanlısının suçunu itiraf ettiğini söyleyerek, MOBS kameralarından yürütülen takipte, şahsın şehir dışına Bingöl'e giderken yakalandığı ifade etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Fenerbahçe Galatasaray derbisinde tribüne muz ile gelen ve bu muzu sahaya atan taraftar Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol'a telefon ile bağlandı. Irkçılık ile suçlanan o taraftar, şu sözlezle kendini savundu: Yaklaşık olarak 3-4 yıldır maçlara gidiyorum, kombinem var. Bugüne kadar bir tane dahi olaya dahil olmadım. Biz maça gittiğimizde tribünde bizim yanımızda iki tane yaşlı Alman vardı. Bizim yerimizde oturuyorlardı. Onları rahatsız etmemek için ileri gittik. İleride de bir yaşlı amcaya denk geldik. Yanında küçük bir çocuk vardı. Elindeki poşette muz, kek vs vardı. Ben de ''Yemeği erken yediniz herhalde? Acıkmışsınız.'' dedim. 'Evet' dediler. Bana muz verdiler. Tam da o sırada Galatasaray'da Muslera sahaya çıkmıştı ısınmak için. Statta tezahürat başlamıştı. Ben de tam o esnada elimde muzla aşağı sıralara indim ve tezahürata eşlik ettim. Elimde muz olduğu için yanlış gözüktü. Ben yemin ediyorum öyle bir şey yapmadım. Eğer yaptıysam intihar ederim. Yok öyle bir şey. Galatasaraylılar'dan özür diliyorum. Tamamen yanlış anlaşıldım. Kameralar varsa zaten görülür. Ben yalan söylemiyorum. Sabahtan beri sinir krizleri geçiriyorum. Yemin ediyorum yapmadım öyle bir şey. Eğer yaptıysam Drogba'nın söylemiş olduğu 'hayvan' ben olayım. Ben şunu tekrar söylüyorum. O fotoğrafın çekildiği anda Muslera dışında sahada bir Galatasaraylı varsa intihar ederim! Ben niye söyleyeyim? Niye yapayım böyle bir şey? Benim takımımda Webo var, Sow var, Yobo var. Yapar mıyım böyle bir şey? Elimde oraya muzla çıkmak, hayatım boyunca yaptığım en büyük hataydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Şu anlattığı gerçekse adam dünyanın en talihsiz insanlarından biri durumuna düşmüş demektir. Üzülürüm lan afadsfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 eğer doğruysa adama bedevi kontenjanından %50 indirimli maraton kombinesi verilsin sdfsdfs ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Zaten takımında bi sürü afrikalı olan insanda hiç beyin olmaması lazımdı böyle birşey yapması için. Tespiti zor değil dediği gibi kayıtlardan çıkarılır. Şansızlığı sonucu kendisine yüklenen şeyler için de yükleyenler özür diler kapanır bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ahahah. gerçek ise çok komik olur. hakkaten şanssızlıkta çığır açmış olur. kesin vardır kamera vs. izlenir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Eğer gerçek ise ne kadar leş bir medyaya sahip olduğumuz bir kere daha ortaya çıkar. Elinde muz olan adam kesin siyahi oyunculara göstermiştir mantığı ile kimin peşin fikirli olduğu meydana çıkar. Fenerbahçenin sadece kadınlar ve çocukların izlediği maçında erkeğe benzetilen kadını da apar topar haber yapmışlardı. Sonuç fiyasko tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 olay doğruysa tazminat davası açsın o haber yapan gazetelere, tvlere. çatır çatır alsın tazminatını. hiçbirşeyine güvenilmiyor şu ülkenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Wyand said: Fenerbahçe Galatasaray derbisinde tribüne muz ile gelen ve bu muzu sahaya atan taraftar Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol'a telefon ile bağlandı. Irkçılık ile suçlanan o taraftar, şu sözlezle kendini savundu: Yaklaşık olarak 3-4 yıldır maçlara gidiyorum, kombinem var. Bugüne kadar bir tane dahi olaya dahil olmadım. Biz maça gittiğimizde tribünde bizim yanımızda iki tane yaşlı Alman vardı. Bizim yerimizde oturuyorlardı. Onları rahatsız etmemek için ileri gittik. İleride de bir yaşlı amcaya denk geldik. Yanında küçük bir çocuk vardı. Elindeki poşette muz, kek vs vardı. Ben de ''Yemeği erken yediniz herhalde? Acıkmışsınız.'' dedim. 'Evet' dediler. Bana muz verdiler. Tam da o sırada Galatasaray'da Muslera sahaya çıkmıştı ısınmak için. Statta tezahürat başlamıştı. Ben de tam o esnada elimde muzla aşağı sıralara indim ve tezahürata eşlik ettim. Elimde muz olduğu için yanlış gözüktü. Ben yemin ediyorum öyle bir şey yapmadım. Eğer yaptıysam intihar ederim. Yok öyle bir şey. Galatasaraylılar'dan özür diliyorum. Tamamen yanlış anlaşıldım. Kameralar varsa zaten görülür. Ben yalan söylemiyorum. Sabahtan beri sinir krizleri geçiriyorum. Yemin ediyorum yapmadım öyle bir şey. Eğer yaptıysam Drogba'nın söylemiş olduğu 'hayvan' ben olayım. Ben şunu tekrar söylüyorum. O fotoğrafın çekildiği anda Muslera dışında sahada bir Galatasaraylı varsa intihar ederim! Ben niye söyleyeyim? Niye yapayım böyle bir şey? Benim takımımda Webo var, Sow var, Yobo var. Yapar mıyım böyle bir şey? Elimde oraya muzla çıkmak, hayatım boyunca yaptığım en büyük hataydı. bence daha çok http://2.bp.blogspot.com/_mFfpSI19N-M/SnNhYrQKPRI/AAAAAAAAALA/su9pT1IT9u8/s400/b-317317-Palio_Sporting_vites_topuzu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 banada geri yapmış gibi geldi :D geri zekalı taraftar profili işte italyada görmüş iyi bir şey sanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Of ya ne hikaye yazmis lan sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar