Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

BlackRose said:

İstanbul Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda dün akşam Fenerbahçe’nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan gergin derbi sonrasında Fenerbahçeli taraftar Burak Yıldırım öldürüldü. Burak Yıldırım'ın bıçaklandığı anın da saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı.

Genç Fenerbahçeliler üyesi Burak Yıldırım'ın Edirnekapı Metrobüs durağında bıçaklanarak öldürülmesi olayının saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Polis, üzerindeki 7 numaralı Galatasaray formasında Yücel yazan kişi ve yanındaki arkadaşının peşine düştü.

said:
Fenerbahçe - Galatasaray maçından sonra Edirnekapı Metrobüs durağında bıçaklanarak öldürülen Burak Yıldırım'ın katil zanlısı Yusuf O. adlı kişinin emniyet güçlerince yakalandığını ifade etti.

Beyaz TV muhabiri Devrim Zengi'nin verdiği bilgilere göre Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde götürülmekte olan Yusuf O. adlı kişinin emniyetçe verilen bilgilere göre sabıkalı olduğu söylendi.

Derin Futbol programındaki habere göre, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın yaptığı açıklamada, katil zanlısının suçunu itiraf ettiğini söyleyerek, MOBS kameralarından yürütülen takipte, şahsın şehir dışına Bingöl'e giderken yakalandığı ifade etti.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde tribüne muz ile gelen ve bu muzu sahaya atan taraftar Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol'a telefon ile bağlandı. Irkçılık ile suçlanan o taraftar, şu sözlezle kendini savundu:

Yaklaşık olarak 3-4 yıldır maçlara gidiyorum, kombinem var. Bugüne kadar bir tane dahi olaya dahil olmadım.

Biz maça gittiğimizde tribünde bizim yanımızda iki tane yaşlı Alman vardı. Bizim yerimizde oturuyorlardı. Onları rahatsız etmemek için ileri gittik. İleride de bir yaşlı amcaya denk geldik. Yanında küçük bir çocuk vardı. Elindeki poşette muz, kek vs vardı. Ben de ''Yemeği erken yediniz herhalde? Acıkmışsınız.'' dedim. 'Evet' dediler. Bana muz verdiler. Tam da o sırada Galatasaray'da Muslera sahaya çıkmıştı ısınmak için. Statta tezahürat başlamıştı. Ben de tam o esnada elimde muzla aşağı sıralara indim ve tezahürata eşlik ettim. Elimde muz olduğu için yanlış gözüktü.

Ben yemin ediyorum öyle bir şey yapmadım. Eğer yaptıysam intihar ederim. Yok öyle bir şey. Galatasaraylılar'dan özür diliyorum. Tamamen yanlış anlaşıldım.

Kameralar varsa zaten görülür. Ben yalan söylemiyorum. Sabahtan beri sinir krizleri geçiriyorum. Yemin ediyorum yapmadım öyle bir şey. Eğer yaptıysam Drogba'nın söylemiş olduğu 'hayvan' ben olayım.

Ben şunu tekrar söylüyorum. O fotoğrafın çekildiği anda Muslera dışında sahada bir Galatasaraylı varsa intihar ederim! Ben niye söyleyeyim? Niye yapayım böyle bir şey? Benim takımımda Webo var, Sow var, Yobo var. Yapar mıyım böyle bir şey?

Elimde oraya muzla çıkmak, hayatım boyunca yaptığım en büyük hataydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer gerçek ise ne kadar leş bir medyaya sahip olduğumuz bir kere daha ortaya çıkar. Elinde muz olan adam kesin siyahi oyunculara göstermiştir mantığı ile kimin peşin fikirli olduğu meydana çıkar.

Fenerbahçenin sadece kadınlar ve çocukların izlediği maçında erkeğe benzetilen kadını da apar topar haber yapmışlardı. Sonuç fiyasko tabi ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Wyand said:

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde tribüne muz ile gelen ve bu muzu sahaya atan taraftar Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol'a telefon ile bağlandı. Irkçılık ile suçlanan o taraftar, şu sözlezle kendini savundu:

Yaklaşık olarak 3-4 yıldır maçlara gidiyorum, kombinem var. Bugüne kadar bir tane dahi olaya dahil olmadım.

Biz maça gittiğimizde tribünde bizim yanımızda iki tane yaşlı Alman vardı. Bizim yerimizde oturuyorlardı. Onları rahatsız etmemek için ileri gittik. İleride de bir yaşlı amcaya denk geldik. Yanında küçük bir çocuk vardı. Elindeki poşette muz, kek vs vardı. Ben de ''Yemeği erken yediniz herhalde? Acıkmışsınız.'' dedim. 'Evet' dediler. Bana muz verdiler. Tam da o sırada Galatasaray'da Muslera sahaya çıkmıştı ısınmak için. Statta tezahürat başlamıştı. Ben de tam o esnada elimde muzla aşağı sıralara indim ve tezahürata eşlik ettim. Elimde muz olduğu için yanlış gözüktü.

Ben yemin ediyorum öyle bir şey yapmadım. Eğer yaptıysam intihar ederim. Yok öyle bir şey. Galatasaraylılar'dan özür diliyorum. Tamamen yanlış anlaşıldım.

Kameralar varsa zaten görülür. Ben yalan söylemiyorum. Sabahtan beri sinir krizleri geçiriyorum. Yemin ediyorum yapmadım öyle bir şey. Eğer yaptıysam Drogba'nın söylemiş olduğu 'hayvan' ben olayım.

Ben şunu tekrar söylüyorum. O fotoğrafın çekildiği anda Muslera dışında sahada bir Galatasaraylı varsa intihar ederim! Ben niye söyleyeyim? Niye yapayım böyle bir şey? Benim takımımda Webo var, Sow var, Yobo var. Yapar mıyım böyle bir şey?

Elimde oraya muzla çıkmak, hayatım boyunca yaptığım en büyük hataydı.

bence daha çok
http://2.bp.blogspot.com/_mFfpSI19N-M/SnNhYrQKPRI/AAAAAAAAALA/su9pT1IT9u8/s400/b-317317-Palio_Sporting_vites_topuzu.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...