Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 pascalnouman said: abi 2 fırt koku diyorsun da adamlar o kokuyu cikarmak icin ne testler ne arastirmalar yapıyolar urun ciktiktan sonra da tanıtımı fln baya para harciyorlar doldurma urunlerle karistirmayalim parfum endustrisini lutfen kaç para olucak sanki araştırma ve testler. zaten bunları ilk adımda yapıp sonra satıyorlar kıyamete kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://www.kozmotrend.com/media/catalog/product/cache/1/image/c417ced0bdeec43197eb7dd0c4c6f7af/h/u/hugo-boss-just-different-edt-150ml-erkek-parfum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 parfüm sevmiyorum arada sandal ağacı yağı sürüp geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Esh said: Tom ford blend lerinden kullanan var mi? kimden duyduysam müthiş diyor ama fiyatları da oldukça müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 arcane said: versace green jeans ve blue jeans gerçi blue'yu green'i bulamayınca almıştım bu nasıl bir parfümdür ya. denize girsen çıkmaz, kokusu süper. üstelik 50 lira mı ne. keşke bi kaç modeli daha olsa eskilerden. metal jeans vardı mesela o da iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Fahrenheit ve Calven Klein Shock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 jean paul burberry bulgari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 şuan versace eros gucci guilty black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bugün şunla karşılaştım kokusu bayağı iyiydi. hafif böyle rahatlatıcı bişey. 45 lira mı ne bi de. var mı kullanan kalıcığılı fln nasıldır bilen? http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/i/White%20Musk%20for%20Men2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 burberry beat givenchy irresistable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Liebe said: Esh said: Tom ford blend lerinden kullanan var mi? kimden duyduysam müthiş diyor ama fiyatları da oldukça müthiş. oldukça ağır parfümler. ve nasıl desem biraz daha orta yaş ve üstüne hitap edecek takım elbiseli kodaman parfümü bence. bleu de chanel aldım en son. bilemedim ama iyi mi kötü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 armani di gio aqcua bitiyo benim de, değişik bi koku deniyicem yada bvlgari'ye dönüş mü yapsam, belki 212'yi deniyebilirim. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Sataşasım var ama es geçeceğim. Geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 tek geçerim 1889 dan beri kullanıyoruz ailecek, kokusu efsanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ben bunu tasiorum. Sayisiz defa hayatimi kurtardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Archangel_ said: Liebe said: Esh said: Tom ford blend lerinden kullanan var mi? kimden duyduysam müthiş diyor ama fiyatları da oldukça müthiş. oldukça ağır parfümler. ve nasıl desem biraz daha orta yaş ve üstüne hitap edecek takım elbiseli kodaman parfümü bence. bleu de chanel aldım en son. bilemedim ama iyi mi kötü mü Ben blue ilk ciktigindan beri kullaniyorum. Cokgzel ama artik herkes kullaniyo. Tom ford blendleri harvey nicholsda var bi. 800 lira civari dediler 50lige sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 http://www.osmoz.com/Public/Files/perfume/fan_di_fendi_pour_homme_acqua_fendi_28966f59a6.jpg kullanıyorum en son. Sahane parfum tavsiye ederim ama buram buram kokmuyo parfum dedigin böyle terre d'hermes , paco rabanna black xs , one million gibi kokucak. Hem beğendigim hemde cok kalıcı parfum bulamiyorum yeni birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ooo maden buldum. Ben bunu uplayayım, eve gidince bi bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 sen limon kolonyası ile de becerirsin bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bu topicten sonra baya bi parfüm araştırmasına devam ettim. istersen yazayım yeni buluşlarımı. edit: bu o topic değilmiş lan. baya tuto yazmıştım birinde. kimbilir nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 armani code lacoste blanc yazın da hugo boss orange Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 http://www.kokucuk.com/Default.aspx abi kullandıgınız güzel parfün varsa eyvallah ama hele ucuz ve açık parfüm fln kullanıyorsanız,şu adama bi şans verin sadece size özel,piyasada hayvan gibi paralar verseniz bile bulamayabileceğiniz kalitede ve gün boyu kalıcı kokular var adam türkiyenin sayılı parfümörlerinden birisi,vedat ozan açık radyoda koku ve koku ile alakalı konular ile igili muhteşem bir radyo programı vardı , podcast olarak bulabilirsiniz itunes'da fln neyse daha merak ettiklerinizi sitesinden öğrenebilirsiniz bu kıyağımı unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 la nuit invictus arada kullandiklarim: body kouros burberry burberry versace blue jeans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bu aralar bi kaç parfüm keşfettim fırsatınız olursa deneyin aralarında özellikle şu baya baya iyi. http://static.velvetstyle.it/wp-content/uploads/2014/03/Valentino-Uomo.jpg şöyle anlatayım narenciyeyle açılıp fındık çikolata olup sonra odunsu bi kokuya dönüşüyo. baya iyi. tam bir italyan erkeği kokusu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 DoGMeaT said: http://www.kokucuk.com/Default.aspx abi kullandıgınız güzel parfün varsa eyvallah ama hele ucuz ve açık parfüm fln kullanıyorsanız,şu adama bi şans verin sadece size özel,piyasada hayvan gibi paralar verseniz bile bulamayabileceğiniz kalitede ve gün boyu kalıcı kokular var adam türkiyenin sayılı parfümörlerinden birisi,vedat ozan açık radyoda koku ve koku ile alakalı konular ile igili muhteşem bir radyo programı vardı , podcast olarak bulabilirsiniz itunes'da fln neyse daha merak ettiklerinizi sitesinden öğrenebilirsiniz bu kıyağımı unutmayın. ana neymiş lan bu hemen bakıyorum güzel gibi baya misk alayım burdan ben bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar