SigSauer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Hadi bakalik paticik halkı kullandiiniz parfumler neler?hazir yaz gelmişken böyle bir konunun güzel olacaini düşünüyorum. Joop! Wild Homme Jpg Le male Şuanda bunlar var le male bitmek uzere joop classice gore daha iyi degisik ve guzel bir koku. Not:konuya gül suyu,hacı yagı,limon kolonyası yazmak yasaktır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 marc jacobs siyah kapakli dikdortgen sise tommy freedom diesel only the brave bvlgari black edt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SigSauer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Fistan said: marc jacobs siyah kapakli dikdortgen sise tommy freedom diesel only the brave bvlgari black edt Bvlgari black gercekten cok güzel bir koku. 2 sene kullanmıştım. Ama birakmak zorunda kaldim. Çünkü hic farkedilir degil. Yani siseyi boca etsem bile biri sarılmadıktan sonra o güzelim kokuyu alamıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Creed Original Vetiver ve Creed Virgin island water derdim param olsa -.- kış - YSL la nuit de l'homme yaz - Hermes Voyage bir de issey miyake leau d'issey sport diye bir parfüm almıştım geçen sene freeshop'tan. bi 10 dakika muhteşem kokuyor sonra uçup gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 SEX 212! ya da öyle bir şey, dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 diesel fuel for life (pek sevmedim bunun kokusunu, kalıcı da değil gibi) dior homme sport (hangi sene olduğunu bilmiyorum 2 versiyonu varmış ama 2. si gibi) bvlgari man bi de D&G vardı ama bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hugo nun şu tatlı olanı. david beckham signature paco black xs lacoste essential burberry london (çam ağacı direk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 carolina herrera 212 diesel fuel for life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yazın moschino uomo, tommy classic, tommy freedom(bunu eskisi kadar sık bulabiliyorum artık :/ ) kışın hugo boss klasik gri kutulu olan sürekli yenilemem gereken hastanede daha hafif davidoff coolwater veya CK one street edition kullanıyorum nadiren de özel yerlere vs davidoff zino.baya ağır, baharatsı bi parfüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 CK Free, In2U, Crave, Euphoria... ne bulursam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 diesel fuel 3 gündür de arkadaş tavsiyesi ile 212 aldım, sexy men ve nyc. isimlere bak top ismi gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 fakiriz limon kolonyası ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 pino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 lacoste red güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 dkny be delicious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://notablescents.net/wp-content/uploads/2012/01/CKOneSHock.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Dior intense. Yaz kis her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 armani code victor&rolf spicebomb ck euphoria intense jpg le male Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://media.douglas.de/704820/900_0/Paco_Rabanne-1_Million-Absolutely_Gold.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bu parfümün dolu şişesini çöpe attım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Benim tenimde güzel koktugunu söylüyolar. Istersen gel kokla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 8 yaş öncesi çocukluğumdan beri bu parfümü kullanıyorum. babamdan kalmıştı ve benim için çok değerli olmuştu. sonra farkettim bu harika kızın küçükken babalarının çoğundan bu kokuyu almış ve kızlar babalarına benzeyen tiplere aşık olur ya. kokudan öyle bir bonus koydum ki yıllarca bu koku offical noyan kokusu oldu. sonra kızlar arkaları bana dönükken bile benim ona yaklaştığımı hissedip otomatik olarak ıslanmaya başlıyor. enfes bir olay değil mi ? bu kokuyu kızların %90'nın babası kullanmış. hem çok erkeksi ve hemde çok çocuksu bir çoşku seli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 armani mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ZaugnaKhaldun said: armani mania koltuk altıma bundan sürüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar