Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kullandığınız Parfümler

SigSauer

Öne çıkan mesajlar

Hadi bakalik paticik halkı kullandiiniz parfumler neler?hazir yaz gelmişken böyle bir konunun güzel olacaini düşünüyorum.

Joop! Wild Homme

Jpg Le male

Şuanda bunlar var le male bitmek uzere joop classice gore daha iyi degisik ve guzel bir koku.

Not:konuya gül suyu,hacı yagı,limon kolonyası yazmak yasaktır:)
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

marc jacobs siyah kapakli dikdortgen sise
tommy freedom
diesel only the brave
bvlgari black edt

Bvlgari black gercekten cok güzel bir koku. 2 sene kullanmıştım. Ama birakmak zorunda kaldim. Çünkü hic farkedilir degil. Yani siseyi boca etsem bile biri sarılmadıktan sonra o güzelim kokuyu alamıyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

yazın moschino uomo, tommy classic, tommy freedom(bunu eskisi kadar sık bulabiliyorum artık :/ )
kışın hugo boss klasik gri kutulu olan
sürekli yenilemem gereken hastanede daha hafif davidoff coolwater veya CK one street edition kullanıyorum
nadiren de özel yerlere vs davidoff zino.baya ağır, baharatsı bi parfüm
Sosyal ağlarda paylaş

8 yaş öncesi çocukluğumdan beri bu parfümü kullanıyorum. babamdan kalmıştı ve benim için çok değerli olmuştu. sonra farkettim bu harika kızın küçükken babalarının çoğundan bu kokuyu almış ve kızlar babalarına benzeyen tiplere aşık olur ya. kokudan öyle bir bonus koydum ki yıllarca bu koku offical noyan kokusu oldu. sonra kızlar arkaları bana dönükken bile benim ona yaklaştığımı hissedip otomatik olarak ıslanmaya başlıyor. enfes bir olay değil mi ? bu kokuyu kızların %90'nın babası kullanmış. hem çok erkeksi ve hemde çok çocuksu bir çoşku seli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...