imamizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 sen onu 1.5 ay öncesinden bu günleri düşünerek mi yaptın yani?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Keyword leri verdim gerisi benimle ilgili değil asdafasd.
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Sipeys allah iyiligini vermesin senin her bok senin basinin altindan cikiyo :D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Ben o adamın fazla üzerine gittiğimi düşünüyorum ya. GERİ GEL ÇETO, ÇETOOOOOO SENİ SEVİYOM ÇETO.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://www.ozeldersturkiye.com/images/2754_2011071741.jpg
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ya şu bokbeyini hatırlatmayın abi. adam bana bok beyi dedi ya. neyse gitti sonuçta samınlamayın. yeterince vurduk öldü.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bence fırtına öncesi sessizliği yaşıyoruz. Çeto is coming...
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://u1306.hizliresim.com/1b/s/pjklu.jpg
Osso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Xaenin said: sipeyskeyk said: En alttaki sonuca bakın ve bir daha bana bulaşmayın. CEO İLE HAYATINIZI ALIRIM. SEO abi o. Cearch engine optimizationdan bahsediyorsan ayrı tabi. chief engine optimizationdan haberinin olmaması beni üzdü
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 moriarty said: sipeyskeyk said: En alttaki sonuca bakın ve bir daha bana bulaşmayın. CEO İLE HAYATINIZI ALIRIM. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/09/Weird_Science_Facepalm_01.gif abi moriarty son zamanlardaki en iyi üyelerden. vefakat gerçek bir 'xunnun gifflisi' değil mi gerçekten?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Black-ice said: http://www.ozeldersturkiye.com/images/2754_2011071741.jpg çetintaş bu muymuş? olm direkt tahmin ettiğim sima lan. robot resmini çizdirseler, adamı görmeden çizermişim sdfgsdfg
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 copry said: İyiki de cihangire gittik di mi sdf Bu arada o gece sevki ile senin hakkında açılıcak dalga topiclerini de ben engelledim , baban gelmiş almış falan ya abi babam gandalf ilan edildi o aksam, sevki'ye de sorabilirsiniz. cikamiyoduk ki mahsur kaldigimiz yerdrn, aninda polis ve a ke po devriyeleri geliyodu. sikerler dedim babamdan rica ettim geldi aldi beşimizi birden saganak yagmur altinda. babam iyidir baya ya.
Osso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 saat 9 u geçince merak etmiş aramaya çıkmış adamcağız
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 tiLi said: deno cihangire senin yuzunden mi geldik? aşağı insek sopalılar yukarı çıksak gözaltı direkt battlefront degil miydi ama ahah
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 -Deno- said: copry said: İyiki de cihangire gittik di mi sdf Bu arada o gece sevki ile senin hakkında açılıcak dalga topiclerini de ben engelledim , baban gelmiş almış falan ya abi babam gandalf ilan edildi o aksam, sevki'ye de sorabilirsiniz. cikamiyoduk ki mahsur kaldigimiz yerdrn, aninda polis ve a ke po devriyeleri geliyodu. sikerler dedim babamdan rica ettim geldi aldi beşimizi birden saganak yagmur altinda. babam iyidir baya ya. PAPİŞKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Esh said: Beni kadin heyeti sunnet etti lan hastanede. Kadin dogum hastanesine goturmusler sunnet icin.Kemal Özkan sünnet sarayında prens olamamış. :(
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Vingthor said: -Deno- said: copry said: İyiki de cihangire gittik di mi sdf Bu arada o gece sevki ile senin hakkında açılıcak dalga topiclerini de ben engelledim , baban gelmiş almış falan ya abi babam gandalf ilan edildi o aksam, sevki'ye de sorabilirsiniz. cikamiyoduk ki mahsur kaldigimiz yerdrn, aninda polis ve a ke po devriyeleri geliyodu. sikerler dedim babamdan rica ettim geldi aldi beşimizi birden saganak yagmur altinda. babam iyidir baya ya. PAPİŞKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BEYLER ZELLODA CIDDI KONUSMAYANI KICKLERIM, SADECE DIRENIS KONUSULUCAK (o sirada evinde minecraft oynuyor)
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 o kadar zayıf ki tenezzül etmiyorum. biraz daha bişey beklerdim ne biliym. deno hıyar ama iyi adamdır dedik. o iyi bile kendi düştü şu anda.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 baya 'bokbeyi'nden hallice. lütfen düzgün birşey bul bekliyorum.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Beyler, şevki parmak ucunda durmuş gibi konuşmalar geçmiş aranızda,
Öne çıkan mesajlar