Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Album #11

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Aynen beşiktaş büyük kartal heykelinin aşağısında oldu.
Beyinde ufak sızıntı şeklinde bir kanama vardı ama kanama cok sürmeden durdu, biriken kanıda beyin emermiş. Dün akşam taburcu oldum. Ama hastanede benim kadar şanslı olmayan; gözü çıkan, kafatası kırılan, kalıcı mental sorunlarla, kişilik sorunlarıyla yaşamak zorunda kalacak olan insanlar vardı.

Şuan çok çok iyiyim kafa travması ile atlattım olayı. Hepinize teşekkür ederim. Evde dinleniyorum, bol bol uyuyorum uykudan sıkılıncada paticike filan bakıyorum.

En kısa sürede kendimi toparlayacağım, direnişe devam:)
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Kafama isabet eden biber gazı kapsülü sonrası kaldırıldığım bahçeşehir üniversitesinin revirinde çekmişler.

kardeş çok geçmiş olsun, sen ve senin durumunda olanalrı gördükçe kendim idaha fazlasını yapamamış hissediyor ve kendimden utanıyorum, şu an da evde hasta yatıyorum keşke daha fazlasını yapabilseydim
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün tomografi çektirdim, beynimdeki ödem tamamen yok olmuş. Kendimi aptal gibi hissetmemin, konuşma güçlüğü çekmemin nedeni kullandığım ilaçlarmış. İlaçları da 1 ay sonra bırakabilirmişim.

Yırttım sevgili patiler.

Finallerim var bu ve önümüzdeki hafta, çalışmam mümkün olmuyor. Bütlere kaldı artık ama sorulara bakmak için giricem. İlk fırsatta da gezi parkındayım. Çadırı neyin olan varsa çayını içmeye gelirim.
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Bugün tomografi çektirdim, beynimdeki ödem tamamen yok olmuş. Kendimi aptal gibi hissetmemin, konuşma güçlüğü çekmemin nedeni kullandığım ilaçlarmış. İlaçları da 1 ay sonra bırakabilirmişim.

Yırttım sevgili patiler.

Finallerim var bu ve önümüzdeki hafta, çalışmam mümkün olmuyor. Bütlere kaldı artık ama sorulara bakmak için giricem. İlk fırsatta da gezi parkındayım. Çadırı neyin olan varsa çayını içmeye gelirim.

fırat kendine dikkat et fıraaat
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...