-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 masa said: Kafama isabet eden biber gazı kapsülü sonrası kaldırıldığım bahçeşehir üniversitesinin revirinde çekmişler. çok geçmiş olsun. beşiktaş tarafında mı oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 masa said: geçmiş olsun hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 çok geçmiş olsun O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Aynen beşiktaş büyük kartal heykelinin aşağısında oldu. Beyinde ufak sızıntı şeklinde bir kanama vardı ama kanama cok sürmeden durdu, biriken kanıda beyin emermiş. Dün akşam taburcu oldum. Ama hastanede benim kadar şanslı olmayan; gözü çıkan, kafatası kırılan, kalıcı mental sorunlarla, kişilik sorunlarıyla yaşamak zorunda kalacak olan insanlar vardı. Şuan çok çok iyiyim kafa travması ile atlattım olayı. Hepinize teşekkür ederim. Evde dinleniyorum, bol bol uyuyorum uykudan sıkılıncada paticike filan bakıyorum. En kısa sürede kendimi toparlayacağım, direnişe devam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 gurur duydum senin gibi bir adamla ayni forumda olmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 masa, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dude Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 çok geçmiş olsun, senin gibi yaralanan herkese acil şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Çok geçmiş olsun masa. Cidden gurur duyuyor insan pati halkını bu şekilde görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 çok geçmiş olsun kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Geçmiş olsun dualarımız seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 masa said: Kafama isabet eden biber gazı kapsülü sonrası kaldırıldığım bahçeşehir üniversitesinin revirinde çekmişler. çok geçmiş olsun kardeş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Abi çok geçmiş olsun, dinlen sen biz tutarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 masa said: Kafama isabet eden biber gazı kapsülü sonrası kaldırıldığım bahçeşehir üniversitesinin revirinde çekmişler. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 BabacumMostors said: arada katkımızı yapalım Adana devlet tiyatrosu sahnesine çıktık! http://r1306.hizliresim.com/1b/5/ntlgn.jpg ADS ULAN! http://r1306.hizliresim.com/1b/5/ntllt.jpg ADANADEMİRSPOR ULAN Artık en sevdiğim patisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 masa said: Kafama isabet eden biber gazı kapsülü sonrası kaldırıldığım bahçeşehir üniversitesinin revirinde çekmişler. şşu troll olsun lütfen :( geçmişş olsun , hemen iyileş iyiki varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 masa said: Kafama isabet eden biber gazı kapsülü sonrası kaldırıldığım bahçeşehir üniversitesinin revirinde çekmişler. kardeş çok geçmiş olsun, sen ve senin durumunda olanalrı gördükçe kendim idaha fazlasını yapamamış hissediyor ve kendimden utanıyorum, şu an da evde hasta yatıyorum keşke daha fazlasını yapabilseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 GwindonSurion said: BabacumMostors said: arada katkımızı yapalım Adana devlet tiyatrosu sahnesine çıktık! http://r1306.hizliresim.com/1b/5/ntlgn.jpg ADS ULAN! http://r1306.hizliresim.com/1b/5/ntllt.jpg ADANADEMİRSPOR ULAN Artık en sevdiğim patisin gözümsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bugün tomografi çektirdim, beynimdeki ödem tamamen yok olmuş. Kendimi aptal gibi hissetmemin, konuşma güçlüğü çekmemin nedeni kullandığım ilaçlarmış. İlaçları da 1 ay sonra bırakabilirmişim. Yırttım sevgili patiler. Finallerim var bu ve önümüzdeki hafta, çalışmam mümkün olmuyor. Bütlere kaldı artık ama sorulara bakmak için giricem. İlk fırsatta da gezi parkındayım. Çadırı neyin olan varsa çayını içmeye gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 hadi çok geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 masa said: Bugün tomografi çektirdim, beynimdeki ödem tamamen yok olmuş. Kendimi aptal gibi hissetmemin, konuşma güçlüğü çekmemin nedeni kullandığım ilaçlarmış. İlaçları da 1 ay sonra bırakabilirmişim. Yırttım sevgili patiler. Finallerim var bu ve önümüzdeki hafta, çalışmam mümkün olmuyor. Bütlere kaldı artık ama sorulara bakmak için giricem. İlk fırsatta da gezi parkındayım. Çadırı neyin olan varsa çayını içmeye gelirim. fırat kendine dikkat et fıraaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 kısa saç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar