yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 01:57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 sanki herkes biraz biraz memnun bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 yok lan ben değilim. dolar alıcaktım bugün uyumuş kalmışım. koskoca şehirde bi kuyumcuda bile dolar yoktu ptesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bugün çok sıcak olcak günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 üst katımdaki manyak yine başladı.. bu sefer masadaki peçetelerle kavga ediyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 dün çok içtim, kalktım toparladım hemen kendimi akşamdan kalma gibi diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 apartman boşluğuna bağıran teyzeyle kanka olduk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Ev alıcam o kadar kredi borcuna gireceğim falan filan istemiyor içim. Kira her ay girer bana onu da istemiyor içim vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hem anahtarımı hemde telefonumu kaybetmişim ve ölümüne açım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bel ağrım yüzünden 1 hafta rapor aldım, bugün raporun son günü evde yatmaktan kıcım ağrıdı su ve çorba hariç hiçbir şey tüketemiyorum dün ishal oldum ateşim çıktı sabaha kadar uyayamadım, kıvranıp durdum acile gideyim derken gözlüğün üstüne basıp kırdım bugün acilden sonra göz hastanesine sonra gözlükçüye gittim yeni gözlük 3 gün sonra gelecek ev kirlendi temizleyemiyorum çamaşır makinası bozuldu annem memlekette, kız arkadaşım şehir dışında, yalnızım bakanım edenim yok. http://galeri4.uludagsozluk.com/111/allah%C4%B1n%C4%B1-seven-%C3%BCst%C3%BCme-toprak-ats%C4%B1n_149817.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 yarın ya bakü yolları ya da düzce yolları gözükecek. çok gerginim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 marksman said: bel ağrım yüzünden 1 hafta rapor aldım, bugün raporun son günü evde yatmaktan kıcım ağrıdı su ve çorba hariç hiçbir şey tüketemiyorum dün ishal oldum ateşim çıktı sabaha kadar uyayamadım, kıvranıp durdum acile gideyim derken gözlüğün üstüne basıp kırdım bugün acilden sonra göz hastanesine sonra gözlükçüye gittim yeni gözlük 3 gün sonra gelecek ev kirlendi temizleyemiyorum çamaşır makinası bozuldu annem memlekette, kız arkadaşım şehir dışında, yalnızım bakanım edenim yok. http://galeri4.uludagsozluk.com/111/allah%C4%B1n%C4%B1-seven-%C3%BCst%C3%BCme-toprak-ats%C4%B1n_149817.jpg bu ne lan kendi derdimi yazmaya utandım, kilitliyorum topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 marksman said: kardeş geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 burnumda et varmış. bide kemik eğriliği varmış. yıllardır adam gibi nefes alamıyormuşum lan. doktor ameliyat etcez kolay dedi. işlerimi ayarlıyımda 1 ay sonra bi operasyona girelim bakalım. normalde nasıl nefes alınması gerekiyormuş görelim. gerçi son zamanlarda epey nefes daralması var. baya farkeder diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 çok fazla yoğun hızdan sonra aşırı tatlı bir sakinlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9sTJo6_7frM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 =) http://www.youtube.com/watch?v=_aKpYgLNEPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 :/ fikret varken hem de cıks cıks http://www.youtube.com/watch?v=cfzHmb_uZZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ya saat 9da olan işe sabah 6da uyanılır mı lan , ayıptır günahtır yazıktır lan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 biz hiç uyumadık aga bize de iş var. biz naapalım. haline şükret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben bir aydır kahve içmiyordum ama dün dayanamadım ve içtim ve artık uyumama hala bir imkan yok. Ama açıcam şimdi shingeki no kyujin ve uyuyana kadar bir kaç bölüm izlerim. sonra uyanınca bir kahvaltı yapıp bir iş randevum var onu da skypedan yapıcam. canım isterse 2 randevu daha iş alırım akarım ama hala çok mayışık hissediyorum o yüzden kendimi fazla yorasım yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 üç saat sonra işe başlamış oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 terfiyi almışım.. olağan üstü bir durum olmazsa ay sonunda açıklanacak.. kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ildeniz ben de terfi verebilirdim sana ya. ister misin benim terfimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 BabacumMostors said: terfiyi almışım.. olağan üstü bir durum olmazsa ay sonunda açıklanacak.. kısmet mayışa ne kadar etki ediyor sdfs ben de haber bekliyorum, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. istediğim yerden teklif gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar