Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 herkes kafayı yemiş lan yalnız değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Günlük, yalnızlık Allaha mahsustur . ek : Günlük, Bugün yaptığım bi espriyi seninle paylaşmak ve seni gülümsetmek istiyorum. İşteyken, levrek ve karides pişiriyordum tavada; çok fazla sipariş olduğundan kelli bizim şef bağırdı " DENİZ ÜRÜNLERİ ÇABUK PİŞSİN ! " sonra ben de levrek ve karideslere bakarak bağırdım : " ÇABUK PİŞİN LAN !! " -----Niye gülmedin günlük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 forgiver said: göz kapağım düşükmüş ilk defa yarım saat göz muayenesi yapan doktorla karşılaştım Şunu düşündüm de yarım saatin 15 dakkası bile olsa göz göze bakıştınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Bu arada güzel güzel durup senede sadece 2-3 kere beni yatağa atan, terleten, dünya ile alakamı kesen, gözlerimin, gözlerimin arasında alnıma doğru ve yanaklarıma doğru olan ağrı şeklinde beliren sinüzite buradan selamlarımı söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Bugünün sabahında, sucuklu kaşarlı tost yedim. Yanında çay içtim. Öğlen, barbunya, pilav, yoğurt çorbası, iki parça ekmek. Akşamüstü, tavukgöğsü yedim. Daha sonra çay içtim. Akşama doğru, iki bira içtim. Patates ve sosis kızartması yedim. Şimdi de kahve içiyorum. E tabi su da içiyorum gün içinde. Onu yazmaya lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 allah kabul etsin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 biyik seviselim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Şş günlük, kadınların safi varlık sebebi erkeklerin dünyasını altüst etmek olabilir mi lan? dsasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 fenn said: forgiver said: göz kapağım düşükmüş ilk defa yarım saat göz muayenesi yapan doktorla karşılaştım Şunu düşündüm de yarım saatin 15 dakkası bile olsa göz göze bakıştınız mı? konuşkan, ilgili ve yeni doktordu sanırım kendi cam çerçevesiyle okuyamayınca, yarım saat sonra tekrar deneylim dedi, yine okuyamayına camın bozuk dedim soktu işte bütün aletlere neyse doktor güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 açım ve evde 3-4 gün öncesinin yemeği ve dünden kalma pide dışında bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mr_Hand said: Şş günlük, kadınların safi varlık sebebi erkeklerin dünyasını altüst etmek olabilir mi lan? dsasdfg Şunu bi tekrar edeyim. Bu kadar kararsız davranılır lan. Karar veremiyo diye 15 kişiyi boş yere uğraştıracak izin versem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kadınların eğlencesi orada abi :) düşünsene erkek gibi olduklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mr_Hand said: Mr_Hand said: Şş günlük, kadınların safi varlık sebebi erkeklerin dünyasını altüst etmek olabilir mi lan? dsasdfg Şunu bi tekrar edeyim. Bu kadar kararsız davranılır lan. Karar veremiyo diye 15 kişiyi boş yere uğraştıracak izin versem. 15 kişi? 0.o oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 15 değil 35 kişiyi de uğraştırır kadın. Konu ne bilmiyorum ama kararsızlıkta rekor bile kırarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 birine hafiften kötü bişi yaptım (aslında yaptığım şey kötü değil de olaylar zinciri toplanınca pek iyi bitmiyor). düzeltsem mi diyorum ama düzeltmek için girişimde bulunursam sonradan da iyice büyür, işler karışır diye korkuyorum. napsam? düzelteyim mi? yoksa boşver mi diyim. düzeltirsem baya sıkıntı çıkar sonradan ama. uğraşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 meh sayfa başı; ne verirsen onu alırsın bence düzelt canım püre istedi bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 hava değişimi verdim kendime bu haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 #direnpascal az kaldı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 günlük, şu aralar hayat çok güzel be. hep böyle gitse kafi, çok yukarıda gözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Ablamin tayini istanbula çıktı günlük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kardeş dövme yaptırdı bende özendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 hala v yi w yazan kız var ya. itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 wastyrx said: meh sayfa başı; ne verirsen onu alırsın bence düzelt canım püre istedi bir de abi ben geri birşey almak istemiyorum geriye sorun o zaten. başıma kalacak sonra, kurtulamayacağım. ama böyle de çok piç gibi gözüküyorum. yeni gördüm mesjaını da anca attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 aciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Ayık olun banhammer dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar